ne gülün nan :))
eda ve mel bu size:)))))))))))
benim yasadığım yer gezilicek yer gece 12 ye kadar dısarda oluyorum çoğu zamaneda lenn işe başladın halen geziyorsun
sorun demek ki bizde aşalım kendimizi bari
beni mi ciddiye alıyon yaaşk olsun eda ben geleceğimi günler öncede söyledim onlarda buluşalım dedi gıcık olsam emin ol hiç muhattap olmam
bende devlet memuru sayılırımkızlar cevaplara teşkür...
4.400 he neymiş o ya...farklı ne çekiyor merak ettim:) piyasayıdas bilmiyorum şuan ama 1 milyara kadar düşündüm süpürge...neticede devlet memuruyum ben
lady ile bijo buluştu bile :))kızlar merhaba,hayırdır kim kiminle nerde ne zaman buluşuyor
gelirmiydin kız buralaraSelam millet napıyorsunuz bakalım?
kızları oraya mı çekiyosunnurturia ya üye ol orda sor bacım, kesin vardır
yok mememde varbendede var elime geliyor ama korkudan bi türlü doktora gidemedim(
lady ben yumurtalık kisti sandım ilk başta
oh ne güzelaleykumselam.. cok iyiyim turkiyenin tadini cikardim
evet lady yalovadaydik.. istanbul ve bursa'da da :) oglumun hastaligi ve sunneti disinda gezdik gezdik geldik..
Kuzeyin anası Eda ebeni dürttem senin nedenini sorma içimden geldi
gelmem ben merak etmehurişim başbaşa ama tamam mı :)
lady maşallah kuzeye. bebekler büyüdü de yürümeye bile başladı ha.. vay bee çok çabuk geçti 10 ay.
kopekop hayırlı olsun, demek eltin de oluyor, iyi yenge olacağın belli kızın altınlarına göz dikmişsin yahuuu
eda oh ne güzel buluşmalar falan ...dün nasıl geçti peki nerde buluştunuz .
yok ben avrupa yakasındayım bahçelievlerdeyim ..beşiktaşa bir kere gitmiştim ben o da baya oluyo ..ama güzel yerdi..sonra da hiç yolum düşmedi...
yok ben avrupa yakasındayım bahçelievlerdeyim ..beşiktaşa bir kere gitmiştim ben o da baya oluyo ..ama güzel yerdi..sonra da hiç yolum düşmedi...
yolun düşerse görüşürüz inşallah
bakırköy pazarına gidiyon mu boncuk ?bi gidemedim ya h sonu gidicem inşallah bakim neler var
Demek ismin aysun memnun oldum aysuncum
benden iyi elti olmaz kızım, herkesi kolay kolay sevmem ben,
kulp takmaya yer ararım ,
ayrıca eltim olacak karıya da takacak bi kulp buldum bilehatta bir kaç tane buldum
aslınca çabuk arkadaş olur, çabuk kaynaşırım ama akraba ilişkilerinde sıcak değilimdir-ailemin akrabaları ile sıcak ilişkimiz olmamasından bünyeye yerleşmiş bir uygulama muhtemelen ama-akrabadan özellikle uzak dururum, dedikodu, çekememezlik ve göz değme olayı genelde akrabadan gelir çünkü, hatta şu lafı severim "taş yakından gelir"..
neyse çok bunaltmıyım sizi
ben ümraniyedeyim lady, bi de infox
beşiktaşta nereye takılıyon kız?ben orada okudum YTÜ 'de, oraları severim, çok da özledim, oğluş olduktan sonra gidemiyorm o taraflara..anca çayır çimen, piknik tarzı yerlere gidiliyor bebelerlen
niye kendine engel koyuyorsun çocukları da gezmeye alıştır bence sonra dısarı çıktıklarında azmasınlarinşallah görüşürüz.ben iki hafta önce bakırköydeydim ama bakırköy pazarına hiç gitmedim, duyuyorum , ama gitmek nasip olmadı..zaten eda ben dışarı çıkınca fazla dolaşamadan eve atıyorum kendimi.iki çocuk olunca bi de ikisi de küçük olunca zor oluyor...fazla kalabalık ortamlara gitmemeye çalışıyorum...ne bileyim gelecek yaza kadar kendime engel koydum gezme konusunda ..ama seneye acısını çıkarmazsam bana da aysun demesinler ..bu arada ismim aysun sen biliyosun zaten de topikten bilen var mı bilmiyorum:26:
eda sen nerde oturuyodun kusura bakma unuttum yaa ya da gözümden kaçtı yazmış olabilisin
Demek ismin aysun memnun oldum aysuncum
benden iyi elti olmaz kızım, herkesi kolay kolay sevmem ben,
kulp takmaya yer ararım ,
ayrıca eltim olacak karıya da takacak bi kulp buldum bilehatta bir kaç tane buldum
aslınca çabuk arkadaş olur, çabuk kaynaşırım ama akraba ilişkilerinde sıcak değilimdir-ailemin akrabaları ile sıcak ilişkimiz olmamasından bünyeye yerleşmiş bir uygulama muhtemelen ama-akrabadan özellikle uzak dururum, dedikodu, çekememezlik ve göz değme olayı genelde akrabadan gelir çünkü, hatta şu lafı severim "taş yakından gelir"..
neyse çok bunaltmıyım sizi
ben ümraniyedeyim lady, bi de infox
beşiktaşta nereye takılıyon kız?ben orada okudum YTÜ 'de, oraları severim, çok da özledim, oğluş olduktan sonra gidemiyorm o taraflara..anca çayır çimen, piknik tarzı yerlere gidiliyor bebelerlen
niye kendine engel koyuyorsun çocukları da gezmeye alıştır bence sonra dısarı çıktıklarında azmasınlar
çevremden biliyorum hiç dışarı çıkmayan çocuklar bi dışarı çıktı mı bunaltıyolar annelerini
ben beşiktastayım iş dolasıyle ..evim haliçte
bunaltma infox zaten aile ilişkilerim iyi değil ahahahaha
memnun oldum infox ikeaya giderdim hep forum olmadan önce
bahçeşehir üniversitenin cafesi var armut puflar çimenlik yer felan güzel yani
pikniklik yer de sayılır :))
Lady.cm karıştırmışın, kopekop yazdı ,infoz değil
ben de memnun oldum sema :))))seninki de semaydı di mi yanlışlık olasın soooraa
bence de bebelerle çayır çimenlerde daha iyi takılıyo insan ...şeyi merak ettim eltine ne kulp buldun ayol daha düğün bile olmamış pes yaniçok cadısın çooooook ama şu akraba konusunda sana aynen katılıyorum
bulduğum kulpalrı söyliym canım :
1.bir kere kaynımın maaşı haricinde hiç bir geliri yok, kirada oturacaklar ve kaynım eve baktığından kredi kartı borçlarını bile ödeyemiyor, bunu bildiği halde, nişan alışverişi, yok bayramlık kıyafet, yok saat bilmem ne aldırıyor bir de hepsinde istemem yan ebime koy muhabbeti yapıyor, benim eşim de biz evlenirken aynı durumdaydı-o zaman kaynım askerdeydi eve eşim bakıyordu , borcu vardı ve cebinde para kalmıyordu-ben kesinlikle-söz nişan kıyafeti , bilmem bayramlık, yok saat filan aldırmadım, benim ihtiyacım yok dedim çıktım, eltim , hepsine benim ihtiyacım yok diyor ama alışverişe çıkıp alıyor bi de.uyuz oldum
2.bu hatun tesettürlü ama , bi giyiniyor gömleklerin kolları truvakar-kısadan uzun-uzundan kısa-, yüzünde bir karış makyaj, mutlaka boynu görünür başörtüsünden filan, bu da hikaye yani
3.liseyi imam hatipte okumuş, üniversiteye gitmemiş, soranlara başörtüsü sorunu yüzünden okumadım diyor,bu da yalan,
ben de imamhatip mezunuyum, öss.de 40 puanım kırıldı ama YTÜ mezunuyum ve okulda başımı açtım(peruk da takabilirsin sonuçta çözümü var ) , dışarda yine kapalıydım..bu tipleri bilirim ben , sınavı kazanacak kapasite yoktur aslında ama sorsan, başörtüsü yüzünden okumamıştır..pehh..benim de bir sürü sınıf arkadaşım aynı şeyi söylüyorlar oradan biliyorum ..
bundan en büyükleri, geri kalan ıvır zıvırı söylemeye gerek yok
niye kendine engel koyuyorsun çocukları da gezmeye alıştır bence sonra dısarı çıktıklarında azmasınlar
çevremden biliyorum hiç dışarı çıkmayan çocuklar bi dışarı çıktı mı bunaltıyolar annelerini
ben beşiktastayım iş dolasıyle ..evim haliçte
bunaltma infox zaten aile ilişkilerim iyi değil ahahahaha
memnun oldum infox ikeaya giderdim hep forum olmadan önce
bahçeşehir üniversitenin cafesi var armut puflar çimenlik yer felan güzel yani
pikniklik yer de sayılır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?