- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
Selam herkese
Cok yorgunumİki haftadan beri beni Ankara'dan gelip deli eden
kayınvalem ve kayınpederim nihayet gitti:)Üstümden kamyon
gecmiş gibi hissediyorum kendimi sıkmaktan
Neyseki yarın bebişimi görebilcem kızlar
selaam kızlar iyi haberlerle geldimmmm.. druma önce akıntı azaldı dedim çok normal dedi. bir haftadır progestan içmiyorum dedim gerek yok artık içme dedi. sonra ultrasona girdim.. yarım saat önce çikolata yemiştim. kızlar bebiş zıp zıp yerinde durmuyodu eli kolu heryeri oynuyodu maşallah yaaa. hiç durmadı hiç. dr maşallah çok sağlıklı bir bebek dedi, ense kalınlığını ölçtü 1,7mm çıktı.. çok güzel dedi, ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğu için 2li kan testine gerek duymuyorum. bir ay sonra direk 3 lü test yaparız dedi. kan sulandırıcı iğneye devam dedi ve elevit verdi. bir de demir hapı ama ona 1 hafta sonra falan başlicakmışım. beslenme önerileri vsvs. ilişki yasağını kaldırdı.. veeeeeeee yüzde 80 erkekmiş allahım gönlüme göre verdi yaa çok mutluyum..
sağol canım..gözün aydın bijoux.
bişey merak ettim.kan sulandırıcı iğneyi neye göre verdi doktorun.sende böyle bi problemmi var.tahlil felan mı yapıldı.
ay hayatım unutmamışsın çok teşekkür ederim çokk. ben de seni öperimmm Şenizçok sevindim yaa süpper sürekli baktım senden bir ses soluk varmı die bak boşuna kuruntu etmişsin öperim
Geçmiş olsun canım o zaman sana.Allah var benim kayınvalidem bana hiç iş yaptırmazdı zaten.Şimdi hiç düşünemiyorumSelam herkese
Cok yorgunumİki haftadan beri beni Ankara'dan gelip deli eden
kayınvalem ve kayınpederim nihayet gitti:)Üstümden kamyon
gecmiş gibi hissediyorum kendimi sıkmaktan
Neyseki yarın bebişimi görebilcem kızlar
Çok sevindim canım.Erkek olunca tahminler erken oluyor demek.Benim de daha önceki gebeliğimde kalp atışı duyulmadğı için bebek alındı.Şimdi sadce progestan kullanıyoru m tedbir olarak.Onu da biir daha ki kontrolde bıraktırır doktor sanırım.İğne yapılmadı bana hiçselaam kızlar iyi haberlerle geldimmmm.. druma önce akıntı azaldı dedim çok normal dedi. bir haftadır progestan içmiyorum dedim gerek yok artık içme dedi. sonra ultrasona girdim.. yarım saat önce çikolata yemiştim. kızlar bebiş zıp zıp yerinde durmuyodu eli kolu heryeri oynuyodu maşallah yaaa. hiç durmadı hiç. dr maşallah çok sağlıklı bir bebek dedi, ense kalınlığını ölçtü 1,7mm çıktı.. çok güzel dedi, ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğu için 2li kan testine gerek duymuyorum. bir ay sonra direk 3 lü test yaparız dedi. kan sulandırıcı iğneye devam dedi ve elevit verdi. bir de demir hapı ama ona 1 hafta sonra falan başlicakmışım. beslenme önerileri vsvs. ilişki yasağını kaldırdı.. veeeeeeee yüzde 80 erkekmiş allahım gönlüme göre verdi yaa çok mutluyum..
Benim 7 mayısta yapılacakselam kızlar yazamadım uzun zamandır yoğunluktan.
bizim kontrolümüzde haftaya pazartesi.
ikili test için hiçbirşey söylemedi doktorum.ama biraz araştırdım.sanırım ikizlere yapılmıyormuş.pek doğru sonuçlar vermiyormuş.sadece kontrol olacak yine sanırım
Benim 7 mayısta yapılacak canım.
ben gelmeyeli bir değişiklik olmamıştır umarım.herkes iyidir inş.
şekerim nerelerdesin.. ne var ne yk
selaam kızlar iyi haberlerle geldimmmm.. druma önce akıntı azaldı dedim çok normal dedi. bir haftadır progestan içmiyorum dedim gerek yok artık içme dedi. sonra ultrasona girdim.. yarım saat önce çikolata yemiştim. kızlar bebiş zıp zıp yerinde durmuyodu eli kolu heryeri oynuyodu maşallah yaaa. hiç durmadı hiç. dr maşallah çok sağlıklı bir bebek dedi, ense kalınlığını ölçtü 1,7mm çıktı.. çok güzel dedi, ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğu için 2li kan testine gerek duymuyorum. bir ay sonra direk 3 lü test yaparız dedi. kan sulandırıcı iğneye devam dedi ve elevit verdi. bir de demir hapı ama ona 1 hafta sonra falan başlicakmışım. beslenme önerileri vsvs. ilişki yasağını kaldırdı.. veeeeeeee yüzde 80 erkekmiş allahım gönlüme göre verdi yaa çok mutluyum..
teşekkürler canım opuyorumnanaktangözünaydın bijoix arkadaşım erkek haaaa hadi bakalımmm çok sevindimm herşeyin yolunda olduğunaaa :):) vallahi cep telimi işyerinde unutmuşum arıyamadım bu saatlerde bilgisayar eşimindir sırf seni merak ettim girdim oyy oyy :):)
dediğim gibi tedbir amaçlı oluyorum iğneleri.. erkekten değil de bizim dr umuz burda herkese erkenden söylüyor cinsiyeti gel seninkine de baktıralım canım kaydirigubbakcemile3Çok sevindim canım.Erkek olunca tahminler erken oluyor demek.Benim de daha önceki gebeliğimde kalp atışı duyulmadğı için bebek alındı.Şimdi sadce progestan kullanıyoru m tedbir olarak.Onu da biir daha ki kontrolde bıraktırır doktor sanırım.İğne yapılmadı bana hiç
öyle kıpır kıpır zıplayınca direk aklıma sen geldin birisi. söylemişti dedim kaydirigubbakcemile3 sen görünce de daha da büyümüş olacak annesi.. bekle biraz da karşına daha büyük çıksın di miioo bijoux maşallah, bak ben sana demiştim kıpır kıpır bebek hem de erkekmiş ay çok güzel ya.. bize de görmek nasip olsun bu güzel hallerini daha iki hafta var.. hihoyyyt
evet canım rüyalarım genelde çıkar biraz da ondan korktum. bir yerde kötü haber alacaksınız bir yerde erkek evlat demişti neyse ki erkeğe yoralım artık. canım inşallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq: ben evden çıkmadan yedim çikolatayı gidene kadar kana karışsın diye yani sen de yarım saat önceden ye ki ona gitsin.. bir de ara ara su içtim o da hareketlendiriyomuş..canim hadi gözün aydin bak rüyanda hayirli cikti erkek evladin geliyor bende ayni rüyayi görmüstüm acaba benimdemi oglum olucak rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin hepimiz icin demek kipir kipirdi senin pasan bende persembe günü gidicem benim icinde dua et güzel haberlerle geleyim bende cikolata yiyeyim gitmedenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?