2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kizlar info. Canim cok sevindim yiğit icin insallah biran once tamamen iyileşir kuzun

günaydın kızlar, naber, nasılsınız ...infox çok geçmiş olsun ...bebeğin kilo aldıkça kapanır inşallah ...aynı durumda olan bir tanıdığım var ...kilo alması gerekiyor demiş doktoru ona da...şu an 3.5 yaşında çocuk...
ben de dün evimi temizledim, bugün de çamaşır, ütü ve yemek anlayacağınız yoğun yine ...
benim kız da baya huzursuzlaştı yaaa...dün bana zar zor iş yaptırdı ...
ha bi de yavrum artık telefonla konuşmak istiyor ...nasıl mı ben telefonla konuşurken acayip çığlık atıyor ve ağlıyor ...babasıyla konuşmaya alışkın çünkü...eşim işten arıyor veriyorum bizimkinin kulağına ağzı beş karış oluyor sevinçten dün de halasıyla konuşuyodum, baktım bizimki huysuzlandı attı çığlığı acaba telefonu mu istiyo dedim :26:verdim halasının sesini duyunca nasıl gülüyor aaa uuu sesler çıkarıyor...halası;'' belli bu çok çenesiz olucak'' diyor yandım ki ne yandım zaten ablası sabahtan akşama susmuyor ...
bizden kısacası durumlar böyle ...işe başlayan arkadaşlar hayırlı olsun, allah kolaylıklar versin ...özgül de görünmüyor, galiba o da başladı işe:26rop nerelerde özledim yahuuuherkes yoğun ya da bebeler kudurmayı arttırdı kimse pc başına geçemiyor ...bizimki de ablasıyla oynuyor ancak fırsat buldum ...hadi görüşürüz kendinize ve yavrularınıza iyi bakın
bu da annelere

infox özlettin kendini demek bayramda annenlere gittiniz ne kadar sevinmişlerdir anlayabiliyorum doktor sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim işe de başlıyormuşsun hayırlı olsun bebişine kim bakacak

canım su vermen gerekiir diye düşünüyorum. brnimki 2 kere suya kalkıyor ve biberonu bitiriyor. süt vermiyorum çünkü istemiyor.
altını bende almıyorum uykusu açılmasın diye. kaka yapsa bile öyle kalıyor yada yüzüstü yatıyorsa tek yanı açıp peçeteyle alıyorum. oda çok nadir oluyor.

bende önceden kahvaltısına koyuyordum ama sonra bıraktım. çünkü aşırı şekerli. bazen haftada 1 gün meyveyle yada muhallebi ile veriyorum. ekmek vermen daha iyi olur.

günaydın annişler ve bebişler!
nihayet gelebildim. bugün sakinim şükür.
hasta olan bebişlere geçmiş olsun emekleyen ayakta duran vs. tüm bebeklere maşşallah!
benim oğluşumda koltukta arkalığı tutup ayakta duruyor. elleriyle parmaklarımızı tutup ayakta duruyor.
geceleri mama için kalkmıyor. devam sütü tok tutuyordu. şimdi 3 numara mamaya geçtiğimiz için gece sütü almıyorum onun yerine 180 cc mama içine 4 ölçek tahıllı mamadan koyuyorum. sabaha kadar tok tutuyor. ama su için uyanıyor 1-2 kere. gündüz uykuları sabah ve öğleden sonra uyuyor en az 4-5 saat ama kreşte öğretmeninin notunda 2,5 saatlik uyuduğunu görünce üzüldüm. yeri mi rahat değil gürültüden mi uyuyamıyor bilmiyorum. öğretmeni ile konuşacağım.
oyun olarak bende uzun zamandır ceeee oynuyorum. şarkı söylüyorum çok hoşuna gidiyor.(bir aslan miyav dedi, fış fış kayıçı,
şuraya kuş konmuş bu tutmuş yemiş oyununu seviyor.
sağ elimde 5 parmak sol elimde 5 parmak şarkısını söyleyip parmaklarını sayıyorum.
sabah kahvaltısını yerken çirkin oluyor bayılıyorum.
anne cici diyorum elleriyle yüzümü sevdiriyorum ama biraz sonra yoluyor.
akşam kreşten alıyorum pusetine koyunca arkasına dönüp dönüp bana bakıyor.
sabahları eğer uyumazsa bende hoşçakal deyip öpüyorum. el sallayıp öyle gidiyorum.
1 defa bıraktığımda ağlamaklı oldu çaktırmadan gittim ama pişman oldum. işe geç kalmıştım ama birdaha yapmayacağım. kendime çok kızdım.
bizde durumlar böyle

melodi hoşgeldin canım senin oğlanla benim kız çok benziyolar birbirlerine yaa sen anlatınca aynı kızımı anlatıyosun sanki :)))
ben de akşama kayınvalidemi ve görümcemi davet ettim yemeğe... dün temizlik yapmıştım bugün de yemek ....
kızım ablasıyla kafa kafaya çarpıştı kazayla alnı çok morardı öyle üzüldüm ki anlatamam ...nasıl ağladı görseniz...ablası da daha küçük ama o da üzüldü suçlandı kendi kendine çekildi sessizce köşeye ...
benim ufaklık çok şerrut ama ablaya birer tekmeler savuruyor aklınız durur ...ikisi arasında adaleti sağlamak benim için yorucu oluyor ama değer ...
tekrar bakarım size görüşürüz ...

hoşbuldum boncuk! benimkide yattığı yerden bana tekme atıyor ama coştuğu için.
bazen kızınca elimi ısırmaya kalkıyor hayır diye kızıyorum.
dün babasının yanına gidince kucağına aldı. sonra ben gel dedim bana döndü gülerek ellerini uzattı tam alacakken arkasını dönüp babasına sarıldı ve birkaç defa tekrar etti. bozuldum tabi. aklınca oyun yapıyor.

Merhabalar okuduklarım çok hoşuma gitti hepimizin kuzuları hızla büyüyor ve çeşit çeşit maymunluklar yapmayı öğreniyor...Maşallah hepsine...Benim Suedamda "annesinin ballı kızı kim?" diye sorunca elini göğsüne vurup "men" demeyi öğrendi çok şirin oluyor fotoğraflarını gösterip bu bebek kim diyorum yine elleri göğsünde "men men" diyor...aynada kendini
izlemeye bayılıyor süslüm benim...aynaya dakikalarca konuşuyor...Altta iki dişimiz var...ustaca emekliyor ve yatağın kenarından tutup kalkıyor ve sıralıyor...tay tay duruyor...ellerinden tutunca boyundan büyük adımlarla yürümeye çalışıyor...

Ben işe başladım zor oluyor ayrılık bu yıl haftada 40 saat ders vermişler çok yoğun programım...8 farklı ders için yıllık plan yapacağm bu dönem 16 tane sınav yapıp okuyacağm notları bilgisayara gireceğim, sınav analizlerimi hazırlayacağım...sınıf öğretmenliğide vermişler... Bunlar gözümü korkuturen bir taraftanda Yüksek lisansa afla dönüş yaptım yani tez hazırlayacağım bu yıl:)) İstanbulda çalışıyorum ama tez danışmanımla görüşmelerim için ankaraya gitmem gerekecek zaman zaman...Yani yoğun ve zor bir yıl bizi bekliyor...Hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki çocuklar çok hareketlendi ve her an gözümüzün üzerinde olması gerekiyor yani nasıl altından kalkacağım bilmiyorum çok dua edin bize...

Bizden haberler bu kadar sizlere ve bebeklerinize sağlık diliyorum...öpüyoruz sizi...

kızlar kasım fıstıklarının fotoları garip kaldı koyun yeni fotolarınızı özellikle bayramlıklarıyla merak ediyorum cicişleri.

maşallah yaa ne guzel

infox özlettin kendini demek bayramda annenlere gittiniz ne kadar sevinmişlerdir anlayabiliyorum doktor sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim işe de başlıyormuşsun hayırlı olsun bebişine kim bakacak

teşekkürler halenur....kv bakacak onun işide zor olacak bakalım...1.sınıfa başlayan görümcemin oğlunada bakacak ikisi aynı anda onda olacak....hayırlısı artık

teşekkürle boncuk....hala 10 kiloyu birtürlü bulamdık ki ya... kemikleri dışarı fırladı kuzumun korkuyorum bunada şükür....bu arada iştahsız üstteki dişler çıkacak sanırım.....

sizede geçmiş olsun....bizmkide babsıyla vuruştu öyle....hep kafasını vuruyor bu çocuk....kazasız belasız büyütsek kuzuşları inşallah...

tüm kuzucuklara maşallah epey marifetlendiler şimdi daha zevkli....

bizde daha 9 kiloyu bulamadık..dişten yediğini çıkarıyor günde 4-5 kez kaka yapıyor..hiç birşey sevmiyor yemek konusunda ama gezmeyi çokk seviyor..
kızlar bişey sorcam yumurtanın beyazına balık ve tuza başlayanınız var mı?
melodi gece yatmadan önce ne veriyorsun merak ettimde...

selam kızlaar..
10 gün marmaris, 1 hafta ankara, yrn sbh evime dönüyorum artık şükürler olsun..
diş buğdayımızı da alnımızın akıyla atlattık, 3. işimizi de çıkarttık parti öncesi, 400 gr vermişiz bi güzel de, bir saniye popomuz yer görmüyo artık, böyleyken böyle işte..
bu hafta bakıcı adaylarıyla görüşcem, hayırlısı olsun..
yrndan snr ferah ferah girerim, inşallah herkes çok iyidir.. keyifle kalınn..

günaydın kızlar,
bu hafta süt iznimi cuma kullanıcam o nedenle bugün işyerindeyim,
iş yerinde sıkıntılarım var,
çözmem için ya da çözülmesi için bana dua edin lütfen..
hafta sonu kv.deye gittik, onların evi bahçeli , kış için domates yaptık annem de geldi, hep berbaberdik yani,
ama havaya aldandım,
hafif rüzgarlıydı,
bilemedim çocuğumu çarpmış rüzgar,
burnu akıyor, geceleri de nefes alamıyor,
fosur fosur uyuyor yavrum
çok seviyorum oğlumu ve çok kızıyorum kendime böyle salakça davranıp da hasta ettim diye,
peditus veriyorum bir de xclear diye bir burun damlası var,
onu veriyorum,
hemen doktora taşınmadım ateşi filan yok çok şükür,
dua edin oğluşum da iyileşsin teyzeler

benden de bir günaydın kızlar
kopekop kendin suçlama ama ben de öyleyim aynı sen gibi...benim kız da yaklaşık 4_5 güdür öyle ...burun tıkanıklığı ...biberon bile tutarken hatta emzik bile tutarken nefes nefese ...çok zor uyuyor...balgamlı kusma da başladı o yüzden doktora gidicez bugün...ben de ateşi falan yok hemen götürmek istemedim ama ilerledi...kusunca rahatlıyor sonra tekrar aynı...
prop hoşgeldin kıs :) iyi gezdin haaa:))
infox canım babanneler iyi bakar torunlara ...ama kilosu az değil de oğluşun kilo alması gerekiyo sanki ama bundan sonra biraz zor çok hareketliler çünkü...
melodi canım ben foto koymuştum buraya ama kasım fıstıklarına koymadım ...bence de herkes bir toplansın koyarız bebelerimizin son fotolarını ....herkesi öpüyorum

Gunaydin kizlar masallah ya kuzucuklarimiza buyudulerde neler neler yapiyorlar Allah nazarlardan korusun hepsini. Kopekop boncuk gecmis olsun ooo sende hosgeldin.infox canim on kilo cocugun kemikleri sayilirmi kiz hic kevser geçen ay 10360 gr di ben sayamiyordun kemiklerini valla:) şaka bi yana da kalbi icin kilo alması gerekiyorsa hergün bebe buskivisinden mama ver canim onun ii kilo aldırdığını söylüyorlar hatta demir cok kilo alinca. Doktor fazla verme demişti diye hatirliyorum

ooooooo bugün baya uğrayan olmuş kaç gündür kimsecikler yoktu bende yazmadım Melodi canım üzülmene gerek yok uykusu konusunda artık büyüdüler günde 2 kere birer saat saat uymaları yeterli benimkisi öyle uyuyor mesela burdan takip ettiğim kadar çoğu kişinin bebeğide o kadar uyuyor Kopekop geçmiş olsun canım ama kendini suçlama genelde ilk çocukta böyle oluyor insan ben kızımdayken o hasta olunca bu çocuğu ben hasta ettim iyi bakamadım böyle oldu diye kendimi yer bitirirdim onun peşine moral bozukluğundan bende hasta olurdum Prop hoşgeldin valla iyi bi tatil yaptın paris marmaris ankara Allah herkese nasip etsin infox bebenimkide 20 gün önce 9 kilo 100 gramdı sağlıklı olsunlarda kiloları iyi bence doktoruda iyi dedi hadi kızlar görüşürüz sabah işleri beni bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…