2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz hoşcakalın

doğru düzgün uyuyamadımda ooofff telefonlar çaldı sinir oldum kapatamıyorumda millet hemen telaş yapıo, omuzlarıma ve boynuma ağrı girmiş eşim gelince ovdurcam, migrenim tutacak die aklım gidio valla..

ay yine topiğin delisi gibi kendi kendime yazışıyorum valla neyse bu seferde ben küstüm

hadi ben kaçar keyfim yok zaten bugün...

bence asıl patlama mart ayında olur
yani aralık annelerinde :)))

sen şimdi bu aralık annelerinin gül gibi kocalarına kedi mi demek istiyosun, aaaaa üstüüme ilik sağlık :)) yok ya bu sene hamıle kalma senesı heralde acayıp cok hamıle var etrafta hep kuresel ısınma yuzunden bence laelaelaelaelae

yok ben demiyorum şekerim.büyükler öyle diyomuş :))
geçen senelerde beni hep mart aylarında sıkıştırıyolardı çok bilenler.
mart nisan bereketli oluyomuşşşşşşş :))

tatlim gözün aydin
Ay bende normal istiyorum bir yandan da korkuyorum alt takımı bozar mı diye ama galiba ilk çocukta olmuyormuş pek deforme eyvahedigeldismile
güzelim yok öyle birsey bende normal dogum yaptim kirk güne kadar eski haline geliyor merak etme:lepi:
canim insallah güzel haberlerle geliceksin üzülmeolumunekankayizsmile
canim ben iki kere gittim ikisindede alttan muayene etti alttan bakilinca daha dogru veriler elde ediliyor diye biliyorum ilk aylarda sonra tabikide karindan bakilacak sen hic endiselenme:1hug:
merhaba ben de 2010 kasım annesi olucam allahın izniyle benide ekleyin arkadaşlar listeye özelden msj atamadım size kusura bakmayım yönetim engelledi tecrübesiz olduğum için :)
canim hosgeldin aramizaa.s.
kahverengi akıntım var
ona canım sıkılıyo

tatlim sikma canini kana dönüsmedikten sonra birde 9.haftada oluyormus dün okumustum icini ferah tutopuyorumnanaktan

bu arada beni hemşire zannedenler varmış.doğal olarak tabi.çünkü profilimde öyle yazıyor.
ama ben hemşire değilim.sağlıkçıyım ama bana uygun hiçbir seçenek yoktu.mecburen onu işaretledim.

ben radyoloji teknikeriyim.özel bir hastanede emar çekiyorum.

kizlar birsey sorucaktim sezeryan sizin isteginizemi bagli yoksa doktorunuzmu öneriyor benim duydugum kadariyla türkiyede biraz maddiyat icin hemen sezeryan yapiyormus doktorlar belkide yanlisimdir cünkü burda hayati bir tehlike yada cati darligi olmadigi sürece kesinlikle normal dogum yaptiriyorlar sezeryan en son care

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…