Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler
meraba bayanlar ben dün dr. kontrolüm vardı gittim ama kalp atışlarını duyamadık. dr.önemli bi durum yok yeni büyüyor dedi ama ben çok korkuyorum.bebeğim bugün 7 haftalık oldu erken mi sizler ne zaman duymuştunuz ilk kalp atışlarını. 15 gün sonra tekrar gideceğim nasıl geçer 15 gün .çok korkuyorum.![]()
serpilcim korkma ben 7+4 de ögrenmiştim ilk o zaman kontrole gittim gec gittim kı kalp atışlarınıda duyum diye yakında duyarsın canım pıt pıt kalbını endişelenme
meraba bayanlar ben dün dr. kontrolüm vardı gittim ama kalp atışlarını duyamadık. dr.önemli bi durum yok yeni büyüyor dedi ama ben çok korkuyorum.bebeğim bugün 7 haftalık oldu erken mi sizler ne zaman duymuştunuz ilk kalp atışlarını. 15 gün sonra tekrar gideceğim nasıl geçer 15 gün .çok korkuyorum.![]()
teşekkür ederim canım sende hissetmişsin ne güzel allah herkese nasip etsin inşallah![]()
kızlar konu ile alakasız biliyorum ama sizlere bir şeysormak istiyorum.. ben boş durmak istemiyorum.. eşimde iyi olur diyor.. şimdi hem hamilelikte ve dogumdan sonrada ilgilenenip çalişabilecegim iş yapmak istiyorum.. eşim bebe kıyafetleri, yada iç çamasırı üzerine dukkan açalım diyor.. sizce ne yapayım.. yada ne yapabilrim...
slm kızlar.. dun bebegimi gördüm.. büyümüş.. herşey guzel dedi doktor.. çokmutlu oldum.. ama hala kalp atışını duyamadım...
kızlar konu ile alakasız biliyorum ama sizlere bir şeysormak istiyorum.. ben boş durmak istemiyorum.. eşimde iyi olur diyor.. şimdi hem hamilelikte ve dogumdan sonrada ilgilenenip çalişabilecegim iş yapmak istiyorum.. eşim bebe kıyafetleri, yada iç çamasırı üzerine dukkan açalım diyor.. sizce ne yapayım.. yada ne yapabilrim...
canim insallah duyarsin is konusundada icine hangisi siniyorsa onu yap sevdigin is olursa daha icten calisirsin seve seve gidersin
olacak şeyi yapmak istiyorum.. yanı kalıcı bir şey... zaten eleman olur.. ben uygun saatlerde gider gelirim...
merhaba arkadaşlar yeni geldim dr dan
herşey güzelmiş kalp atışını duyduk
keseyi gördük
6+3 haftalıkmış doğum 7 aralık dedi
15 mayıs ense kalınlığına bakacakmış dr
aralık annelerinde de olucam ama burayıda takip ederim
slm kızlar :)
doktordan geldim bebişim sağlıklı şükürler olsun 10+1 olmuş normalde adetime göre 9+5 olması gerekli önde dedi kalp atışları biraz hızlı ama anormal bir durum değilmiş kolunu oynatıyordu çok güzel bir şey bunu görmek allah hepinize sırasıyla göstersin inşallah
boyu 3,28 cm doğum tarihi 12 kasıma geldi belki bir dahaki sefere yine değişir
günlük hayatını normal şekilde yaşayabilirsin kendini kısıtlama dedi yanlız b12 vitamini düşükmüş ilaç verdi ilaç kilo yapar dedi bu arada 2 kilo almışım şimdiden
2 li test için ve cinsiyeti için 3 hafta sonraya yani 8 mayısa randevum var şimdi geçmez bu 3 hafta yaa :ecrin_bebek:
Kızlar biz de bugün gördük bebeğimizi. Kalp atışını duyduk. Ultrasona göre 7+1. Herşey yolunda ve normal ilerliyormuş. Normalde doğum tarihi 3 aralık görüldü ama erken olacağını düşünüyorum ben.
Bir sonraki randevumuz 15 Mayıs'ta.