yok cnm arkadaşların gözükmüyo onlarda göremezler bu grup gizli zaten sadece bizler ordaki yazışmaları görüyoruz
aa böyle olması daha güzelmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm arkadaşların gözükmüyo onlarda göremezler bu grup gizli zaten sadece bizler ordaki yazışmaları görüyoruz
ok o zaman
sen profiline bi gir bak bakalım 2010 kasım annelerine üye olduğun çıkmışmı bende çıkmadı grup gizli olduğu için
FACE İM VAR TEKLİF ETTİM BAKALIM KABUL EDİLİRSEM
BENDE OYUN OYNUYORUM ÖLE
FARMWILL OYNUYORUM BOL BOL EKİP BİÇİYORUM İŞTE kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
yok nalancım kesinlikle
olurm uöle şey
bnm boyumda kısa bir aralar 60 ve üzeri idim zar zor verdim kiloları ark larım dalga gectiği için onlara inat etmiştim
bakalım cnm daha ham,leliğin başındayız şimdiden almaya başladım ilerleyen zamanlar ne gösterecek keşke aynı kalsam cnm bnm
aman öle kocanınnnnn laelaelaelaelae:dilcikar: tipte yok adamda zaten :dilcikar:
kolay gelsin sana canım. yemeğimi yedim sonunda. şimdi de uyku bastı mirmirmirmir
FACE İM VAR TEKLİF ETTİM BAKALIM KABUL EDİLİRSEM
BENDE OYUN OYNUYORUM ÖLE
FARMWILL OYNUYORUM BOL BOL EKİP BİÇİYORUM İŞTE kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
sülemesi ayıptır dün bi ağda yapam dedim :kedi:
abowww o da ne canımdan can gitti bee. napacam bi dahakine bilmem delikafadulden
kızlar ne kadar ilginç şuna bakar mısınız ?
http://ivillage.mynet.com/gebelik/2958-yumurtlama-ani-fotograflandi
sen sabah teklif etmemişmiydin 4 kişi var onaylanan ben sende onların içindesin sandım
sabah teklif göndermiştim sonra vazgeçtim iptal ettim şimdi konuştuklarımız paylaştığımız herşey anasayfada görünür diye vazgeçmiştim şimdi tekrar katıldım
organik tarım yapıyosun demek ek biç devamm
sen yapmıyormusun face i kullanan ne kadar arkadaşım varsa hepside farmwıllde
yok ben hiç yapmadım farmwıllde oyunlara girmedim daha doğrusu hiç
seLammmm herkeseeee opuyorumnanaktan
seLammmm herkeseeee opuyorumnanaktan