ooooooo bugün baya uğrayan olmuş kaç gündür kimsecikler yoktu bende yazmadım Melodi canım üzülmene gerek yok uykusu konusunda artık büyüdüler günde 2 kere birer saat saat uymaları yeterli benimkisi öyle uyuyor mesela burdan takip ettiğim kadar çoğu kişinin bebeğide o kadar uyuyor Kopekop geçmiş olsun canım ama kendini suçlama genelde ilk çocukta böyle oluyor insan ben kızımdayken o hasta olunca bu çocuğu ben hasta ettim iyi bakamadım böyle oldu diye kendimi yer bitirirdim onun peşine moral bozukluğundan bende hasta olurdum Prop hoşgeldin valla iyi bi tatil yaptın paris marmaris ankara Allah herkese nasip etsin infox bebenimkide 20 gün önce 9 kilo 100 gramdı sağlıklı olsunlarda kiloları iyi bence doktoruda iyi dedi hadi kızlar görüşürüz sabah işleri beni bekler
halenur selam canım,
sabah işleri ne olaki kız?
merak ettim,
ben evde olduğum günler, sabah işleri filan diye bi şeyim olmuyor da, anlayamadım
öğleden sonra anca ayılıyom ben, ondan sonra da çocukla akşamı ediyom zaten
veee nihayet evdeyim, evi bok püsür götürüyor, yandım ki yandım :)
selam kızlar hepinizi çok özledim 20 günlüğüne sivasa gittik çok güzel vakit geçirdik 24 yıl aradan sonra köyümüze de gittik süpermiş bilsem önceden giderdim kızıma çok yaradı açık hava yedi içti uyudu gezdi tozdu bütün düzeni değişti 5 dişimiz oldu üst dişler köyde çıktı anlamadık bile diş buğdayı yaptık buarada 18 ağustostan beri fıldır fıldır sürünüyor cadı kızım şimdide sıralamaya başladı 2 gündür evdeyiz ama kızım evimizi unutmuş peşimi bırakmıyor yanlız kalmak istemiyor bizden böyle bugün boy kilo kontrolümüz var şimdi giiyoruz gelince yazarım yine canlarım benim
ay sana yazmıştım ben ya nere kayboldulaaaaaaady ultrason sonucu ne oldu merak ettim.....:26:
kızlar kasım fıstıklarının fotoları garip kaldı koyun yeni fotolarınızı özellikle bayramlıklarıyla merak ediyorum cicişleri.
diş buğdayı fotoğraflarımızı ekledim fıstıklar topiğine, bütün miniklere sağlıklı inci gibi dişler olsun işallah :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...stiklarinin-fotograflari-57.html#post20861009
Evet çok güzel görünüyor burcu?
neler yaptınız,
diş buğdayının ve pastanın yanında?
fikir olsun bana da?
demir hangi mesleği seçti?
bu arada demir ne kadar sarı maşallah :)
aso gayet iyi cnm, iş görüşmeleri yapıodu, bgn eğitimi başlıyo hatta kabul edildi bikaç yere fln..
kıymalı ve peynirli börek, patates topları, mercimekli köfte, zeytinyağlı biber dolması, kanepeler, patlıcan salatası, rus salatası, semizotu salatası, şekerli kurabiye, mantar kurabiye, limonlu kek, çikolatalı muffin, vişneli muffin yaptık.. bebeler için jelibon ve marshmallow ikram ettik bi de.. bi de pasta ve buğday işte
ha bu arada şırıngayı aldı eline, doktorluk niyetine koymuştuk onu, hayırlısı olsun :))
eda çok sevindim, mrk etme büyümez, anneminki 10 senede 3 cm büyüdü daha da rahatsızlık vermiyo yani hala :) geçmiş olsun çok
slm kızlar geşmişi okuyamadım bayram dönüşü hasta oldum sanırım klimadan faranjitim boy gösterdikötüsü kızıma da geçdi ikimiz aynı anda salya sümük hasta olduk gecen hafta bugün elimi bile kaldıramıyrdm kızımla evde yalnızız tabii,deniz ağlıyr kalkıp bakamıyrm bile o gün ona da geçdi,eşim ertesi gün izin aldı dr. gittik gece az bir burun akıntısı olunca önce deniz i dr. götürelim dedik eskiden güçlü olan bünyesi gecenki faranjitten sonra hassaslaşdı o da benim gbi hemen hasta geçse yanından kapıyor.deniz hep yaşıtlarından oldukça zayıf oldu eskiden girp yazışrdık hatırlayanınız varsa,yemesi gerekenin hep yarısını bazen onunda yarısını yerdi,hala çok hareketli iki lokma yiyip zıplamaya hoplamaya devam maş.beni de iyice zayıflattı buarada.dr.u medipol hast.den enver bey,adama kız hasta diyrz calpol ver diyr boy 74 cm boy ve baş ölçümü ii ama kilooo 7,450grm bunun 8,5 olması lazım dedi gelişim geriliği olmaması için mamasına ek bir mama verdi,kilosunun az old. biz de biliyrz ben takıyorum zaten kilosunu kafama ama her gören bu harekete bu çocuk kilo almaz diyr bir de iştahsiz çeşit yiyor ama az,bir de samsun da çok yiyor eve dönüyrz az sanki ben yedirmiyorum çocuğa hani dikkatli beslemeye çalışıyorum ya herkes yiyor ama demeye başladılar neyse 2 dişimiz var dişlerden huysuz ve daha da iştahsız olan deniz in burnu tıkanınca hayat işgence oldu teyzesi geldi Allahtan yardıma da yoksa ne yapardık .kendini ordan oraya atıyor bir türlü uyuyamıyor,kalkıp oyun oynuyor ii o zmn gülüyor uyku tekrar basdırınca kıyamet kopuyor yatağa yatmak istemiyor emziği ağzına alamıyor burun tıkalı oofff sabahladık 3müzde onu öyle gördükçe biz parçalandık neyse daldan dala atladım ama verdiği mamayı aldk ,fantomalt diye bir toz 400grm 24 tl günde 3 kere 2 ölçek mamaya kat dedi 15gün snra idrar ve kan tahlili verir öyle bakarız dedi,50 tl verdik 5 dk saydı çıkdık ben bu dr. başından beri sevmedim devlet hast. bile daha uzun ilgilenir.bu ne ya her seferinde dr. değişdircem diyorum bişey çıkıyor hadi gene o tanıyor diyip gidiyoruz.akşam mama verdik kusdu
zaman geçdi verdik kusdu bebeğim mahvoldu bir görseniz iice süzüldü,2gün snra vermeye başladık şuan içiyr bakalım faydası olcak mı?
şimdi kızlar aranızda bu ek mamayı(fantomalt)bilen kullanan var mı?
ve anadolu yakasında kadıköy,üsküdar,ümraniye çivarında bildiğiniz iyi bir bebek_çocuk dr. var mı?şöyle düzgün ilgilenecek...
herkese kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?