2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hanimlar nasilsiniz ya benim belirtim hic olmuycakmi sadece gögüs agrim var bulanti yok kasik karin agrim hic yok siz ne durumdasiniz
ne güzel canım ya.bizler çekiyoruz.benim mide bulantılarım bu hafta çok çok azaldı.biraz göğüs ağrılarım var.ağzımdaki metalik tat çok azaldı çok şükür.o korkunç iğrenç bi durumdu.başağrılarım var.benim iki yengemin hiç bi belirtisi olmamaış.hiç mideleri bulanmamaış.bence hiç üzülme.resmen işkence gibi günler geçirdim.midemden dolayı ağlayacaktım.hayat durmuştu hastaydım sanki ama çok şükür bu hafta düzeldi.dünde bebeğimi gördüm gayet iyiydi zıplayıp duruyordu maaşallah.

slm güzel hamışler bende 9+4 günlük hamıleyım 19 kasım dogum inş. benıde arnıza alırmısınız
nerelerdesin sen bakiiim

Bafo bende listenden kaybolmuşum çok üzüldüm ((((

Aslı
SAT : 9 Şubat
Kg : 70
Kalbi atıyor çok şükür
canım ksuura bakma arada oldu malsesef bazı arkadaşlarımız

kızlar şimdiye kadar kilo almamışım.hala aynı kilodayım.10.haftam bitti 10+1 günlüğüm.ama ben oğlumda da ilk 8 haftada 2 kilo vermiş sonrada 23 kilo almış bi kadınımkaydirigubbakcemile3

neyyyyy 23 mü:uhm:

selam hanimlar nasilsiniz ya benim belirtim hic olmuycakmi sadece gögüs agrim var bulanti yok kasik karin agrim hic yok siz ne durumdasiniz

selam cnm bende de mide yanması devam ediyo

slm kızlar benimde 2 gündür mide bulantılarım azaldı normal dimi sevinicem yere korkuyorum bi sorun varmı diye aranızda aşeren varmı nasıl bişey merak ediyorum ben her aklıma geleni yiyorum belki bebeğimin canı istemiştir diye

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

düzenlemeler yapılmıştır. öpüyorum siziiiiopuyorumnanaktan

çok güzel olmnuş eline sağlık 66 kişi ama uğramayanlar oluyor

kızlar merhaba ben size bişey sorucam beim canım acayip şekelinde bişeyler yemek istiyor yada sürekli bişeyler çekiyor canım ama biyandanda midem bulanıyor. böyle olan varmı?
çoğumuz böyle canım senin tam haftaları bir kaç hafta sonra azalacak merak etme. bu arada senin kilon ve yaşın yazmıyor :) bafoya mesaj at istersen.

bugün çok sessizsiniz kızlar nalan yok prophetic yok zaten. bilgisayarı mı bozuldu acabaa nalanın?

merhabalarrrrr cici anneler bugün iş yerinde kötü bir gün patronumla kavga ettik çok sinirlendim çantamı alıp çıkıyordum biryandanda ağlama krizi tuttu zor sakinleştirdi ama tamaen suçluydu özür diledi bende zaten hamilelikten biri hök dese oturup ağlıyom sonrada doktorumu aradım müsahitseniz görüşelim dedim oda gel dedi
ben doktora gidiyorum dedim çktım hem hava aldım iyi olduu
bebişimi gördüm kendimi çok iyi hissettim çok mutlu oldum doktorda sakn olucaksın dedi çalışmanı istiyorum dedi ama idare et işte baya konuştuk sağolsun biras iyi geldi konuşmakk çok iyi bir doktorum var kütahyada en iyisi yanii burda bijoix arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz oda memnun neyse hepinizi öpüyorum

evet bafocum 23 kilo aldım ama doğumdan üç ay sonra 19 kiloyu verdim.9 kilo ile hamileliği kapatan arkadaşlarımdan şu an daha zayıfım.onlar emzirme döneminde aldılar bense sürekli verdim.

ay canım ne kadar üzülmüşsün.zaten hamilelik insanı duygusallaştırıyor bi de anlayışsız insanlarla çalışmak zor.neyse bebişin seni mutlu etmeyi başarmış.iyiki o var.şimdi onu görünce tüm sıkıntılarını unutmuşsundur.bebeğinin iyi olmasına sevindim

:roflol:
ikis doğurecemm -tatlicadiarzu-

aman çak bi rapor git dinlen :lepi:

gündüz progremleri çok berbat olm :umursamaz:

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

son durum budur!!!,

opuyorumnanaktan[/QUOTE]

yatmak güzel tabi işyerinde gebermektense
düzgün çalıştırmıyolar ki :mymeka:

bafooooooooo bizim ikili testimiss 5 mayıstaaaaa olumunekankayizsmile
düşük tehlikesinde 1 hafta raporluydum. o süre bile çıkarmayı düşünmüşler klava:
eskiler boşuna dememiş elin işi kanla yoğrulmuş die

al sopayı çak kafasına :umursamaz:

sen niye dert istiyon ya :CüvCüv:
güzel güzel hamileliğin keyfini çıkar kaydirigubbakcemile2
ben hamilemiyim haştamıyım belli değil -tatlicadiarzu-

bugun niçun sessizsiniz yaw alsanaalsanasmile
ben didiyom gesmeye :dilcikar:

kıslar benimde yarın doktor randevum var.
internetten hesapladığıma göre bende kasım annesiyim.
yarın netleştiğinde bende aranıza katılacağım.

Selamlar arkadaşlar...
Nihayet biz de kalp atışlarını duyduk çok mutluyum. Allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.3 hafta sonra da ikili test var.

Beni tekrar ekler misiniz?Silinmişim.
sat :17 şubat
kilo : 64
tahmini doğum tarihi :24 kasım

çok yoğun bir gündü eve gidip duş alıp yatıp uyumak istiyorum

evet bugün pek hareketli değil topik. hava da insanı bunaltıyor. çok sıkıldım saat 5 olsa da çıksam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…