- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
Selam kizlar info. Canim cok sevindim yiğit icin insallah biran once tamamen iyileşir kuzun
laaaaaaady ultrason sonucu ne oldu merak ettim.....:26:
bende bir süre kendimi nadasa verdim he he..:) netten uzak tuttum kendimi....ama buraya kadarmış...
bursaya gittik bayramda süpriz yaptık anneannemize.....çok sevindiler....
oğlumu kalp doktoruna götürdük dün....delik küçülmüş kapanmmamış henüz...ama bu doktorda önemli değil kapanır dedi...inşallah....
bu arada bir soru...: sizin bebişlerin göğüs altı kaburgaları ne alemde bazen bana çok çıkıyormuş gibi geliyor....gerçi dün göğüs filmide çekildi orda görünürdü sorun olsa dimi...:26:
kızlar selam benim oğlum da ynı şekilde, hafta içi evde olmadığım için bir kere uyuyormuş gündüz ama, hafta sonu benimle daha fazla vakit geçirebilmek için sanırım , uyumamak için ağlıyor, geen hafta sonu beşiğine yatırdım ağlaya ağlaya uyudu, almadm ordan, uyuması gerekiyor çünkü,
ben bu konuda biraz acımasız anneyim, bilmiyorum siz dayanabilir misiniz ama ben mesela gece altını değiştirmem, mama-su-süt gibi bi şey vermem, uyku vaktinde eğer açlık- alt temizliği gibi her ihtiyacını gidermişsem yatağına yatırır uyuması için ağlamasına göz yumarım,
çünkü uykuda beslenmeye alışırsa yarın benim başıma iş açar, 10 yaşına kadar her gece kaldırıp da ben ona su süt veremem,
kendi kendie uyumayı öğrenmesi lazım ben ayağımda sallayamam, koynuma alıp uyutamam,
o yüzden ağlasa da kendi kendine bırakıyorum uyuyor biraz ağladıtan sonra..
kızlar bebişlerinize kahvaltıda tahin veriyormusunuz ben almıştım bu sabah pekmezle karıştırdım ekmeği bandırıp biraz yedirdim bide ben kahvaltısını genelde bebe bisküvisi ile veriyorum ama bebe bisküvisini sık vermek sanki içime sinnmiyo siz veriyormusunuz bisküvi
günaydın annişler ve bebişler!
nihayet gelebildim. bugün sakinim şükür.
hasta olan bebişlere geçmiş olsun emekleyen ayakta duran vs. tüm bebeklere maşşallah!
benim oğluşumda koltukta arkalığı tutup ayakta duruyor. elleriyle parmaklarımızı tutup ayakta duruyor.
geceleri mama için kalkmıyor. devam sütü tok tutuyordu. şimdi 3 numara mamaya geçtiğimiz için gece sütü almıyorum onun yerine 180 cc mama içine 4 ölçek tahıllı mamadan koyuyorum. sabaha kadar tok tutuyor. ama su için uyanıyor 1-2 kere. gündüz uykuları sabah ve öğleden sonra uyuyor en az 4-5 saat ama kreşte öğretmeninin notunda 2,5 saatlik uyuduğunu görünce üzüldüm. yeri mi rahat değil gürültüden mi uyuyamıyor bilmiyorum. öğretmeni ile konuşacağım.
oyun olarak bende uzun zamandır ceeee oynuyorum. şarkı söylüyorum çok hoşuna gidiyor.(bir aslan miyav dedi, fış fış kayıçı,
şuraya kuş konmuş bu tutmuş yemiş oyununu seviyor.
sağ elimde 5 parmak sol elimde 5 parmak şarkısını söyleyip parmaklarını sayıyorum.
sabah kahvaltısını yerken çirkin oluyor bayılıyorum.
anne cici diyorum elleriyle yüzümü sevdiriyorum ama biraz sonra yoluyor.
akşam kreşten alıyorum pusetine koyunca arkasına dönüp dönüp bana bakıyor.
sabahları eğer uyumazsa bende hoşçakal deyip öpüyorum. el sallayıp öyle gidiyorum.
1 defa bıraktığımda ağlamaklı oldu çaktırmadan gittim ama pişman oldum. işe geç kalmıştım ama birdaha yapmayacağım. kendime çok kızdım.
bizde durumlar böyle
infox özlettin kendini demek bayramda annenlere gittiniz ne kadar sevinmişlerdir anlayabiliyorum doktor sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim işe de başlıyormuşsun hayırlı olsun bebişine kim bakacak
günaydın kızlar, naber, nasılsınız ...infox çok geçmiş olsun ...bebeğin kilo aldıkça kapanır inşallah ...aynı durumda olan bir tanıdığım var ...kilo alması gerekiyor demiş doktoru ona da...şu an 3.5 yaşında çocuk...
ben de dün evimi temizledim, bugün de çamaşır, ütü ve yemek anlayacağınız yoğun yine ...
benim kız da baya huzursuzlaştı yaaa...dün bana zar zor iş yaptırdı ...
ha bi de yavrum artık telefonla konuşmak istiyor ...nasıl mıben telefonla konuşurken acayip çığlık atıyor ve ağlıyor ...babasıyla konuşmaya alışkın çünkü...eşim işten arıyor veriyorum bizimkinin kulağına ağzı beş karış oluyor sevinçten dün de halasıyla konuşuyodum, baktım bizimki huysuzlandı attı çığlığı acaba telefonu mu istiyo dedim :26:verdim halasının sesini duyunca nasıl gülüyor aaa uuu sesler çıkarıyor...halası;'' belli bu çok çenesiz olucak'' diyor yandım ki ne yandım zaten ablası sabahtan akşama susmuyor ...
bizden kısacası durumlar böyle ...işe başlayan arkadaşlar hayırlı olsun, allah kolaylıklar versin ...özgül de görünmüyor, galiba o da başladı işe:26rop nerelerde özledim yahuuu herkes yoğun ya da bebeler kudurmayı arttırdı kimse pc başına geçemiyor ...bizimki de ablasıyla oynuyor ancak fırsat buldum ...hadi görüşürüz kendinize ve yavrularınıza iyi bakın
bu da annelere
teşekkürle boncuk....hala 10 kiloyu birtürlü bulamdık ki ya...kemikleri dışarı fırladı kuzumun korkuyorum bunada şükür....bu arada iştahsız üstteki dişler çıkacak sanırım.....
sizede geçmiş olsun....bizmkide babsıyla vuruştu öyle....hep kafasını vuruyor bu çocuk....kazasız belasız büyütsek kuzuşları inşallah...
tüm kuzucuklara maşallah epey marifetlendiler şimdi daha zevkli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?