• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar bugün ikili test günümüzdü ama gidemiyorum eşim göreve gitti cumaya kadar yok
hastaneye tek başıma gidemiyorum bulunduğumuz yerde ulaşım aracı yok kendi aracımızla gidiyoruz
ilk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi keşke biraz cesaretim olsaydı araba kullanabilseydim
haftaya kaldı testimiz

sağol canım, kafama takmıcam artık bişeyi.. haklısın stresten de olabilir.. eve gidince dinlenirim artık.
Bencede boşver artık üzülmeden önce bebeğini düşünmen lazım.Biz nasıl bir ruh halinde olursak o da o ruh haline sahip bir birey olarak dünyaya gelicek.Onun için mutlu ol hep kimseyi hiçbir şeyi de takma.Eve git uzat ayaklarını da dinlen biraz.Hatta bir de ılık duş oh missss :)

bugün yoğundum, yazamadım pek ama geçmişi okuyabildim en azından...
ee nasılsınız bakalım. son 1 saatim kaldı paydos etmeme. bgün biraz başım ağrıyor hafta sonu dinlenemedim sanırım ondan dolayı.
istifamı yazdım yarın toplantıda sunucam. 5 haziran da Allahtan bir aksilik olmazsa çıkıcam.

canim hakkinda hayirlisi olsun belki böyle daha iyi olur önemli olan senin kendini mutlu hissetmen:1hug:

evet bence de pek kafaya takmamaya çalışmak lazım ben zaten çok umursamaz oldum iyice :)
esraa hadi hayırlı olsun, inşallah bir sorun olmadan çıkarsın evde rahat rahat dinlenirsin canım.

yine çok sessizsiniz kızlar ama ya olmuyor :) karnım aç yemek yapmam lazım oo daha neler neler

kıslar nasılsınız.işler yoğun çok.bende daraldım iyice.yarına yetiştirmem gereken bi iş var.ama elim kolum kalkmadı.başımda ağrıyo

slm kızlar umarım herkes iyidir. bebişle biz de iyiyiz. habire tıkınıyoruz. çok oburuz yine..

ne güzel ye canım bizde habire bulanıyoruz geçmedi yaaaa

canım yaa bulantı çok zordur eminim. özellikle de çalışan bayanlara allah kolaylık versin. bulantı olmadığı halde ben çok yoruluyorum. bi de onu düşünemiyorum. ama olsun bebekler iyi olsun yeter ki.. :ecrin_bebek:

canım yaa bulantı çok zordur eminim. özellikle de çalışan bayanlara allah kolaylık versin. bulantı olmadığı halde ben çok yoruluyorum. bi de onu düşünemiyorum. ama olsun bebekler iyi olsun yeter ki.. :ecrin_bebek:

yediğimden bi tat alamıyorum bulantı olunca off ne zaman geçicek bilmiyorum ki

Selam herkese
Cok yorgunum:( ıki haftadan beri beni Ankara'dan gelip deli eden
kayınvalem ve kayınpederim nihayet gitti:)Üstümden kamyon
gecmiş gibi hissediyorum kendimi sıkmaktan:(
Neyseki yarın bebişimi görebilcem kızlar

geçmiş olsun edişcim, en ziyaret edilmeyecek zamanda gelmişler yani. benim annemler geldiğinde bile çok yoruluyorum sonuçta uzakta misaifr gelmiş evde tek başına olduğun gibi olmuyor..

eren sezen o kadar midem bulanıyor dedim bana da geçirdin yani, hem midem fena oldu hem de başım ağrıyor sabah iyiydim öğlen uyuyup uyanınca oldu ühühühü :( fazla yumurta yiyemiyorum akşama çılbır yapayım bari hem yumurta hem yoğurt sağlıklı

sezen sorma canım benim mide bir ara düzelir gibi oldu.. ohh dedim gecti sanrım sonra tekrar basladı... gecen gun 4 kere cıkardım. dün yine keyifsizdim.. bugunde pek farkım yok yani... insanın midesi bulanınca psikolojiside bozuluyor yaaaa

kızlar az önce eltimm 4.100 gr ağırlığında kız bebiş doğurduu akşam bebiş görmeye gidicemm
oh maşallah hadı darsıı basımıza

Selam herkese
Cok yorgunum:( İki haftadan beri beni Ankara'dan gelip deli eden
kayınvalem ve kayınpederim nihayet gitti:)Üstümden kamyon
gecmiş gibi hissediyorum kendimi sıkmaktan:(
Neyseki yarın bebişimi görebilcem kızlar
sırnaşık şey
hadı gozun aydın

Sagol canlarım benim .. Gercekten cok zorlandım :sinifsinif:
Şoyle kanepede bi ayaklarımı uzatıp yatamadım Evet bazen kendine
bile fazla geliyor insan.Yarın randevum var ışallah bebişime sinirden
yorgonluktan birşey olamamıştır.bilmiyorumkismile