çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Ben de hep hayırlısını dilemiştim.demekki buymuş hayırllısı benim için.
Sizin içinde tek olmasıymış en hayırlı olan.yeter ki hepsi sağlıkla doğsunlar.
Ama ikiz hamileliği teke göre daha stresli,daha riskli daha zor.
Bak denızlıde satılıomuş bu urunler, iyi geceler.
canım hayırlı olsun ikizlerin
benimde ikiz olma ihtimali var cumartesi öğrenicem belkide tektir bilemem üçüz bile olma ihtimali varda istemiyorum ama neyse hayırslısı olsun diyorum
ne kadar şanslısınız.. ikiz ve hatta üçüz....
hangı yolla hamıle kaldın ıkizlere canım
aaa nası yani
kese kaç tane gözüküyo
neden şimdiye kadr belli olmadı ki
günaydın kızlar muhabbet koyuu,
bugün hasta uyandım boğazım şiş. ne iyi gelir bilmiyorum. acıyor..
ben de prop'un tersi evlenip ankara'ya geldim, yoksa ben de istanbulluyum. nefret ediyorum şu ankara'dan ama ne yapalım iş dolayısıyla katlanıyoruz. herkes istanbulda, belki istanbul'a gitmelerimiz buluşmanıza denk gelirse gelirim ama evet Anadolu yakasını tercih edin Fethi Paşa korusu falan :)..
ben adetim 2 gün geçtikten sonra gittim dr a kesede görünmüyordu erken gitmiştim yani
dr um 1 ay sonra gel dedi
bende bu cumartesi gidicem öğrenicem işte artık 7 haftalık ya hani alttanmı bakar acaba kalp atışını duymak için
ben pazartesi gittim en son doktora yani 9+1 ken.sadece kontroldü.kalp atışlarını daha önceki görmüştük zaten.ama doktorum yine de alttan muayene etti.10. Haftaya kadar böyle muayene ediyormuş.
Ya aslında doktoruna göre değişiyo.7+3 ken kanamam var diye acile gitmiştim aynı hastaneye.acildeki doktor da alttanbakmaya gerek yok diye karından bakmıştı.
Her doktorun tarzı farklı.
Kızlar a ayşe fln gıbı nıck ı olan bı arkadas vardı hamıle olup olmadıgı bıle kesın degıldı daha bgn muayene olcaktı herhangı bı haber cıktı mı ondan?
Ay saol cnm kımse cvp yazmadı küsüodum hepsinize:) Önemli bişiler oldu mu ben yokken peki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?