• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin ne güzel yemen içmen yerinde doktorada gidince bebişin kocaman olmuştur görüceksin inş..

canım benim yaaa inşallahhhhh :Saruboceq:

çarşamba randevumu aldım 10.30 da ikili testimm hayırlısıyla bunuda atlatsam

hadi bakalım inşallah tertemiz çıkar canım.. Tüm bebek bekleyen aileler sağlıkla kavuşur inşallah

gidemedim bitanem. dün o kadar kötüydüm ki.. mazeret izni aldım. ama bu ay cıkmadan bir ucus yapmam lazım.. yoksa dogru dürüst maas alamıyacam. buda beni cok strese sokuyor.. hersey bebislerimiz icin ama onun bu stresten etkilenmesini istemiyorum...

geçmiş olsun tatlım. senin görev neki. hostesmisin

kızlar kötü ruyalardan bahsettik ya allah sizi inandırsın öyle kötu bir ruya gordum ki ödüm patladı diyebilrim. töbe yarabbim resmen sabah ezanı oncesi (rüyada) güya kalkmısım abdest almısım namaz kılmısım ama son namaz oldugunu biliyorum. ve birden bir ses ve karanlık töbe töbe sanki kıyamet koptu ama ilginç olan benim için nasıl rahat ruyada hiç korkmadım da uyanınca cok korktum..

ohaoldumsmile namaza mı başlamam gerekiyor acaba buna mı ısaret :1no2:

canim hayra yoralimki hayir olsun insallah namazada baslarsin icin dahada huzurlu olur dedigin gibi belki bir isarettir:1hug:

Merhaba Herkese:1hug:

Doktorunuz saç boyama ile ilgili birşey söyledimi saçlarımıza boya yada röfle yaptırabilirmiyiz acaba fisfisfis

Doktorunuz saç boyama ile ilgili birşey söyledimi saçlarımıza boya yada röfle yaptırabilirmiyiz acaba fisfisfis

ablamdan biliyorum fınfıkım 3.aydan sonra bitkisel boyaya izin vermişti doktoru ama yinede kuaföre güvenme git kendin al götür boyanı demişti bizde öyle boya alıp yaptırmıştık ama röfle hakkında bi bilgim yok

ablamdan biliyorum fınfıkım 3.aydan sonra bitkisel boyaya izin vermişti doktoru ama yinede kuaföre güvenme git kendin al götür boyanı demişti bizde öyle boya alıp yaptırmıştık ama röfle hakkında bi bilgim yok

Hani röfle saç diplerine gelmiyor ya ondan belki izin verirler mi acabaCADIARZU

Benim bildiğim izin vermiyor doktorlar,Bir arkadaşım doğumdan 3 hafta öncesi gidip boyattı saçını çocuk gelişimini tamamladığı için izin verdi.

benimde yanıyo bazen ama acı tad gelmiyo sanki yemek borumdan mideme ateş iniyo gibi
benimde oyleydı dayanamadım artık dr renee verdı ama daha almadım. yarın alıcam ama

ya kızlar benım randevum 10 mayısta o zaman 12+3 olmuş olcam acaba cinsiyet belli olur mu birde boyu kılosu görünür mü dr söyler mi acaba
kız ne kilosı gramdır daha :)
benim işte senin kadarken %80 erkek demişti.

günaydın dilemma
ben hala süt içemiyorum şeketr tadı agzıma geliyor
yoğurt ve peynir yiyebiliyorum çok şükür
mide yanması da arttı benim:(
canım sende mi suruba başlasan acaba doktorunu arayıp

Benim bildiğim izin vermiyor doktorlar,Bir arkadaşım doğumdan 3 hafta öncesi gidip boyattı saçını çocuk gelişimini tamamladığı için izin verdi.

sahneye mi cıkıyorsun dayan azıcık ne boyası dedibilmiyorumkismile

Gebelikte saç boyama ile ilgili doktorlar bile ikiye bölünmüş bir kısmı hiç bir problemin olmayacağını söylüyor bir kısmı asla izin vermiyor ne garip

Az önce iş yeri hekimime sordum 3. aydan sonra boyatabileceğimi söyledi

Gebelikte saç boyama ile ilgili doktorlar bile ikiye bölünmüş bir kısmı hiç bir problemin olmayacağını söylüyor bir kısmı asla izin vermiyor ne garip

ben allahtan tup bebek oncesi sap sarı saclarımı azıcık kahvelestırmıstım. sımdı kendı rengıme boyatmadıgıma pismanım:sinifsinif:

aman boşver boyatma bence biliyorum çok zor bir durum ama içinde şüpheyle dolaşmaktansa azcık dipli dolaşcan :S

bugün yoğundum, yazamadım pek ama geçmişi okuyabildim en azından...
ee nasılsınız bakalım. son 1 saatim kaldı paydos etmeme. bgün biraz başım ağrıyor hafta sonu dinlenemedim sanırım ondan dolayı.
istifamı yazdım yarın toplantıda sunucam. 5 haziran da Allahtan bir aksilik olmazsa çıkıcam.

Benim de röfle zamanım gelmişti tam hamile kaldığım sıralarda yaptıramadan hamile kaldım :gitme:

bende tam röfleye gideceğim gün regl olcam gitmeyim dedim erteledim hamile olduğumu öğrendim amannnn korkulu rüya görmektense hiç uyumamak daha ii benim çevremde ok boyatan insan var ama sonuçta kimyasal olduğu için boyatmamakta fayda var maximum 9 cm uzucak nasıl olsa

bugün yoğundum, yazamadım pek ama geçmişi okuyabildim en azından...
ee nasılsınız bakalım. son 1 saatim kaldı paydos etmeme. bgün biraz başım ağrıyor hafta sonu dinlenemedim sanırım ondan dolayı.
istifamı yazdım yarın toplantıda sunucam. 5 haziran da Allahtan bir aksilik olmazsa çıkıcam.
hayırlısı olsun canım ya. Hamilelikte baş ağrıları olabiliyormuş belki de ondandır ya da kafan yorgun stresten boşver takma bir şeyi rahatına bak bence

hayırlısı olsun canım ya. Hamilelikte baş ağrıları olabiliyormuş belki de ondandır ya da kafan yorgun stresten boşver takma bir şeyi rahatına bak bence

sağol canım, kafama takmıcam artık bişeyi.. haklısın stresten de olabilir.. eve gidince dinlenirim artık.

Back
X