• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ettim hayatım hoşgeldinn :)

ben az sonra çıkıcam, gruba girmek isteyen arkadaşlar özel mesajla adlarını yazarlarsa bana ben de oradan onaylarım. herkes girmesin di mi titiz olmak lazım :lepi:

daha sonra uğraşırım düzenlerim fotolar eklerim ordan da paylaşım yaparız..

evet tatlım bizden başka kimseler olmasın :1ninca:

arkadaşlar face book da 2010 kasım anneleri grubu kurdum :) bir arkadaşım söyledi onlar eylül anneleri için yapmışlar. herkes giremicek nickiyle onay alanlar sadece.. isteyen olursa özel mesajla adresi istesin ya da grubu aratsın nickini belirtip katılmak istesin hemen onaylarım...

aaa ben facebook a üye bile değilim, :gitme: o zaman bi ara üyeliğimi yapayım...

grupta tartışmalar bölümünde nicklerimiz diye bi yer açtım. oraya nicklerinizi yazarsanız kalabalık olsa bile tanırız birbirimizi :)

dün arkadaşım doğum yaptı kızı oldu bugün hastaneye gidicem ziyerete nisan ayında doğdu diye bebişe nisan adını verdiler

Selamlar arkadaşlar...
Nihayet biz de kalp atışlarını duyduk çok mutluyum. Allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.3 hafta sonra da ikili test var.
gözünaydın canım.
a.s. ben geldim. 8+3 günlük hamileyim. aranızda olmak güzel. 27. kasım tahmini doğurma tarihim:nazar: herkesin bebişi sağlıkla büyüsün inşallah
hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin

Selam kızlar ben geldim..

Geçen hafta migrenim tuttu, aranızda migren rahatsızlığı olan varmı bilmiyorum ama çok kötü bi ağrıdır yaşayan bilir, öldürmüyü ama süründürüyo, ilaç alamadığım için maalesef 3 gün onunla uğraştım çok kötüydü cumartesi biraz kendime gelebildim derken koku hassasiyeti, halsizlik ve bulantılarım başladı. Her şey yolunda gidiyo derken kendi kendime nazarım değdi herhalde. Bugün biraz daha ii yim ama napsam bulantı geçmio bi de şu ağzımdaki metal tat iğrenç bi şi. Yemek yiyorum midem bulanıyo aç kalıyorum yine bulanıyo kafayı yiyecem napıcam bilemedim ooofff...

Sizler nasılsınız, görüşmeyeli kıssllaarrr, bi yaramazlık yoktur inş. Prop. naptı taşındımı, daha geçmişi okuyamadım birazdan okumaya çalışıcam okuyabildiğim kadar.

Bu ara bafocum 2 li test tarihim belli oldu 1 MAYIS. Hayırlısı bakalım, tok gel dediler bi de tatlı yiyecekmişim gitmeden önce. Kendi dr. um muayenehanesinde yapacak her şeyi allahtan, ona çok sevindim.

Neyse şimdilik yazacaklarım bu kadar ben bi geçmişi okuyayım..
çok geçmiş olsun.kızkardeşimden migreni bilirim.onun yaşadıklarını düşününce seni çok iyi anlıyorum.mide bulantıların migrenden de olabilir bence

günaydın hanımlar, dün annemle babam geldiler biraz oturduk lafladık 9 gibi gittiler ondan sonra da uyumaya çalıştım ama 10,30 u buldu, sık sık uyandım tabi.. sabah 6,30 dan sonra da uyuması çok zor oluyor benim için. ama kendimi yorgun hissediyorum ve uyumak istiyorum olmuyor.. dön öte dön beri rahat edemiyorum. bir de kötü bir rüya gördüm, bebişimi kaybediyormuşum onun etkisindeyim mafoldumbenmafoldumben
bunun yanı sıra iştahsız olmak, mide bulantısı çekmek bebeğimi besleyemediğimi düşünmeye başladım. bir de işe gelmesi beni zorluyor bir kaç ay sonra çıkmayı düşünüyorum. daha fazla çalışabileceğimi sanmıyorum bu uyku haliyle...
rüyalarımız hep korkularımızı içieriyor.ben oğluma hamileyken hep karnımda ölmüş görürdüm.ama rüyası bile çok korkunç.

bende 28 nisanı iple çekiyorumm belkim cinsiyetide gözülür ikili testte sorucam valla doktora

ayyy senden 2 sonra da ben gidicem inşallah :ecrin_bebek: valla beni bi bilsen halatlarla çekicem nerseyse sempatiksalakcinni bebekim naptı büyüdümü yetiştimi haftasına annesinin meleki opuyorumnanaktan

dün arkadaşım doğum yaptı kızı oldu bugün hastaneye gidicem ziyerete nisan ayında doğdu diye bebişe nisan adını verdiler

ayyy geçen yıl nisanda benimde arkadaş kız doğurdu. onlarda nisan koymuştu kaydirigubbakcemile3

ayyy senden 2 sonra da ben gidicem inşallah :ecrin_bebek: valla beni bi bilsen halatlarla çekicem nerseyse sempatiksalakcinni bebekim naptı büyüdümü yetiştimi haftasına annesinin meleki opuyorumnanaktan

ayyy geçen yıl nisanda benimde arkadaş kız doğurdu. onlarda nisan koymuştu kaydirigubbakcemile3

bizde kasımmı koysakk:roflol:

çokkk geçmiş olsun nalancım. miğren ne demek çok ii biliyorum. senelerdir çekiyorum. Hamileyken tutmasa diorum bende. ilaçta içemem bir hafta geçmez sonra.

inşallah tutmaz cnm, bende öle dua ediyordum ki geçen hafta aniden tuttu herhalde bilgisayarda çok zaman geçirdim ondan, sinirlenme yada üzülme durumu olmadı çünki aniden tuttu, aman dikkat et kendine begüm, ilk defa ilaç almadan atlattım ama beni mahfetti, 3 gün ağladım resmen bir an evvel geçsin die...

günaydın kızlar nalancım çok geçmiş olsun canımm seni çok merak ettikk hep andık adını geçmişte okuduysan propta çok üzüldü senle konuşamadan gitti diye ama inş.haftaya gelicek oda bulantıların yenimi çıktı ayy ben geçsin diye bekliyorum artıkk işimiz zor valla

saol hemşerim benim sen nasıl oldun görüşmeyeli
evet propu okudum cnm benim ya, bende çok üzüldüm, valla c.tesi dedim eşime hatta arkadaş taşınacaktı noldu acaba bi bakim die, bırak açma şimdi bilgisayarı daha yeni toparlanıyosun haftaya ii ce düzel bakarsın, kaçmıyo ya kadınlar kulübü dedi, ii dedim bende, şimdi açsam baş ağrım şiddetlense bu sefer yüzüme vuracak biliyorum ben sana demiştim die, onun için açmadım valla...

hoşgeldin cnmm face varsa 2010 kasım anneleri grubuna gell

ya yok işte oraya kaydolmam lazım önce...

günaydn anneler nasılsınız.kaç gündür yazamıyodum.işlerden dolayı.geçmişte çok uzun ya:(inş kötü bi haber yoktur

selam başak ben allahtan şu an daha ii yim sen nasılsın? işleri kolayladınmı biraz? valla bende geçmişi zor okudum dün akşam...

bi arkadaşımız bebeğini kaybetmiş adını şu an hatırlıyamadım kusura bakmasın lütfen, allah kolaylık versin inş. en yakın zamanda tekrar hamiş haberlerini alırız...

inşallah tutmaz cnm, bende öle dua ediyordum ki geçen hafta aniden tuttu herhalde bilgisayarda çok zaman geçirdim ondan, sinirlenme yada üzülme durumu olmadı çünki aniden tuttu, aman dikkat et kendine begüm, ilk defa ilaç almadan atlattım ama beni mahfetti, 3 gün ağladım resmen bir an evvel geçsin die...

saol hemşerim benim sen nasıl oldun görüşmeyeli
evet propu okudum cnm benim ya, bende çok üzüldüm, valla c.tesi dedim eşime hatta arkadaş taşınacaktı noldu acaba bi bakim die, bırak açma şimdi bilgisayarı daha yeni toparlanıyosun haftaya ii ce düzel bakarsın, kaçmıyo ya kadınlar kulübü dedi, ii dedim bende, şimdi açsam baş ağrım şiddetlense bu sefer yüzüme vuracak biliyorum ben sana demiştim die, onun için açmadım valla...

ya yok işte oraya kaydolmam lazım önce...

selam başak ben allahtan şu an daha ii yim sen nasılsın? işleri kolayladınmı biraz? valla bende geçmişi zor okudum dün akşam...

bi arkadaşımız bebeğini kaybetmiş adını şu an hatırlıyamadım kusura bakmasın lütfen, allah kolaylık versin inş. en yakın zamanda tekrar hamiş haberlerini alırız...

ben aynıyım halsizlik bulantı tiksinme ağızdaki bozukluk hala devam ediyo maleseff düzelemedim daha

ben çıkıyorum kızlar. arkadaşıma kahvaltıya gidicem sonra da misafirler gelicek oturucaz. kendinize çok iyi bakın. nalan canım tekrar çok geçmiş olsun geri dönmene sevindim..

Back
X