• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar..

yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

arkadaşlar yazılarınız okudum.. hepinize geçmiş olsun.. iyi istrahatler herkese..

bugun akşam son girişim... yarın sabah yenı evimizde olacagım... sizleri çok özleyecegım... tabı ilk fırsatta internete girmeye çalişirim ama durum ne gösterir bilmiyorum...

kendimi yormaya özen gösterıyorum.. doktorumda öyle dedi.. yardımcı aldım yanıma.. fazla yorumadan yerleşmem biter inşallh..

hepinizi ve topıgı çok özleyecegım...

bir an önce dönersin inşallah canım.Kendine ve bebişe iyi baka.s.

hoşgeldin nalan biz de seni merak ettik.. geçmiş olsun sende de başladı demek ki hamilelik rahatsızlıkları.. inşallah yakında geçer..

slm birisi, çok şükür şu an daha ii yim ama 11 haftalıkken başlaması tuhaf normalde bu haftalarda atlatmış oluyo kızlar bu rahatsızlıkları ama bende yeni başladı... uzun sürmese bari...

Geçmiş olsun canım.Sen yoktun bikaç gün.Demek bundanmış.Bulantının şimdi başlamsı çok ilginç.Umarım geçicidir.
Ben de sabah yazılanları bir okuyayım:kahve:

evet gerçekten ilginç, bende hayret ettim çünki 11 haftalık olana kadar gayet rahattım birden başladı bende neye uğradığımı şaşırdım...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...

Bebeğini kaybetmiş arkadaşımızada geçmiş olsun diorum inş. en yakın zamanda yine hamiş kalır ve ii haberlerini alırız...

bu arada ne kadar çok yazışma olmuş valla oku oku zor bitirdim..

beni merak etmiş olan bütün arkadaşlarımıda çok öpüyorum valla duygulandım ya çok teşekkür ederim...

küçük bi netbook um var ama inanın onu elime alıcak halim bile olmadı, birden bitkin düştüm, bu migren yüzünden kaç gün çıkardım yediklerimi, o beni böle yaptı kesin, yarında temizlik var, ben bi şeye dokunmuyorum ama ona kahvaltı ve öğlen yemeği hazırlıyorum o bile beni yoruyo valla ooooffff...

ütülerde birikti....

selam kızlar nasılsınız ben bayadır giremiyorum hep yatıyorum bulantılarım ağrılar yok gazım yok başım derken hergün bişey çıkıyor neyseki hepsi normal olabilicek şeyler pc nin başında zor duruyorum hem bi bakıyım neler yapmışsınız hemde iyigeceler diyim dedim kimseyi yakalıyamadım bafocum listemiz çok güzel olmuş maşallah :nazar: allah tamamına erdirsin hepimizin sağlıkla
bende 11+2 oldum kasık ağrılarım çok yatarken özellikle rahimimin büyüdüğünü resmen hissediyorum dayanamadığım zaman parol içiyorum pazartesi kısmetse kontrolüm var heralde 2'li testide salı filan yaptırırım allahın izniyle :Saruboceq:
canlarım öpüyorum hepinizi allah kolaylıklar versin opuyorumnanaktan

günaydınn, uykusuz bir gece daha 5 ten beri ayaktayım..
dün sabahtan arkadaşımla hastaneye gittik muayene olacaktı yanında gittim ben de. sonra da eve geldim baktım net yoktu, yattım bütün gün tv izledim ama canım çok sıkıldı. biraz da yorulmuşum bilgisayarı açmaya halim bile yoktu o yüzden giremedim. midem de çok bulandı ne yaptıysam ne ettiysem bana mısın demedi geceyi zor ettim yani..

nalancım valla merak ettik seni aklıma neler geldi yazmak bile istemiyorum o yüzden migren dediğine kusura bakma ama sevinir gibi oldum.. çok geçmiş olsun ilaç kullanamamak çok kötü o durumda. bulantıların da yeni başladı demek çok ilginç seni çok iyi anlıyorum canım ben geçiyo dedim geçen gün ama yok malesef hala tüm ihtişamıyla yerinde duruyor bulantılarım..

yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldin diyorumm.

günaydın hanımlar, dün annemle babam geldiler biraz oturduk lafladık 9 gibi gittiler ondan sonra da uyumaya çalıştım ama 10,30 u buldu, sık sık uyandım tabi.. sabah 6,30 dan sonra da uyuması çok zor oluyor benim için. ama kendimi yorgun hissediyorum ve uyumak istiyorum olmuyor.. dön öte dön beri rahat edemiyorum. bir de kötü bir rüya gördüm, bebişimi kaybediyormuşum onun etkisindeyim mafoldumbenmafoldumben
bunun yanı sıra iştahsız olmak, mide bulantısı çekmek bebeğimi besleyemediğimi düşünmeye başladım. bir de işe gelmesi beni zorluyor bir kaç ay sonra çıkmayı düşünüyorum. daha fazla çalışabileceğimi sanmıyorum bu uyku haliyle...

Esracım, hormonlardan mıdır nedir ben de hep ilginç ilginç çoğunlukla kötü rüyalar görüyorum. Bebeğini besleyemediğini düşünme bol bol meyve yemeye çalış.. Çok zor geliyorsa işten çıkmak en iyisi zaten çalışabilenlere hayret ediyorum. Ben de hep çok uykulu oluyorum ve uyuyorum.

birisi canım şanslısın bir de uykun olup uyuyamadığını düşünsene evde olduğun halde..ne zaman düzelecek bu uykularımız çok merak ediyorum..

günaydın kızlar
bende nefes darlığı başladı kızlar en ufak hareketimde nefes nefese kalıyorum aramızda böle olanlar varmı acaba
annemin dediğine göre kız ağır olurmuş o yüzden anneyi yorarmış yerimseniben
yani annemin dediğine göre kızmış gerçi benimde içime doğuyordu kız diye ama hayırlısı sağlıklı olsunda
dün çok yorgun ve uykusuzdum uykudan gözlerimi açamadım yatabildiğim kadarıyla yattım işyerinde ne kadar yatılabilirki bi kaç ay sonra çıkmayı düşünüyorum temmuza çıkarım galiba çünki çok zorlanıyorum bende bide migren var eğer tutarsa çok kötü olurum korkumdan moralimi her zaman yüksek tutmaya çalışıyorum kafama hiçbişey takmıyorum inş allahım 9 ay başım ağrımaz :sinifsinif:

günaydin hanimlar nalan gecmis olsun canim merak etmistim seni herkeste farkli farkli demeki allah kolaylik versin bijoux canim sende dün yoktun demek netin yoktu o uykusuzluk bendede var bir gün güzel uyuyorum üc gün sabahi sabah ediyorum esracim o rüyalari hepimiz görüyoruz merak etme ben normalde rüyalarimi hic hatirlamam ama bu dönemde acayip acayip rüyalar görüyorum unutmuyorumda birisi canim sen nasilsin sen heralde ikili test yaptirmiycaksin bende yaptirmayi düsünmüyorum haftaya doktora gidicem konusucam daha detayli ögrenicem

birisi canım çok haklısın hormonlardan olabilir, meyve tüketmeye çalışıyorum aslında iyi de geliyor.. mümkün olduğunca meyveye yöneleyim ben o zaman..
orays canım o tıkanıklık bende de oluyor, çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum..
ben de en geç temmuz ayında çıkmayı düşünüyorum yoksa olacak gibi değil.. daha 1,5 ay oldu çalışmaya başlayalı keşke hiç girmeseymişim işe..

kısmet olursa aybaşında evimize taşınacağız. yol mesafesi 40dk ya çıkıcak arabayla bir de yürüme mesafesi ben mahfolurum artık..
zeyn canım ilk defa görünce korktum ne bileyim. Allah esirgesin böyle kötü şeylerden.

birisi canım çok haklısın hormonlardan olabilir, meyve tüketmeye çalışıyorum aslında iyi de geliyor.. mümkün olduğunca meyveye yöneleyim ben o zaman..
orays canım o tıkanıklık bende de oluyor, çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum..
ben de en geç temmuz ayında çıkmayı düşünüyorum yoksa olacak gibi değil.. daha 1,5 ay oldu çalışmaya başlayalı keşke hiç girmeseymişim işe..

aynen benimde canım 1.5 ay oldu işe gireli bende senin gibi diyorum hamile kalacağımı bilsem işe başlamazdım diyorum
evde hamilelik geçirenlere öle imreniyorumki maşallah diyorum :nazar:

sabah yatktan kalkarken resmen sürünüyorum
yolda bile yürüken felaket nefesim daralıyor
dayımın eşide hamileyken çok daralırdı hergün hastaneye giderdi oksijen maskesi takarlardı düzelirdi onunkide kızdı bende öle olucam diye çok korkuyorum inş olmaz
çünki çok zor oluyor kız yazık nefes alamazdı

kizlar birseyler yazmiyorsunuz bende cikayimda uzanayim bari sonra görüsürüz opuyorumnanaktan

arkadaşlar face book da 2010 kasım anneleri grubu kurdum :) bir arkadaşım söyledi onlar eylül anneleri için yapmışlar. herkes giremicek nickiyle onay alanlar sadece.. isteyen olursa özel mesajla adresi istesin ya da grubu aratsın nickini belirtip katılmak istesin hemen onaylarım...

günaydın kızlarr

Selam kızlar ben geldim..

Geçen hafta migrenim tuttu, aranızda migren rahatsızlığı olan varmı bilmiyorum ama çok kötü bi ağrıdır yaşayan bilir, öldürmüyü ama süründürüyo, ilaç alamadığım için maalesef 3 gün onunla uğraştım çok kötüydü cumartesi biraz kendime gelebildim derken koku hassasiyeti, halsizlik ve bulantılarım başladı. Her şey yolunda gidiyo derken kendi kendime nazarım değdi herhalde. Bugün biraz daha ii yim ama napsam bulantı geçmio bi de şu ağzımdaki metal tat iğrenç bi şi. Yemek yiyorum midem bulanıyo aç kalıyorum yine bulanıyo kafayı yiyecem napıcam bilemedim ooofff...

Sizler nasılsınız, görüşmeyeli kıssllaarrr, bi yaramazlık yoktur inş. Prop. naptı taşındımı, daha geçmişi okuyamadım birazdan okumaya çalışıcam okuyabildiğim kadar.

Bu ara bafocum 2 li test tarihim belli oldu 1 MAYIS. Hayırlısı bakalım, tok gel dediler bi de tatlı yiyecekmişim gitmeden önce. Kendi dr. um muayenehanesinde yapacak her şeyi allahtan, ona çok sevindim.

Neyse şimdilik yazacaklarım bu kadar ben bi geçmişi okuyayım..

çokkk geçmiş olsun nalancım. miğren ne demek çok ii biliyorum. senelerdir çekiyorum. Hamileyken tutmasa diorum bende. ilaçta içemem bir hafta geçmez sonra.

slm arkadaşlar..

yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

arkadaşlar yazılarınız okudum.. hepinize geçmiş olsun.. iyi istrahatler herkese..

bugun akşam son girişim... yarın sabah yenı evimizde olacagım... sizleri çok özleyecegım... tabı ilk fırsatta internete girmeye çalişirim ama durum ne gösterir bilmiyorum...

kendimi yormaya özen gösterıyorum.. doktorumda öyle dedi.. yardımcı aldım yanıma.. fazla yorumadan yerleşmem biter inşallh..

hepinizi ve topıgı çok özleyecegım...

kolay gelsin tatlım sana da. dikkat et kendini iş yapacam die kaptırıverme

aynen benimde canım 1.5 ay oldu işe gireli bende senin gibi diyorum hamile kalacağımı bilsem işe başlamazdım diyorum
evde hamilelik geçirenlere öle imreniyorumki maşallah diyorum :nazar:

sabah yatktan kalkarken resmen sürünüyorum
yolda bile yürüken felaket nefesim daralıyor
dayımın eşide hamileyken çok daralırdı hergün hastaneye giderdi oksijen maskesi takarlardı düzelirdi onunkide kızdı bende öle olucam diye çok korkuyorum inş olmaz
çünki çok zor oluyor kız yazık nefes alamazdı

aynen canım ben de evde olanlara imreniyorum ama sabır diyorum inşallah zaman çabuk geçer de biz de evimizde dinleniriz bol bol..
sabah alarm çalmasın diye dua eder oldum :kedi:
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Back
X