Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz hoşcakalın
Ben geldim.. Çok yoruldum çok...
:))
ya tuvaleti bekliyorum bugün canım.o yüzden görmemişim pardon
önemli bi gelişme yok merak etme.yeni katılımlar var.
onun dışında herşey yolunda
Ay saol cnm kımse cvp yazmadı küsüodum hepsinize:) Önemli bişiler oldu mu ben yokken peki :)))
tuvaleti mi bekliyosun nie ki?
hoşgeldin noldu nie yoruldun o fotodaki senmisin yoksa saçlar nie öle dikelmiş?
:))
ya tuvaleti bekliyorum bugün canım.o yüzden görmemişim pardon
önemli bi gelişme yok merak etme.yeni katılımlar var.
onun dışında herşey yolunda
Oh bi de yeni katılımlar mı var, bu erkekler boş durmamış valla pes :)
bence asıl patlama mart ayında olur
yani aralık annelerinde :)))
sen şimdi bu aralık annelerinin gül gibi kocalarına kedi mi demek istiyosun, aaaaa üstüüme ilik sağlık :)) yok ya bu sene hamıle kalma senesı heralde acayıp cok hamıle var etrafta hep kuresel ısınma yuzunden bence laelaelaelaelae
tatlim gözün aydinkızlarrr hepinize merhaba .... bugün kalp sesi için kontrolüm vardı...bebeğimin kalp atışını gördüm ve sesinide duydumm..kuş gibi o kadar güzel bir duygu kiii....darısı kalp sesini bekleyen tüm annelerimize
güzelim yok öyle birsey bende normal dogum yaptim kirk güne kadar eski haline geliyor merak etme:lepi:Ay bende normal istiyorum bir yandan da korkuyorum alt takımı bozar mı diye ama galiba ilk çocukta olmuyormuş pek deforme eyvahedigeldismile
canim insallah güzel haberlerle geliceksin üzülmeolumunekankayizsmileBen de Ctesi gidiyorum kalp atışı için, inşallah hem görür hem de duyarım bebeğimi. Hem heyecanlı hem de endiseliyim. Tüp bebek benimki, doktorum embriyo çok saglikli diyor ama korkuyorum iste. 35 yasında ve çok zor kavuştum bebeğime, odum kopuyor kaybedeceğim diye.
canim ben iki kere gittim ikisindede alttan muayene etti alttan bakilinca daha dogru veriler elde ediliyor diye biliyorum ilk aylarda sonra tabikide karindan bakilacak sen hic endiselenme:1hug:meraba bayanlar. ben ilk kez bebeğimizin kalp atışlarını dinlemek için dr. gideceğimde. acaba yine alttan mı muayene ediyor. kalp atışları dinlenirken. önceki ilk muayenemizi alttan yapmıştıda bilgilendirirseniz sevinizrim.
canim hosgeldin aramizaa.s.merhaba ben de 2010 kasım annesi olucam allahın izniyle benide ekleyin arkadaşlar listeye özelden msj atamadım size kusura bakmayım yönetim engelledi tecrübesiz olduğum için :)
kahverengi akıntım var
ona canım sıkılıyo
Zeyn senin SAT ın ne, 8 şubat mı senin de
evet canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?