çok yoğun bir gündü eve gidip duş alıp yatıp uyumak istiyorum
evet bugün pek hareketli değil topik. hava da insanı bunaltıyor. çok sıkıldım saat 5 olsa da çıksam.
bugün hakkaten farklı bi sakinlik var burada, benim zaten hiç halim yok bugün benimde 6 da paydos, eve gitmeyi bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum. Eve gidince çocuk, yemek, bulaşık, ev işi offf yap yap bitmiyor hiç bişey :bbo:
senin işin de zor canım, Allah yardımcın olsun
bu akşam annemle babam gelicek bana, elimi zaten hiçbir işe sürmüyorum yine sürmem.. bakarım keyfime :)
a.s. ben geldim. 8+3 günlük hamileyim. aranızda olmak güzel. 27. kasım tahmini doğurma tarihimherkesin bebişi sağlıkla büyüsün inşallah
slm kızlar
benim kasıklarımda ufak sızlar oluo gecio
gün içinde bi kaç kere tekrarlıo
benim haftamda bu normal mi
nerelerdesin sen bakiiim
canım ksuura bakma arada oldu malsesef bazı arkadaşlarımız
neyyyyy 23 mü:uhm:
selam cnm bende de mide yanması devam ediyo
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
cok guzel bilgiler tesekkürler ben maydonzuzda cook severım yaa
Rica ederimmmm
elvancım sekledım sonunda bir aslı kaldı kaydirigubbakcemile5
Geçmiş olsun canım.Dinlen,kendini yorma.ıyı aksamlar kızlarrr kımseler yok herkes uyumaya gıttı sanırımmm
dun lekelenme seklınde kanamam oldugunu solemıstım bugun dr gıttık kalp atıslarını duyduk bebegımı gordum cok sukurrr su anda ıse gıtmıyorum 10 gun evdeyım kızlar dr dınnememı soledıı
Valla benim de büyüdü ya.Sabahları dümdüz değil artık.Bugün karnın çıkmış dediler banahihoyyytgeceleri acayip büyüyor karnım, çok şaşırıyorum. koca göbekli oluyorum ama sabahları iniyor. tabii şimdilik :)
herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
Geçmiş olsun canım.Valla ben de hastayım,halsizim.Burnum tıkalı.:çok üzgünüm:günaydın milleet ne kadar sessiz topic uyuyomusunuz hepiniz ohaoldumsmile
ben çokkkk çokk kötüyüm. bademciklerim şiş. öksürmekten o kadar ağrıyor ki artık karnım falan senağlama
doktorumu aradım. anlattım durumumu kbb'ye git dedi direk. hiçbişey söylemedi :dilcikar:
ki doktor bakmadı yardımcısıyla konuştum :mymeka:
Selam kızlar ben geldim..
Geçen hafta migrenim tuttu, aranızda migren rahatsızlığı olan varmı bilmiyorum ama çok kötü bi ağrıdır yaşayan bilir, öldürmüyü ama süründürüyo, ilaç alamadığım için maalesef 3 gün onunla uğraştım çok kötüydü cumartesi biraz kendime gelebildim derken koku hassasiyeti, halsizlik ve bulantılarım başladı. Her şey yolunda gidiyo derken kendi kendime nazarım değdi herhalde. Bugün biraz daha ii yim ama napsam bulantı geçmio bi de şu ağzımdaki metal tat iğrenç bi şi. Yemek yiyorum midem bulanıyo aç kalıyorum yine bulanıyo kafayı yiyecem napıcam bilemedim ooofff...
Sizler nasılsınız, görüşmeyeli kıssllaarrr, bi yaramazlık yoktur inş. Prop. naptı taşındımı, daha geçmişi okuyamadım birazdan okumaya çalışıcam okuyabildiğim kadar.
Bu ara bafocum 2 li test tarihim belli oldu 1 MAYIS. Hayırlısı bakalım, tok gel dediler bi de tatlı yiyecekmişim gitmeden önce. Kendi dr. um muayenehanesinde yapacak her şeyi allahtan, ona çok sevindim.
Neyse şimdilik yazacaklarım bu kadar ben bi geçmişi okuyayım..
Gözünaydın canıma.s.dün doktora gittim kızlar bebeğim artık şekillenmiş kolunu ayağını oynatıyordu.çok şirindi.doktorum kalbini dinledi çok iyi atıyor dedi.bebek gayet iyi anormallik gözükmüyor dedi.rahim temiz kanama alanları yok dedi.her şey iyiymiş.1 mayıs ikili için gideceğim.sadece 9 aylık oğlumdan için çok kaldırma karnına tekme vurmamasına özen göster dedi.
Ay ben de istiyorum rapor almak ama ekdersim kesilir diye cesaret edemiyorum.Ne de olsa iki bebiş gelecek,masraflar artıyorboshayallersmilekısçeler günaydın :CüvCüv:
gelemedim 5 gundur
işyerınde çok yoruldum doktorum rapor verdi 10 gün istirahat
kafa dinliyom dünya varmış ya delikafadulden
Geçmiş olsun canım.Deterjan,şampuan,vs hepsinin kokusu iğrenç geliyo banakafamçokkarıştıgünaydın cici anneler...
biliyorsunuz vücudum fosur fosur kabarmıştı kaşıntıdan...bugün dermotoloğa gittim..vücut şampuanı,saç şampuanı,ve çamaşır deterjanına bağlı olarak alejik reaksiyon göstermiş vücudum..doktor kesinlikle zeytinyağı sabunu kullanman lazım dei..zaten bu saydıklarımın bebeğede zararı var dei..çamaşır deterjanı olarakta sabun tozu kullan dedi. zaten bebek oluncada kullanacaksın dedi..inş ii olur..sizlerde bilin istedim..
Ne güzel işte canım.Şanslısın tadını çıkar.Bulantı bende de yok bu aradaselam hanimlar nasilsiniz ya benim belirtim hic olmuycakmi sadece gögüs agrim var bulanti yok kasik karin agrim hic yok siz ne durumdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?