2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elleham ne olaki dersen bende bilmiyorum köyde her lafın arkasına bunu yapıştırıyolar belki kocan biliyodur kıs 20 gün kalınca bizimde lugatımıza girdi sevdim ama elleham

elti muhabbeti donmus
kopekop sen ona soguk duruyorsan mesafeli olmasini istiyorsan -eger yuzsuz degilse- zten anlar o da mesafeli olur sana karsi.
ben 2. eltiyiyim ilk eltimle aramizda 10 yas var 6 senelik evliydi.. ben yurt disina gelmeme ragmen ne bi sicakligi oldu ne bi yakinligi ne de muhabbeti.. ben "yenge" demeyi hic sevmedigim halde mesafeli olmak icin yenge dedim ona ve kendisinin gosterdigi sicakliktan fazlasini gostermedim..
eltine karsi simdiden mesafe koyduysan hic merak etme o da istedigin mesafeyi korur.
2. eltim bizden sonra evlendi.. kardesler arasinda en kucugu benim esim.. abisinin esi de hem bnenden hem de esimden buyuk. esim ona da yenge diyor ama ben ismiyle hitab ediyorum. ben ona sicak davrandim, ondan da bi sogukluk gormedim..
eger eltim bana sicak davransaydi taa en basindan belki arkadas olabilirdik.. nisanliligimdan beri bana karsi soguk olmasina anlam veremiyorum. insan bi tanimaya calisir ne biliim..
sen de tanimadan neden mesafe koyuyorsun ki.. evet ben mesafeyi severim cok yakin olursan vicik vicik... er ya da gec suyu cikar.. ama uzak da olunmamali bence ayni aileye mensup oluyorsun sonucta.. eltimle oyle oldu cok mu iyi oldu.. ama yeri geldiginde soyleyecek lafim var boylece ne oldu agzima laf vermis oldu

niye yazık olsun şekerim kaynanalar herşeyin en kötüsüne layıktır özellikle bizimkisi kadın evine gelir önce buzdolabını sonra çöp kutusunu karıştırır çaktırmadan ne yemiş ne içmişler hesabı baya psikolojisi bozuk bir tip bizimkisi

hakkında hayırlısı olur inşallah meslek hayatında başarılı olursun hep ben yetkili yardımcısıyım
şubede operasyondayım süt iznim bitince genel müdürlüğe geçicem
sabretmek gerekiyo bazen sabredersen adalet yerini buluyır bence..ne gıcıksın nan sana ismiyle hitap ederse nolur ki :s lakayt konusmadıktan sonra

bende diyorum ki eda işe başlarsa yoğun olur göremeyiz artık.
peh edaya bak, buluşmalar, kk, face her yere yetişiyor maaşallah sana
dilek valla özledim seni dün kısa konustuk telde nette konusucaz diye ama konusamadık yine
nerde bizim kızlar nurtide dimi hepsi

özlem çok şükür yaşına gelmiş abla olmuş bizim böceklere :)) bizimki iyi çok şükür dişsiz ama yürüyor :))
bugün diş gördüm sanki diyo annem ama ağzını açmıyor velet

niye küsim nan deryacık kaybolup gidiyon da yaz diye dedim esilayı öperim aferin anasının kıçına yer vermiyo :)))
sema kız biz ablamla eltiyiz belki haberin vardır kaynanayı iki çekip bir yoluyoz elleham

oyhhhhhhh kaynanana Allah sabırlar versin diyorummmmmmm

ay gıcık
bizimkide öle
ne yemek yaptım nereyi temizledim iç kontrol gibi denetleyip gider
bi keresinde tv sehpası tozluydu..gelmiş bana toz oldu burayı sil dedi
silmicem kocamın ismini yazmak için biraz daha birikmesini bekliyorum dedim sustu
sonrada kocamın ismini yazdım oraya :))))))))

sema kız biz ablamla eltiyiz belki haberin vardır kaynanayı iki çekip bir yoluyoz elleham

Ha ha süpermiş yaa..
güzeldir o yabancı değilsin hem huyunu suyunu biliyon,
dedikodu riski de olmaz,
bak bu iyi fikirmiş, benim de kız kardeşlerim var ama , istemem elti olmak,
kaynım iyidir de , bu abuk aileye bi kız daha vermeye gerek yok bence

bence de:)))
hem kaynanayı biliyon ne o aileye gidiyon

ay çok komikmiş döt olmuş hatun

öyle bizden laf çıkmaz kaynanam bana gelince onu kötülüyo ona gidincede beni kardeş olduğumuz halde kız inanabiliyomusunuz bazen bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor cadı kocam bu yazdıklarımı bi okursa

elleham ne olaki dersen bende bilmiyorum köyde her lafın arkasına bunu yapıştırıyolar belki kocan biliyodur kıs 20 gün kalınca bizimde lugatımıza girdi sevdim ama elleham

elleham duymadım da benim k.v. 'gidişin' diyo ona çok gülüyom,
gittiğimizde demiyor da biz gidişin diyor,
çok tuhaf bi laf nan

yetkili yardımcısı mı?ünvan sistemimiz aynı kız yoksa aynı kurumda mı çalışıyoruz?
genel müdürlükte hangi birime geçicen ki?operasyondan?

bi daha da bişi demedi temizlikle ilgili gelinim sensin benim diyor
kaynanalar iyiliğe gelemiyo baksana ne yapıyorum sevdirdim kendimi

okur muuu benimki okumaz

yetkili yardımcısı mı?ünvan sistemimiz aynı kız yoksa aynı kurumda mı çalışıyoruz?
genel müdürlükte hangi birime geçicen ki?operasyondan?

yemin ederim demin onu düşünüyodum kesin aynı bankadayız diye
gm de daha belli değil düşünüyorum

%90 semayla aynı kurumda çalışıyoruz :)))))))))
gm miydi şube mi

bi daha da bişi demedi temizlikle ilgili gelinim sensin benim diyor
kaynanalar iyiliğe gelemiyo baksana ne yapıyorum sevdirdim kendimi

okur muuu benimki okumaz

okumazda ne biliyim bi an okursa d,ye geçti içimden öyle buarada benim kız ortalığı talan etti eline domates verdim yarısını yemiş her yer kabuk çıkarıp atmış durduramıyorum her yerde herşeyi kurcalıyor niye sürünmüyor diye üzülüyordum ahh ahh bizi daha neler bekliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…