sema kız biz ablamla eltiyiz belki haberin vardır kaynanayı iki çekip bir yoluyoz elleham
hakkında hayırlısı olur inşallah meslek hayatında başarılı olursun hep ben yetkili yardımcısıyımyok yok okudum anladım şekerim saol,
evet bankacıyım ben de ,
kambiyo uzmanıyım, yönetmenlik için yer bekliyorum ama yetkili şube kalmadı kurumda, ben de dış işlemlere geçmek istemediğimden opr.yönetmenliği talep ettim,şimdi yer bekliyorum..
sen hangi birim / servis?
eltin olayında iyi sabretmişsin, allah da yardım etmiş herçekten,
valla bana yenge demezse söylerim zaten ben,
eşin bana yenge eşime de abi diye hitap ediyor, sen de aynı şekilde hitap edersen memnun oluruz diyeceğim..araya başkasını sokup da söyletmem o zaman dedikodusunu etmişisz gibi olur..iyi düşünmüşüm dimi
dilek valla özledim seni dün kısa konustuk telde nette konusucaz diye ama konusamadık yinebende diyorum ki eda işe başlarsa yoğun olur göremeyiz artık.
peh edaya bak, buluşmalar, kk, face her yere yetişiyor maaşallah sana
özlem çok şükür yaşına gelmiş abla olmuş bizim böceklere :)) bizimki iyi çok şükür dişsiz ama yürüyor :))yok canım olmadı ama olsa hayır demem :)
evet canım tam tamına 12 hafta erken dogdu minik cadılarım.ama ikisini kaybedeli tam bir yıl oldu .1 yıl olduda ne oldu ben halen aynıyım ama iyiki kızım var yoksa ne olurdu halim bilmiyorum şüküRleR rolsun RABBİME . BENİM KÜÇÜK PRENSESİM İYİ TABİİ ARTIK KÜÇÜK DEMEK BİRAZ SAÇAMALIK OLUYO AMA BÜYÜDÜK TEYZELERİ SAÇ BAŞ YOLUYORUZ KIZINCA 8 DİŞİMİZ VAR BUNU KULLANIP BİRDE SONUNDA ISIRIYORUZ. UMARIM SİZİNKİLERDE ÇOK ÇOK İYİDİR
niye küsim nan deryacık kaybolup gidiyon da yaz diye dedim esilayı öperim aferin anasının kıçına yer vermiyo :)))naber deyip gidiyon
soruna cvp vermicem
aşkolsun eda ya küstünmü kız hem esila canavarıyla uğraşıyorum hem yemek koymaya çalışıyorum ancak bukadar oluyor gir çık yapıyoruz walla duramıyoruz başında pc nin eskisi gibi şekerim
sağolasın bacım öptüm nanaktan
sema kız biz ablamla eltiyiz belki haberin vardır kaynanayı iki çekip bir yoluyoz elleham
niye yazık olsun şekerim kaynanalar herşeyin en kötüsüne layıktır özellikle bizimkisikadın evine gelir önce buzdolabını sonra çöp kutusunu karıştırır çaktırmadan ne yemiş ne içmişler hesabı baya psikolojisi bozuk bir tip bizimkisi
Ha ha süpermiş yaa..
güzeldir o yabancı değilsin hem huyunu suyunu biliyon,
dedikodu riski de olmaz,
bak bu iyi fikirmiş, benim de kız kardeşlerim var ama , istemem elti olmak,
kaynım iyidir de , bu abuk aileye bi kız daha vermeye gerek yok bence
ay çok komikmiş döt olmuş hatunay gıcık
bizimkide öle
ne yemek yaptım nereyi temizledim iç kontrol gibi denetleyip gider
bi keresinde tv sehpası tozluydu..gelmiş bana toz oldu burayı sil dedi
silmicem kocamın ismini yazmak için biraz daha birikmesini bekliyorum dedim sustu
sonrada kocamın ismini yazdım oraya :))))))))
Ha ha süpermiş yaa..
güzeldir o yabancı değilsin hem huyunu suyunu biliyon,
dedikodu riski de olmaz,
bak bu iyi fikirmiş, benim de kız kardeşlerim var ama , istemem elti olmak,
kaynım iyidir de , bu abuk aileye bi kız daha vermeye gerek yok bence
elleham ne olaki dersen bende bilmiyorum köyde her lafın arkasına bunu yapıştırıyolar belki kocan biliyodur kıs 20 gün kalınca bizimde lugatımıza girdi sevdim ama elleham
hakkında hayırlısı olur inşallah meslek hayatında başarılı olursun hep ben yetkili yardımcısıyım
şubede operasyondayım süt iznim bitince genel müdürlüğe geçicem
sabretmek gerekiyo bazen sabredersen adalet yerini buluyır bence..ne gıcıksın nan sana ismiyle hitap ederse nolur ki :s lakayt konusmadıktan sonra
dilek valla özledim seni dün kısa konustuk telde nette konusucaz diye ama konusamadık yine
nerde bizim kızlar nurtide dimi hepsi
özlem çok şükür yaşına gelmiş abla olmuş bizim böceklere :)) bizimki iyi çok şükür dişsiz ama yürüyor :))
bugün diş gördüm sanki diyo annem ama ağzını açmıyor velet
niye küsim nan deryacık kaybolup gidiyon da yaz diye dedim esilayı öperim aferin anasının kıçına yer vermiyo :)))
oyhhhhhhh kaynanana Allah sabırlar versin diyorummmmmmm
ay çok komikmiş döt olmuş hatun
öyle bizden laf çıkmaz kaynanam bana gelince onu kötülüyo ona gidincede beni kardeş olduğumuz halde kız inanabiliyomusunuz bazen bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor cadı kocam bu yazdıklarımı bi okursa
elleham duymadım da benim k.v. 'gidişin' diyo ona çok gülüyom,
gittiğimizde demiyor da biz gidişin diyor,
çok tuhaf bi laf nan
yetkili yardımcısı mı?ünvan sistemimiz aynı kız yoksa aynı kurumda mı çalışıyoruz?
genel müdürlükte hangi birime geçicen ki?operasyondan?
nasıl yani aynı yerdemi çalışıyorsunuz anlamadım ben
bi daha da bişi demedi temizlikle ilgiligelinim sensin benim diyor
kaynanalar iyiliğe gelemiyo baksana ne yapıyorum sevdirdim kendimi
okur muuu benimki okumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?