• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikili test yaptırmıyacağım canım, doktora da sordum, tamamen senin arzuna kalmış bir test zaten dedi. eğer aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok dedi. çok normal karşıladı hatta şaşırdım.

tamam cnm begümü biliyorumda seni unutmuşum

senin aşılamamı ikiz olduğunu niye düşünüyosun

aşılama değilde canım yumrta çatlatıcı iğne olmuştum yumrtada 3 taneydi dr üçüz ikiz yada tek olma ihtimali var dedi
üçüz olursa bide onu hiç düşünemiyorum ama allahım hayırlısını versin rabbim

aşılama değilde canım yumrta çatlatıcı iğne olmuştum yumrtada 3 taneydi dr üçüz ikiz yada tek olma ihtimali var dedi
üçüz olursa bide onu hiç düşünemiyorum ama allahım hayırlısını versin rabbim

kese gözüktümü daha önce yoksa yarın ilkmi gidiyosunn üçüz zor evet ama ikiz çok güzell:lepi:

merhaba arkadaşlar bende bu sabah gittim doktora. çok şükür kalp atışını gördük geç döllenmeymiş 6+3 görünüyor ultrasonda dedi. 1 ay sonra gidicem 2 li test için inşallah

propcum sen daha 8 aylık evli misin, ne güzel hemen bebek istemişsiniz, hem de daha 23 yaşındasın, genç anne olmak güzel birşey maşallah.. daha çiçeği burnunda evlisin..

Evet canım ben 8 aylık evliyim, eşimle düşündük erken çocuk sahibi olmanın hem anne babanın yeterliliği hem de çocuğun sağlığı için daha iyi olcana karar verdik, babamız da 24 yaşında daha biz 3ümüz beraber buyucez arkadaş gıbı olcaz işalla :))) cıcegı burnunda da sayılmam be tatlım o kdr 8 ay kocaman zaman bı de oncesınde 3 sene var ohooo benım yenı gelınlıgım kalmadı :)))

tüp bebeklerın hepsı sezeryan mı oluo ya nıye sezeryan dıyenlere tup bebek mı dıye soruosunuz bılemedım :S normal dogmuo mu tup bebecıkler?

herkese merhaba,

işyerinden pek giremiyorum şöyle bir bakayım size diye girdim. nasılsınız

Back
X