2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar tatilden dönen yok mu ?topik baya sakinleşmiş...kuzular nasıl .benimki evi fır dönüyo geri geri iyce hızlandı şimdi de yuvarlana yuvarlana gidiyo ...her işini böyle hallettiği için olsa gerek ileri gitmeye pek niyeti yok :)
ama çok huzursuz ve huysuz bir kaç gündür..uyku uyumak istemiyor ...ağlayarak uyanıyor ...hep kucak hep gezme dolaşma ...kısmı felç oldum valla ...öyle yogunum ki ev işleri de beni bekliyor ama kızım müsade etmiyor ..napayım kızım daha önemli ....

Kızlar ve bebişleri günaydıııın..
sizler evinzde mışıl mışık uyurken bu kardeşiniz çalışıyor bugün yaa :27:
bankacı olmak ne kötü ya, resmi tatil ilan edilmedikçe çalışıyorsun, şöyle 10 gün tatil yapamadım..
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
be pazartesi süt iznimi kullandım dolayısıyla, hafta sonu ile birlikte 6 gün evdeydim,
bunu fırsat bilen oğluş beni bitirdi:50: kudurk bir dana oldu kızlar görmeniz lazım,
bir de bebekler kucak ister ya, benimki de ayakta durmak istiyor, sabahtan akşama kadar ayakta dursa yorulmayacak dana..bi de ben de bel fıtığı var, dayanamıyorum artık belimin ağrısına..bu altı günde beni öldürdü, nasıl snirli, iştahı kesildi, ağlıyor yemek yememek için resmen, sadece kahvaltı, anne sütü ve su..sanırım üst dişler patlayacak ama artık patlasa..dün eşlerimizi erkek erkeğe takılacaktı, kuzanimdeydim ben de , Allah'ım kudurdu resmen, öğlende daha fazla kudurabilmek için uyumak istemiyor resmen , ağlıyor uyumamak için, zorla emzirip uyutuyorum bu sefer uyusa bile uykusunda ağlamaya devam ediyor dana:26:
neyse sonra kalktı, semizotu yapmıştım mis gibi, öldür Allah yemedi, midesi bulanıyor semizotundan, boğazına dolanıyor sanırım, ( küçükken ben de semiz, ıspanak ve pırasayı sevmezdim- boğazımı sarardı resmen ytamazdım ) sanırım bana çekmiş, bi daha zorlamıycam, neyse ben hiç bi şey yemedi diye üzülürken, 1 tatlı kaşığı acılı kısır( bulgurundan) bir tane de kocaman sosisli börek götürdü, hem de ısıra ısıra, içinden sosisleri çıkarıp yedi, bir görseniz ne tatlıydı:nazar: işte o zaman tamamen anladım ki bu çocuk semizotunu sevmiyor..
sizinkiler nasıl neler yaptıar bayramda..bayramlık fotosunu çektim ama nete girip de gönderemedim iş yerimin adresine, hafta sonu göndereyim de buraya da eklerim..
c u everybody...:52:

benimki de semizotu yemiyor. geçen gün yemedi. babası et verdi etleri bitirdi. bizimki böyle etobur biraz.

herkese merhaba. umarım herkesin tatili güzel geçmiştir.

kızlar ilk arabamı kullanan var mı? alınmalı mı sizce?

bir de ilk adım ayakkabısı aldınız mı? iyi birşey almak lazım değil mi? chiccoda indirim var ayakkabılarda. ordan alsam mı ortopedik midir acaba?

bir de ilk adım ayakkabısı aldınız mı? iyi birşey almak lazım değil mi? chiccoda indirim var ayakkabılarda. ordan alsam mı ortopedik midir acaba?

biz kullanıyoruz ancak illa alınmalı dıyemem acıkcası..oynuyor ama ınan tencere tava daha cok ılgısını cekıyor...suan ona tutunup yuruyemedıgı ıcın sanırım pek ılgısını cekmıyor

kızlar tatilden dönen yok mu ?topik baya sakinleşmiş...kuzular nasıl .benimki evi fır dönüyo geri geri iyce hızlandı şimdi de yuvarlana yuvarlana gidiyo ...her işini böyle hallettiği için olsa gerek ileri gitmeye pek niyeti yok :)
ama çok huzursuz ve huysuz bir kaç gündür..uyku uyumak istemiyor ...ağlayarak uyanıyor ...hep kucak hep gezme dolaşma ...kısmı felç oldum valla ...öyle yogunum ki ev işleri de beni bekliyor ama kızım müsade etmiyor ..napayım kızım daha önemli ....

hep kucaktayz hepp bu dişler beni mahvetti

biz kullanıyoruz ancak illa alınmalı dıyemem acıkcası..oynuyor ama ınan tencere tava daha cok ılgısını cekıyor...suan ona tutunup yuruyemedıgı ıcın sanırım pek ılgısını cekmıyor

ben de boşuna almak isemiyorum. o yüzden sorayım dedim. sağol canım.

naber kızlar ...brc ilkadım arabası ben almadım ..eskiden bizim memlekette marangoza yaptırırlarmış, aynı mantıkla bebekler tutsun yürüsün diye ...ilk kızımda yaptırmıştı babam ...o hala duruyomuş ..ben de gönder dedim bakalım ilk fırsatta gelecek kızımın arabası ..resmini gönderirim gelirse...semizotunu ben sebzeleri pişirince içine koyuyorum öyle yiyor...
bu arada benimkinin burnu tıkanmış off gece biberon bile tutmuyor çok zorlanıyorum ..kol kalmadı zaten ben de ...çok feci ilerliyor evin içinde yuvarlana yuvarlana ...demek bu da bi emekleme stili :)ablası pasta yerken gitmiş yanına bi güzel ayağını sokmuş pastaya ..mutfaktan kızımın çığlığına nasıl geldim anlamadım bi de baktım her yer pasta bizimkinin ağzı burnu yüzü gözü ayaklar bacaklar kollar komple...iki dakikada nasıl yaptı anlamadım ...çok yaramaz çok huysuz br kızım var yaaa...:33:

naber kızlar ...brc ilkadım arabası ben almadım ..eskiden bizim memlekette marangoza yaptırırlarmış, aynı mantıkla bebekler tutsun yürüsün diye ...ilk kızımda yaptırmıştı babam ...o hala duruyomuş ..ben de gönder dedim bakalım ilk fırsatta gelecek kızımın arabası ..resmini gönderirim gelirse...semizotunu ben sebzeleri pişirince içine koyuyorum öyle yiyor...
bu arada benimkinin burnu tıkanmış off gece biberon bile tutmuyor çok zorlanıyorum ..kol kalmadı zaten ben de ...çok feci ilerliyor evin içinde yuvarlana yuvarlana ...demek bu da bi emekleme stili :)ablası pasta yerken gitmiş yanına bi güzel ayağını sokmuş pastaya ..mutfaktan kızımın çığlığına nasıl geldim anlamadım bi de baktım her yer pasta bizimkinin ağzı burnu yüzü gözü ayaklar bacaklar kollar komple...iki dakikada nasıl yaptı anlamadım ...çok yaramaz çok huysuz br kızım var yaaa...:33:

gözümde canlandı birden ısırırm o pastalı topuklarını çiçeğim benim

aynen evde hc ıs yapamıyorum o dagıtıyor ben uuyunca anca topluyorum aksam esım gelsede 2 dakka bos bos tv baksam dıye beklıyorum umutsuzcaaa

benim sıpam artık çekmece karıştırıyor. tutunup kalkmaya çalışıyor. koltuğa tutunup adım atmaya çalışıyor. yolda gördüğüinsanlar kendisine çatmazsa onlara bağırıp baybay yapıyor. elimizi uzatıp merhaba deyince tokalaşıyor. bunların hepsi birkaç günde oldu. galiba gerçekten emeklemeden yürüyecek.

burcucum ben 1 aya yakın oldu aldım,oğlum kendi kendine yürümeye çalışıypdu ve 6,5 aylıkken sıralamaya başlamıştı sıralıyodu tutunup ama ilk adım arabasını biz zorla eline verip onu teşvik etmedikçe yürüme amaçlı kullanmadı,sadece ters çevirip tekerlerini direksiyon niyetine çevirdi:)))ayrıca bi blog açmıştım orda şu ana kadar aldığım oyuncakları yazıodum ordan da yorumlarıma bakabilirsin

bu arada bayrama gitmeden playskool müzikli eğlence merkezi çarklar almıştım çok hoş bişeye benziyor bizim bızdık ara ara da olsa oynuyor
bi de bugün eğitici puppy aldım:)şarkıları harika hemen ezberlemeye başladım ki oğluma bende söyliyim
ayrıca bimde 2 hafta önce aktüel ürün vardı robot köpek ve müzikli ışıklı uçak:)onlara bayıldı ofiyata o kadar güzel oyuncak süper fırsat kaldıysa alın

bayram bizim rezil ötesi geçti:(amasyada salgın kol gezdi:(
tabi muhammed aşırı kusma ve su gibi ishal olunca acillik oldu serum yedi:(tam yavrum toplanmışken gene kilo verdi orda:((nefret ediyorum ya:(her kafadan bi ses çıkıyo:(çocuğumu kalabalıktan bıktırdılar kucaktan usandırdılar:(millete kızdıkça babsıyla bana geldi ve malesef bize çok düştü:(
yarın iş başı yapıyorum artık ne olacak nasıl durcak bilmiyorum:((artık babası ve anneannesi oyalamaya çalışcak:(((

bayramda bızdıklar iice kudurmuş:(benm oğlumda çıldırdı kızlar kendinizi yalnız hissetmeyin:(

burcucum ben 1 aya yakın oldu aldım,oğlum kendi kendine yürümeye çalışıypdu ve 6,5 aylıkken sıralamaya başlamıştı sıralıyodu tutunup ama ilk adım arabasını biz zorla eline verip onu teşvik etmedikçe yürüme amaçlı kullanmadı,sadece ters çevirip tekerlerini direksiyon niyetine çevirdi:)))ayrıca bi blog açmıştım orda şu ana kadar aldığım oyuncakları yazıodum ordan da yorumlarıma bakabilirsin

bu arada bayrama gitmeden playskool müzikli eğlence merkezi çarklar almıştım çok hoş bişeye benziyor bizim bızdık ara ara da olsa oynuyor
bi de bugün eğitici puppy aldım:)şarkıları harika hemen ezberlemeye başladım ki oğluma bende söyliyim
ayrıca bimde 2 hafta önce aktüel ürün vardı robot köpek ve müzikli ışıklı uçak:)onlara bayıldı ofiyata o kadar güzel oyuncak süper fırsat kaldıysa alın

bayram bizim rezil ötesi geçti:(amasyada salgın kol gezdi:(
tabi muhammed aşırı kusma ve su gibi ishal olunca acillik oldu serum yedi:(tam yavrum toplanmışken gene kilo verdi orda:((nefret ediyorum ya:(her kafadan bi ses çıkıyo:(çocuğumu kalabalıktan bıktırdılar kucaktan usandırdılar:(millete kızdıkça babsıyla bana geldi ve malesef bize çok düştü:(
yarın iş başı yapıyorum artık ne olacak nasıl durcak bilmiyorum:((artık babası ve anneannesi oyalamaya çalışcak:(((

bayramda bızdıklar iice kudurmuş:(benm oğlumda çıldırdı kızlar kendinizi yalnız hissetmeyin:(

özgülcüm geçmiş olsun. inşallah hemen toparlar muhammed. ilk arabamı aldım bugün daha fırsat olmadı bakalım yarın napıcak. puppy ben daha önce almıştım. çok güzel gerçekten. ben de yarın işbaşı yapıyorum.ne çabuk bitti tatil. o bana ben ona iyice düşkün olduk. napıcaz bakalım.. kalabalığı ben de sevmiyorum. aynı anda 10 kişi bebekle ilgileniyor. oğlumun bazen fazla uyarıldığını ve yorulduğunu hissediyorum. güzel güzel otururkrn pat birisi kucaklıyor. bi ellemeyin di mi yaa. bazen sıkılıp bana gelmek için ağlıyor. amcası hayır vermem ben gezdircem diyip uzaklaşıyor. bi gün çok pis dalıcam. bugün tartışıyordum bi tanesiyle.

herkese günaydın kızlar
naber nasılsınız .özgül canım hoşgeldin oğluna çooook geçmiş olsun üzüldüm .malesef kalabalıktan bebekler kötü etkileniyor .insanların dikkat etmesi lazım ama her zaman bilinçli kişileri bulmak zor...
brc hayırlı olsun arabanız güle güle kullansın bebeğin .inşallah faydalı olur .
diğer kızlar nerelerde hala dönmediniz mi ?????

ben yokum diye mi yazışmadınız nen :37:
toplaşın hadi :27:
tatil bitti iş başı yaptık
haylaz oğlumla birlikte yazlıktaydık deniz kum güneş yeşillikler içinde
yazlıktan 2 gün erken çıktık kankama gittik kızı var 20 günlük
orda kaldık paşam çok kıskandı ne zaman bebeği kucağıma alayım numaradan ağlıyor
minnarcık bebeği zor koruduk valla en son çaktırmadan bebeğin yanına gitti kafasına vurdu :S
sonra düşündüm de sevmesine izin vermedik bişey yapar diye aslında önce bi denemek lazımdı
sevdirmek lazımdı..
9 gün içinde biraz daha büyüdüğünü farkettim gelişimi becerileri falan.. böyle gelişimini görünce hiç işe başlayasım gelmiyor

İyi tatiller canım, yarın itibariyle ben de gidiyorum. Bekler bizi deniz, kum, güneş:82:
bizde deniz kum güneş yeşillikler içindeydik tatil bitti :)

kızım adamın bir karizması bir ağırlığı var ne arısı yaa :37:
mujuk canım görüşelim :27:
napim yani şimdi takım elbisemi giydirim :27:
lady eda ultrason sonucu ne oldu merak ettim.... :26:
canım benim kistmiş ama iyi huyluymuş 6 ay sonra tekrar ultrasonda bakıcak şimdi almayalım dedi
çok şükür uyuyamamıştım gece bişi çıkıcak diye
selam arkadaşlar nasılsınız?bebişler iyidir işallah,bizde iyiyiz ve artık iyice yürüme çalışmalarımız var:):nazar:10-15 adım atıyor rahatlıkla.emeklemeden yürüyecek sanırım:69:
maşşşallahh :79:
bizimki daha yürümez 3. ayından beri ayakta duruyor ama hala yürümüyor :))
selam annişler,dün iftara davetliydik.ne zaman oğlum görseler bin tane yorum yok emeklemiyormu yok şöylemi yok böylemi.onun kızı 9 aylıkken yürüyomuş.öteki şöyleydi böyleydi.birde diyorlarki yürür yürür.bende dedimki iyide bana herşeyi gayet normal geliyor.siz niye bu kadar dert ettiniz,tasalandınızki analamadım.sonra bön bön suratıma baktılar.millet uçmuş iyice.kimiside ağlat ciğerleri açılır falan diyor bunun tıbbi bir açıklaması varmı bu ne yaa.ne diye ağlatayımki çocuğu anlamadım:26:

büyüdüğü zaman ağlarsa tıkanıyomuş nefessiz kalıyolarmış mışmışmış işte
bakma sen onlara eski kafalılarla kafanı yorma :55:

lady hoşgeldin ...benim kızım da görümcemin oğlunu kucağıma alınca kıskanıyor...kendini yırtıyor resmen ..sonra onu bırakıp kızımı kucağıma alınca sırıtıyor :)
kızlaaaarrr bebelerinizin resimlerini istiyorum..bayramlıklarıyla ya da farketmez son hallerini .....benim sıpa ayın birinde 10 aylık oldu ....
sağlık ocağına götürsem mi acaba kontrol amaçlı..çünkü doktorumuz 1 yaşına kadar gelmenize gerek yok dedi...hafif de burnu tıkanık gibi...benim işim belli olmaz belkim öğleden sonra götürürüm bakalım kızım ne kadar büyümüş ....

lady hoşgeldin ...benim kızım da görümcemin oğlunu kucağıma alınca kıskanıyor...kendini yırtıyor resmen ..sonra onu bırakıp kızımı kucağıma alınca sırıtıyor :)
kızlaaaarrr bebelerinizin resimlerini istiyorum..bayramlıklarıyla ya da farketmez son hallerini .....benim sıpa ayın birinde 10 aylık oldu ....
sağlık ocağına götürsem mi acaba kontrol amaçlı..çünkü doktorumuz 1 yaşına kadar gelmenize gerek yok dedi...hafif de burnu tıkanık gibi...benim işim belli olmaz belkim öğleden sonra götürürüm bakalım kızım ne kadar büyümüş ....

yavşak bunlar ya :)) çok sevim ama bu hallerini :27:
faceye koyarım buraya koyamam :25:
bayramlık aldık oğlumuza çok yakışıklı oldu :69:
götür bence boy ve kilosuna bak
burnu da tıkalıymış zaten gitmekten ne zarar gelir

selam arkadaşlar 9 günlük tatilin ardından bugün yine işbaşı bayram bizdede felaketti memlekete gidelim dedik ben hiç gitmedim kız doğduğundan beri ilk felaket yolda başladı topu topuna 3 saatlik yolculuğumuz var yakın yani tekirdağlıyım ben ama arabada yapmadığını bırakmadı istemiyo nasıl çığlık çığlığa apğlıyo anlatamam inmek istiyo hiçbişeyle ilgilenmiyo çok fenaydı çok gelirkende aynı olay 10 dakika susmadı bi bebek neden arabayı sevmez anlamıyorum bakıyorum çoğu bebekler arabada mışıl mışıl uyuyo bizimki nerde gelelim oraya neyse vardık memlekete bu sefer kalabalık e bayramda gelen giden var erkeklerden özellikle bi ağlıyoki yemek desen tamamen kesti uyumak istemiyo ben yatıyorum o kalkıyo artık annemle deli olduk çocuğun bütün dengesi şaştı valla napıcaz blmiyorum.

Hasta olan bebişler varmış hepsine geçmiş olsun allahım sağlık sıhhat versin ben biraz geçmişe bakıyım okuyamadım tam bakalım neler yaptınız bayramda bizim cimcime gibi kök söktüren varmıydı.

yavşak bunlar ya :)) çok sevim ama bu hallerini :27:
faceye koyarım buraya koyamam :25:
bayramlık aldık oğlumuza çok yakışıklı oldu :69:
götür bence boy ve kilosuna bak
burnu da tıkalıymış zaten gitmekten ne zarar gelir

eee nası görcez oğlunu faceden mi ekliycem ..bütün bebişlrin bayramlık fotolarnı koyalım kızlar ...güzel anı olur ..çünkü sonra çooook arıycaz bu hallerini....aymes sana da geçmiş olsun ...zorlu bir bayram geçirmişsin ...

günaydın kızlar nasılsınız bizde dün akşam geldik tatilimiz çok güzel geçti 10 aydır evden çıkamamanın acısını çıkarttık o kadar gezdikki sabah 11 de bi çıkıyoduk gece 1 e kadar çocuklar çok eğlendi Ali de yavrum hiç yaramazlık yapmadı bize ayak uydurdu ama denizden çok korktu nedense ayaklarını soktuğumuz anda çığlığı bastı denize sokamadık aslında banyoda suyla oynamayı çok seviyor ama neden böyle yaptığını anlamadım sizler neler yaptınız

Back
X