2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Senın daha once bi husranın mı oldu bılmıodum cnm hayırlısı olsun. Bugun gazetede okudum ben de fenerbahcelı Semih'in eşi ikiz hamıleymıs 4.ayda dusuk yapmıs sımdı ıcım cız ettı bız de aynı durumdayız ya su an normalde hamıle dıılken bu haberı okusam pek etkılenmezdım ama sımdı ne cok uzuldum alllah sabır versın herkese

aa üzüldüm.. insan hamile olunca daha iyi anlıyor işte. normalde ben de umursamazdım heralde pek..

oldu oldu canım hüsranım.. inşallah bir daha olmaz.. o yüzden pek bağlanmamaya çalışıyorum. hiçbişey almıyorum evde pek bebek konusu geçmiyor vsvs.. sağlıklı gelsin de ilerde kapatırız bu açığı :)

kızlar günaydın...

dün ikili testimiz vardı..ense kalınlıkları 2,2 cm çıktı..doktor normal bir değer dedi..ama kan tahlilimde var.4 gün sonra belli olacakmış..bebişlerimi gördüm...biri uyuyordu sadece elini kaldırdı..diğeride deli gibi çırpınıyordu.doktor oyun oynuyor dedi.çok şaşırdık..ama muhteşem bir duyguydu..alllahım hepimize sağlıkla sıhatle almayı nasib etsin...6 mayıstada muhtemelen cinsiyetlerini öğreniriz dedi...

arkadaşlar içimizde göbüşü belli olmaya başlayan var mı?
ben sanırım göbeği kocaman hamiş olacam şimdiden kıyafetlerim olmamaya başladı (((
bu sabah ne giyeceğimi şaşırdımohaoldumsmile

ayy adına çok sevindim canım.. hadi hayırlı olsun ense kalınlığı stresini geçmişsin. darısı burdaki herkesin başına.. demek biri oyun oynuyordu haa, biri uslu biri yaramaz mı olacak dersin :) 6 mayısa da az kaldı ne güzel..

canim gözün aydin testin iyi cikmis hayirli olsun bebisleride görmüssün masallah darisi bizlere

Canım çok sevindim tatlımmm,umarım sonuçlarda güzel gelir:Saruboceq:
ayy nasıl bir ikili bunlar biri uyur biri enerjik yerinde durmaz
bende görmek isterdimmmm:CüvCüv:

benim göbüşüm biraz var da bebek göbüşü değil alt karın değil çünkü. sanırım su tutuyor progestan ondan. kıyafetlerim benim de olmuyor. tayt veya eşofman giyiyorum mecburen..

bir ay sonra belli olmaya başlar sanırım yavaş yavaş herkesin..

ay inanmıyorum ya bende çok şaşırdım kaydirigubbakcemile3
büyümüşte oyun oynuyor demek opuyorumnanaktan

AMA İŞE GELİRKEN KOT YADA KUMAŞ PANTOLON GİYİYORUM
SADECE İKİ PANTOLONUM OLUYOR KOT ONLARDA.
BİRİNİ DE HAMİLE KALINCA BİRAZ BOL ALMIŞTIM YOKSA TEK PANTOLONA KALMIŞTIM YANİbilmiyorumkismile
ÜST KIYAFETLERDE OLMUYOR GÖĞÜSLERİM AŞIRI BÜYÜDÜĞÜ İÇİNmafoldumben

aynısı bende de var canım. kabarıklıklar ve kaşıntı. ben bahar alerjime bağlamıştım ama sor bakalım ne dicek. bana da yazarasan sevinirim..

canım doktur normal değil dedi..şuan bi ilaç vermek istemiyorum dedi...3 hafta sonra geldiğinde hala devaö ediyor olursa hemen dermotologla iletişime geçeriz merak etme dedi..belki fazla vitamindende kaynaklanabilir dedi ama net bişey söylemedi genede...aslında senin dediğinde mantıklı bahar alerjiside olabilir..gebelikte yeni alerjikler olabiliyormuş...

Ben son gittiğimde benim ki de uzanmış yatıyordu dr bozdu keyfini.
cinsiyeti göreyim diye zıplattı oynattı biraz çok güzeldi yaaa:)))
evde ultrason olsa her dakka bakarız herhaldekaydirigubbakcemile3

Ah canım ne güzel darısı başımıza, mutlulugun hıc bozulmasın...

ben yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğim bebeğimin çok heyacanlıyım. bulantılarımda bir türlü geçmiyo bide okulda çok zor oluyo. tam konu anlatıyorum koştı,urkoştur lavoba iğrenç bi durum bu bulantı ya ama bebeğim için herşeye katlanıyo insan .bulantısı geçmeye başlayan varmı nezaman bitecek bu yaa

canım mecburen alıcaksın o zaman birkaç hamile pantolonu..

aa hayatım unutmamışsın cevaplamışsın çok teşekkür ederim. benim zaten bahar alerjim var güneşte kaşınıyorum sürekli burnum akıyor bu aralar vsvs.. sanırım ondan çünkü henüz folbiol içiyorum yani özel bir vitamin de kullanmıyorum.

dediğin gibi bekleyelim biraz bakalım geçmezse ben de giderim artık dermatoloğa..

çok şükür canım...allahım hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin..6 mayıs şimdiden bana 6 ay gibi geliyor..

canim gözün aydin testin iyi cikmis hayirli olsun bebisleride görmüssün masallah darisi bizlere

inş canım allahın izni ile sizde o günleri göreceksiniz..

Canım çok sevindim tatlımmm,umarım sonuçlarda güzel gelir:Saruboceq:
ayy nasıl bir ikili bunlar biri uyur biri enerjik yerinde durmaz
bende görmek isterdimmmm:CüvCüv:

valla barayscım şimdiye kadar yaşadığım en güzel duygu buydu...sabaha kadar uyuyamadım sevincimden..aynı dünyada iki farklı insan yavrusu işte...

ay inanmıyorum ya bende çok şaşırdım kaydirigubbakcemile3
büyümüşte oyun oynuyor demek opuyorumnanaktan

aay fındık teyzesi ne oyun oynamak çıldırmış resmen...onlar canlarım beniim..rabbim hepimizin meleğini bize bağışlasın...

aay fındık teyzesi ne oyun oynamak çıldırmış resmen...onlar canlarım beniim..rabbim hepimizin meleğini bize bağışlasın...

Belkide kardeşini uyandırmaya çalışıyordukaydirigubbakcemile3
annem bizi görmeye gelmiş kalk niye uyuyorsun diye kaydirigubbakcemile3
Oy yirim o kuzuları opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…