doktoruna danıştınmı peki cnm belki bıraktırabilir folik asit hapını benimde kaşıntım var ama sadece göbek ve göğsümde mesela ..[/QUOTE]
doktorum tahmin edemedi.bende bugün aradaşlar deyince şüphelendim..bakalım devam edecekmi..devam ederse hemen giderim bir dermotoloğa..
MEYBıE çok sevindim canım senin adına.bi daha ki gidişimde bizim veletlerde belki bana bi şov yaparlar. çok eğlenceli oluyo :))
sağol canım yaa...inş sende o güzel duyguyu yaşarsın..
teşekkür ederim canım benim şimdi 7 haftalık inşallah çabuk geçer.
sanırım en fazla iki haftaya kadar geçer canım..sabrett..
bebeğimi kaybetmekten korkuyorum sürekli istirahat ediyorum moralim çok bozukkkkk
endişelenmen çok doğal canım...ama moralini bozuk tutarsan bebeğin sana sıkı sıkı tutunamazki..hem çok bayan var öyle 9 ayını yatarak geçiren..o yüzden önce allaha emanet et..sonra kendini toparla..bişeycik olmaz merak etmee..
gözünaydın ense kalınlığı ölçümünü atlatmışsınız.kan sonucunda iyi çıkacaktır.
inş canım..içim rahat..allahın izni ile bi problem çıkmayacak..
rehber öğretmenim
üstüne bide 8 aylık bi oğlumun olduğunu düşün.çalışma uykusuzluk ev bebk çok yıpranıyorum çok
ayvah eyvah allah yardımcın olsun canım..bende ikiz bekliyorum bende çok korkuyorum..
Kıyafetleri olmayan arkadaşlar kilomu aldınız ?CADIARZU
Şişkinlik mi var ?
Hamile kıyafetleri için biraz erken değil mi?:bbo:
valla artık zamanı geldi ..haftasonu çıkıp bakıcam..yoksa bebişlerimin kafası yamık olacak:))
Kızlar dikkat edin kilonuza valla kendinize değil bebeğe alın..
Her şekilde zararlı kilo hem doğumu da zorlaştırıyor.
Bana doktor kesinlikle 4. aya kadar kilo almamamı söyledi.
ılk dört ay kilo annenin vücuduna eklenen yağdan başka birşey değilmiş.boshayallersmile
evet canım sana kesinlikle katılıyorum.benim doktorumda ilk 4 ay sakın kilo alma dedi..zaten sonrasında fazla fazla alıcan dedi..arada kaçamak yaptığım oluyor..ama bu kaçamakları akşamları daha az yiyerek telafi etmeye çalışıyorum..şuana kadar kilo almadım ..kaldı 1 ayım .inş böyle devam eder..
zaten hamilelikte diyet yasak tatlım
dediğin gibi bende zararlı şeyleri tüketmiyorum
genel olarak meyve öok tüketiyorum ama yemem gerekenleri de aksatmıyorum
önemli olan bebişimin sağlığı:ecrin_bebek:
baraysım önemli olan enerji veren kalorisi bakımdan yüksek olan gıdaları gün içinde tüketmeye çalışmak..akşamları daha kalorisi düşük şeyler tüketmek..mesela ben cevizi sabahları içim almıyor diye akşamları yiyordum...meğer kesinle yanlışmış..cevizde kalorisi yüksek olduğu için akşamları yenince harekette olmadığından kilo aldırıyormuş..hemen sabah alımına çevirdim..
mrblar kızlar anca gelebildim
hayırlı cumalar herkese öncelikle.
meybie canım tebrik ederim çok sevindim. darısı bizim başımıza inşallah. bende görseydim hareket ettiğini yavrumun
tşk ederim begümcük..darısı sizlerin başına inş..görürsün inş..rahat ol..bence çatlak kremini doktorunuza danışarak alın..doktor bana % doğal olmasada oldukça ii bir krem verdi..adına aklıma gelmiyor..yarın gelince yazarım..