teşekkürler canım evet boşa sıkmışım..:1rolleyes:günaydın bijoux canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, bak canını boşu boşuna sıktın..
demek erkek dedi doktorun hayırlısı olsun canım..
canım dr a sordum ben akıntım azaldı mide bulantım azaldı diye. o da bu zamandan sonra artık normal azalıcak tabi dedi.. o yüzden hiç canını sıkma hayatım opuyorumnanaktangünaydin hanimlar bijoux dedigin gibi yapicam insallah bende güzel haberlerle gelirim sanki belirtilerim yavas yavas kayboluyor banami öyle geliyor bilmiyorum rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin:Saruboceq:
merhaba canım.hayırlı olsun ikinci bebeğin.senin 16 aylıkmış bebeğin benim 9 aylık bi oğlum var.ne kadar zor olduğunu anlatamam.bide çalışıyorum.dinlenmek uyku rahat yemek yemek unuttum ben bunları.allah evlatlarımıza sağlık versin başka bi şey istemiyorumsaol canim..o arkadaslarla tanışmak isterdim gerçekten inanın çok zor:)hele bir olsun hayırlısıyla bebişleriniz..bende hayırlı hamilelik geçirmenşizi dilerim
bende ciddi düşük tehdidi geçirdim.kıpkırmızı yoğun kanamam oldu.doktor dinlen dedi ama o zaman 7.5 aylık bi bebekle dinlenmek mümkünmü.elimden geldiğince dinlenmeye çalıştım.rapor aldım.daha sonra lekelenmelerim sürdü haftalarca ama doktorum bi sorun yok dedi her gidişimde.çok şükür şimdi iyiyiz.senindemi düşük tehdidin vardi canim..benişm kızım çok yoruyor beni ondan biraz fazla yorulmuşsun dedi dr ondan dolayı oldu benim galiba ama az kaldı bir kaç hafta daha sabredersek sanirim risk en aza inecek
günaydın kızlar.ben çok zor bi hafta sonu geçirdim.oğlum çok hasta.alerjik bronşit.sık sık hastalanıyor bu yüzden.bahar ayında fazlalaştı rahatsızlıkları.gece öksürük nöbetleri başlıyor astım hastaları gibi.tutunca geçmek bilmiyor nefes darlıkları yaşıyor.kaç gecedir sabaha kadar uyumuyoruz.dün okulada gelemedim.sabaha karşı oğlum bitkin düşüp dalmış bizde dalmışız o ara.doktorumuz üç yaşına kadar çok hasta olacak dedi
geçmişe şöyle bi göz atayım.çok birikmiş hepsini okuyamam zaten.
teşekkürler canım evet boşa sıkmışım..:1rolleyes:
canım dr a sordum ben akıntım azaldı mide bulantım azaldı diye. o da bu zamandan sonra artık normal azalıcak tabi dedi.. o yüzden hiç canını sıkma hayatım opuyorumnanaktan
günaydın canım.. evet 4 arkadaşım bu sene erkek doğurdu veya doğuracak.. hakatten bu sene erkek senesiherkese gunaydın,
bijouxcum cok sevındım hep boyle saglıkla devam etsın ınsallah. bu sene erkek senesi sanırım.
çok geçmiş olsun ya üzüldüm, diş falan mı çıkarıyor ki?
evet canım sen de erkek diyodun bana doğru çıktıcanım bak bişeycik yokmuş dün boşuna strese soktun kendini darısı başıma yarın bende güzel haberlerle dönerim inş.. erkekmiş ilk tahmin demek sende erkek hissediyodun bak hislerin doğru çıktı bu sene erkek senesi galiba
evet canım sen de erkek diyodun bana doğru çıktıyarın belki sana da söyler hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kaçta randevun?
sabah 10.30 da ama benim gittiğim hastanede yapılmıyo başka bi merkezde orda ölçümü yapıcak doktoru tanımıyorum söylermi bilemiyorum belki sadece ölçümü yapar karışmaz cinsiyetine doktor erkek derken sanada pıtırcık çıkmış dedimi ordanmı anlıyolarmışş
dediğim gibi zıp zıp oynuyodu zaten elleri bacakları durmuyodu hemen bi ara baktı bacaklarının arasında çıkıntı var ama tam kesin demiyorum dedi kaydirigubbakcemile3
çıkıntı varsa erkektir zaten eltimin kızı oldu doktor ilk baktığında bak bacak arası dümdüz demiştii hemen anlıyo doktorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?