• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafo canım benim msj atma hakkım olmadığı için sana özel mesaj atamıyorum sadece gelişmeleri forum a yazıyorum.bebeğimin kalp atışlarını duydum.15 mayısa gidicem dr a...eklersen sevinirim canımm...

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

bafocum ben kalp atışlarını duyalu 2 hafta oldu canım eklersen sevınırım

meraba bayanlar ben dün dr. kontrolüm vardı gittim ama kalp atışlarını duyamadık. dr.önemli bi durum yok yeni büyüyor dedi ama ben çok korkuyorum.bebeğim bugün 7 haftalık oldu erken mi sizler ne zaman duymuştunuz ilk kalp atışlarını. 15 gün sonra tekrar gideceğim nasıl geçer 15 gün .çok korkuyorum.:(

meraba bayanlar ben dün dr. kontrolüm vardı gittim ama kalp atışlarını duyamadık. dr.önemli bi durum yok yeni büyüyor dedi ama ben çok korkuyorum.bebeğim bugün 7 haftalık oldu erken mi sizler ne zaman duymuştunuz ilk kalp atışlarını. 15 gün sonra tekrar gideceğim nasıl geçer 15 gün .çok korkuyorum.:(

serpilcim korkma ben 7+4 de ögrenmiştim ilk o zaman kontrole gittim gec gittim kı kalp atışlarınıda duyum diye yakında duyarsın canım pıt pıt kalbını endişelenme

canim duyarsin insallah korkma daha cok gec degil bende 8+1de duydum

kizlar hepinize günaydin bugün camimizde kermes var birazdan oraya gidicem gelince yazdiklarinizi okurum bu arada nalan kacgündür gelmiyor nerdesin tatlimbilmiyorumkismile

slm kızlar.. dun bebegimi gördüm.. büyümüş.. herşey guzel dedi doktor.. çokmutlu oldum.. ama hala kalp atışını duyamadım...

kızlar konu ile alakasız biliyorum ama sizlere bir şeysormak istiyorum.. ben boş durmak istemiyorum.. eşimde iyi olur diyor.. şimdi hem hamilelikte ve dogumdan sonrada ilgilenenip çalişabilecegim iş yapmak istiyorum.. eşim bebe kıyafetleri, yada iç çamasırı üzerine dukkan açalım diyor.. sizce ne yapayım.. yada ne yapabilrim...

kızlar konu ile alakasız biliyorum ama sizlere bir şeysormak istiyorum.. ben boş durmak istemiyorum.. eşimde iyi olur diyor.. şimdi hem hamilelikte ve dogumdan sonrada ilgilenenip çalişabilecegim iş yapmak istiyorum.. eşim bebe kıyafetleri, yada iç çamasırı üzerine dukkan açalım diyor.. sizce ne yapayım.. yada ne yapabilrim...

Kulağa hoş geliyor ..Neden olmasın.Ama ticaretten anlamam

slm kızlar.. dun bebegimi gördüm.. büyümüş.. herşey guzel dedi doktor.. çokmutlu oldum.. ama hala kalp atışını duyamadım...

canim insallah duyarsin is konusundada icine hangisi siniyorsa onu yap sevdigin is olursa daha icten calisirsin seve seve gidersin

canim insallah duyarsin is konusundada icine hangisi siniyorsa onu yap sevdigin is olursa daha icten calisirsin seve seve gidersin

olacak şeyi yapmak istiyorum.. yanı kalıcı bir şey... zaten eleman olur.. ben uygun saatlerde gider gelirim...

merhaba arkadaşlar yeni geldim dr dan
herşey güzelmiş kalp atışını duyduk
keseyi gördük
6+3 haftalıkmış doğum 7 aralık dedi
15 mayıs ense kalınlığına bakacakmış dr
aralık annelerinde de olucam ama burayıda takip ederim

oraycım hadi gözün aydın. çok sevindim. rahatlamışsındır. 1 tane miymiş? sen ikiz olabilir diyordun yanlış hatırlamıyorsam..

slm kızlar :)
doktordan geldim bebişim sağlıklı şükürler olsun 10+1 olmuş normalde adetime göre 9+5 olması gerekli önde dedi kalp atışları biraz hızlı ama anormal bir durum değilmiş kolunu oynatıyordu çok güzel bir şey bunu görmek allah hepinize sırasıyla göstersin inşallah :emir_bebek:
boyu 3,28 cm doğum tarihi 12 kasıma geldi belki bir dahaki sefere yine değişir
günlük hayatını normal şekilde yaşayabilirsin kendini kısıtlama dedi yanlız b12 vitamini düşükmüş ilaç verdi ilaç kilo yapar dedi bu arada 2 kilo almışım şimdiden
2 li test için ve cinsiyeti için 3 hafta sonraya yani 8 mayısa randevum var şimdi geçmez bu 3 hafta yaa :ecrin_bebek:

senin de gözün aydın. ne güzel haberler var bugün. benim de yarın kontrolüm var. bakalım hareket edicek mi.

Kızlar biz de bugün gördük bebeğimizi. Kalp atışını duyduk. Ultrasona göre 7+1. Herşey yolunda ve normal ilerliyormuş. Normalde doğum tarihi 3 aralık görüldü ama erken olacağını düşünüyorum ben.
Bir sonraki randevumuz 15 Mayıs'ta.

pelly çok sevindim. sen endişeliydin galiba. bak ne güzel duymuşsun bebişinin sesini..

birisi bence sata göre değil tahmini doğum tarihine göre düzenlesen daha iyi olur. benim 8 gün geç döllenme oldu mesela.

Back
X