• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
FACE İM VAR TEKLİF ETTİM BAKALIM KABUL EDİLİRSEM
BENDE OYUN OYNUYORUM ÖLE
FARMWILL OYNUYORUM BOL BOL EKİP BİÇİYORUM İŞTE kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

FACE İM VAR TEKLİF ETTİM BAKALIM KABUL EDİLİRSEM
BENDE OYUN OYNUYORUM ÖLE
FARMWILL OYNUYORUM BOL BOL EKİP BİÇİYORUM İŞTE kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

sen sabah teklif etmemişmiydin 4 kişi var onaylanan ben sende onların içindesin sandım

yok nalancım kesinlikle
olurm uöle şey
bnm boyumda kısa bir aralar 60 ve üzeri idim zar zor verdim kiloları ark larım dalga gectiği için onlara inat etmiştim
bakalım cnm daha ham,leliğin başındayız şimdiden almaya başladım ilerleyen zamanlar ne gösterecek keşke aynı kalsam cnm bnm

inşallah fazla almazsın cnm umarım bende fazla almam...:gitme:

aman öle kocanınnnnn laelaelaelaelae:dilcikar: tipte yok adamda zaten :dilcikar:
kolay gelsin sana canım. yemeğimi yedim sonunda. şimdi de uyku bastı mirmirmirmir

aşk olsun şekerim tip yok ama cukka sağlam böle olunca tipinde bi anlamı olmuyo tabi...-tatlicadiarzu-

sülemesi ayıptır dün bi ağda yapam dedim :kedi:
abowww o da ne canımdan can gitti bee. napacam bi dahakine bilmem delikafadulden

hadi ya çok mu acıdı bende haftaya ilk defa hayatımda bi ağdacıya yaptırmayı düşünüyorum, kardeşim bayadır ona yaptırıyor eve geliyo zaten bakalım nasıl olcak, kardeşimin demesine göre hiç acıtmıyormuş...

sen sabah teklif etmemişmiydin 4 kişi var onaylanan ben sende onların içindesin sandım

sabah teklif göndermiştim sonra vazgeçtim iptal ettim şimdi konuştuklarımız paylaştığımız herşey anasayfada görünür diye vazgeçmiştim şimdi tekrar katıldım

Back
X