2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

halenur selam canım,
sabah işleri ne olaki kız?
merak ettim,
ben evde olduğum günler, sabah işleri filan diye bi şeyim olmuyor da, anlayamadım
öğleden sonra anca ayılıyom ben, ondan sonra da çocukla akşamı ediyom zaten

kız Allah iyiliğini versin keşke bilmesem bende şu sabah işlerini hergün aynı işleri yapmaktan bıktım birazını anlatayım bak sana sabak kalk kahvaltıyı hazırla masayı topla bulaşıkları makinaya at çocukların odasını kendi odanı yataklarını topla evi süpür toz al banyoyu cifle bu rada çocuklarla uğraş öğlen oluyo ondan sonra yemek yoksa yemek yap böyle yani canım bazen bende çalışmak istiyorum her gün aynı tek özelim burası Allahtan sizlerle yazışarak rahatlıyorum

Son düzenleme:
selam kızlar hepinizi çok özledim 20 günlüğüne sivasa gittik çok güzel vakit geçirdik 24 yıl aradan sonra köyümüze de gittik süpermiş bilsem önceden giderdim kızıma çok yaradı açık hava yedi içti uyudu gezdi tozdu bütün düzeni değişti 5 dişimiz oldu üst dişler köyde çıktı anlamadık bile diş buğdayı yaptık buarada 18 ağustostan beri fıldır fıldır sürünüyor cadı kızım şimdide sıralamaya başladı 2 gündür evdeyiz ama kızım evimizi unutmuş peşimi bırakmıyor yanlız kalmak istemiyor bizden böyle bugün boy kilo kontrolümüz var şimdi giiyoruz gelince yazarım yine canlarım benim

derya sen de hoşgeldin canım:)
Sivasın neresinden kıız?
benim kocam da sivaslı
evlendiğimizden beri köye gidelim diyolar gitmiyom ısrarla

laaaaaaady ultrason sonucu ne oldu merak ettim.....:26:
ay sana yazmıştım ben ya nere kayboldu
yada geride kaldı ama yazdım eminimm
kistim iyi huyluymuş çok şükür 6 ay sonra yine gideceğim ultrasona büyüme varmı diye
kızlar kasım fıstıklarının fotoları garip kaldı koyun yeni fotolarınızı özellikle bayramlıklarıyla merak ediyorum cicişleri.

ben buraya resim eklemiyorum
burdakilerin çoğu facede görüyor oğlumu

h sonum çok yoğun gecti bi kaç kasım anneleriyle buluştuk, oğlumun oyuncaklarını anneme getirmemiştim h sonu getirdim ilk arabamla oynuyo
ayakta oynamayı sevdiği için ilk arabası kıçından ayrılmıyor :) koşuyor arabasıyla bizde ödümüz patlıyo tabi düşücek diye
desteksiz ayakta duruyor adım atmıyo yavşak :) bu sabah da pepe izliyodu pepe nerde dedim işaret parmağıyla tv yi gösterdi benden daha çok onu seviyo nan
işe giderken bay bay yaptım ağlıcak gibi oldu :26: öğlen gittim gördüm yakamı bırakmadı
büyüdükçe ben ne yandım yandım

Evet çok güzel görünüyor burcu?
neler yaptınız,
diş buğdayının ve pastanın yanında?
fikir olsun bana da?
demir hangi mesleği seçti?
bu arada demir ne kadar sarı maşallah :)

ben de öbür tarafta sordum demiri

slm kızlar geşmişi okuyamadım bayram dönüşü hasta oldum sanırım klimadan faranjitim boy gösterdi kötüsü kızıma da geçdi ikimiz aynı anda salya sümük hasta olduk gecen hafta bugün elimi bile kaldıramıyrdm kızımla evde yalnızız tabii,deniz ağlıyr kalkıp bakamıyrm bile o gün ona da geçdi,eşim ertesi gün izin aldı dr. gittik gece az bir burun akıntısı olunca önce deniz i dr. götürelim dedik eskiden güçlü olan bünyesi gecenki faranjitten sonra hassaslaşdı o da benim gbi hemen hasta geçse yanından kapıyor.deniz hep yaşıtlarından oldukça zayıf oldu eskiden girp yazışrdık hatırlayanınız varsa,yemesi gerekenin hep yarısını bazen onunda yarısını yerdi,hala çok hareketli iki lokma yiyip zıplamaya hoplamaya devam maş.beni de iyice zayıflattı buarada.dr.u medipol hast.den enver bey,adama kız hasta diyrz calpol ver diyr boy 74 cm boy ve baş ölçümü ii ama kilooo 7,450grm bunun 8,5 olması lazım dedi gelişim geriliği olmaması için mamasına ek bir mama verdi,kilosunun az old. biz de biliyrz ben takıyorum zaten kilosunu kafama ama her gören bu harekete bu çocuk kilo almaz diyr bir de iştahsiz çeşit yiyor ama az,bir de samsun da çok yiyor eve dönüyrz az sanki ben yedirmiyorum çocuğa hani dikkatli beslemeye çalışıyorum ya herkes yiyor ama demeye başladılar neyse 2 dişimiz var dişlerden huysuz ve daha da iştahsız olan deniz in burnu tıkanınca hayat işgence oldu teyzesi geldi Allahtan yardıma da yoksa ne yapardık .kendini ordan oraya atıyor bir türlü uyuyamıyor,kalkıp oyun oynuyor ii o zmn gülüyor uyku tekrar basdırınca kıyamet kopuyor yatağa yatmak istemiyor emziği ağzına alamıyor burun tıkalı oofff sabahladık 3müzde onu öyle gördükçe biz parçalandıkneyse daldan dala atladım ama verdiği mamayı aldk ,fantomalt diye bir toz 400grm 24 tl günde 3 kere 2 ölçek mamaya kat dedi 15gün snra idrar ve kan tahlili verir öyle bakarız dedi,50 tl verdik 5 dk saydı çıkdık ben bu dr. başından beri sevmedim devlet hast. bile daha uzun ilgilenir.bu ne yaher seferinde dr. değişdircem diyorum bişey çıkıyor hadi gene o tanıyor diyip gidiyoruz.akşam mama verdik kusdu
zaman geçdi verdik kusdu bebeğim mahvoldu bir görseniz iice süzüldü,2gün snra vermeye başladık şuan içiyr bakalım faydası olcak mı?

şimdi kızlar aranızda bu ek mamayı(fantomalt)bilen kullanan var mı?

ve anadolu yakasında kadıköy,üsküdar,ümraniye çivarında bildiğiniz iyi bir bebek_çocuk dr. var mı?şöyle düzgün ilgilenecek...
herkese kolay gelsin...

aso gayet iyi cnm, iş görüşmeleri yapıodu, bgn eğitimi başlıyo hatta kabul edildi bikaç yere fln..

kıymalı ve peynirli börek, patates topları, mercimekli köfte, zeytinyağlı biber dolması, kanepeler, patlıcan salatası, rus salatası, semizotu salatası, şekerli kurabiye, mantar kurabiye, limonlu kek, çikolatalı muffin, vişneli muffin yaptık.. bebeler için jelibon ve marshmallow ikram ettik bi de.. bi de pasta ve buğday işte

ha bu arada şırıngayı aldı eline, doktorluk niyetine koymuştuk onu, hayırlısı olsun :))

Son düzenleme:
eda çok sevindim, mrk etme büyümez, anneminki 10 senede 3 cm büyüdü daha da rahatsızlık vermiyo yani hala :) geçmiş olsun çok

sevindim iyi olmasına , boşanmadan işe başlamayacaktı hani :s

ikramlar harika

hadi hayırlısı demir paşa doktor olsun bizi muayene etsin :79:

eda çok sevindim, mrk etme büyümez, anneminki 10 senede 3 cm büyüdü daha da rahatsızlık vermiyo yani hala :) geçmiş olsun çok

sağol burcu , 6 ay sonra bakıcaz büyüme yoksa yılda bi kere giderim
hiç bu kadar korkmamıştım Kuzzey olduğundan beri kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum
Allah hastalık verdiyse yapacak bişey yok tabi ,Rabbim dermansız dert vermesin kimseye

Merhaba canım geçmiş olsun sana da bebişine de..
bizim doktorumuz, Hisar hastanesi, Dr.Yunus Nas, çok memnunum,
hem enfeksiyo hast.double yapmış,
hem de çok babacan, oğluma çok da iyi davranıyor,
bana ne sorarsam hiç yüksünmeden cevap veriyor, ben çok memnunum,
bana da arkadaşlarım tavsiye etmişti, çok insan var memnun olan,
yalnız sgk ile anlaşması yok hastanenin,
muayenesi 75 tl.sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…