- 17 Ocak 2009
- 950
- 0
- 316
sagol canım senın cinsiyet bellı mı
yok canim malesef doktor daha cok erken dedi :umursamaz:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım senın cinsiyet bellı mı
anneler gününüz kutlu olsun kızlar biraz önce oğlumun anaokulu toplantısı vardı bizlere el izlerini boyayla basmışlar üstünde süper bir şiir çerçeveleticem onu bide anneler günümüzü kutlayan havlu yapmışlar ne güzel ağlamamak için zor tuttum kendimi öğretmeni verirken
canım aklınıza ne geliyorsa..bijoux ne tur hediyeler alicaz CADIARZU bebislere belirli birsey varmi yoksa istedigimizi alabilirmiyiz
geldi canım herşey tamam..aa süper eksik olan arkadaşımız geldimi?
canım ya inş. bu süreci kolay ve güzel haberlerle atlatırsın bu zamanda güvenilir bi doktorda bulmak zorr
anneler gününüz kutlu olsun kızlar biraz önce oğlumun anaokulu toplantısı vardı bizlere el izlerini boyayla basmışlar üstünde süper bir şiir çerçeveleticem onu bide anneler günümüzü kutlayan havlu yapmışlar ne güzel ağlamamak için zor tuttum kendimi öğretmeni verirken
Nalan arkadaŞım dÜn bİjoİx arkadaŞımla dıŞarda alıŞvrİŞe gİttİk bİr bayanla tanıŞtık bebeĞİnde sorun olduĞunu amnİyosentez yapılması gerektİĞİ sÖylenmİŞ ama o eskİŞehİrde baŞka bİr doktora gİtmİŞ ve hİÇ bİr sorun olmadıĞı sÖylenmİŞ ve İŞlemİ yaptırmamıŞÇocuĞu doĞmuŞ ve Çok saĞlıklıymıŞ baŞka doktorlar danıŞtın mı onlarda ynı Şeylerİmİ sÖyledİler canım bİras araŞtır
kızlar bende cumartesi gittim dr bebegım iyiydi el salladı anneye babaya takla bile attı kuzum
ben adetıme yakın hamile kalmışım kızlar bebegım 11 haftalık cıktı bu yüzden ikili test cumartesiye kaldı
ense kalınlıgı içinde yan yatması gerekıyordu bebegın bizimkı sırtüstü oldugu için oda cumartesiye kaldı
iyi oldugunu görmek insanı cok rahatlatıyor kızlar
bende bu amniyosentez için araştırma yapmaya başladım, recep has ve atıl yüksel i diolar bakalım ikisinden birine randevu ayarlamaya çalışıcam çok yoğunlarmış 3-4 ay sonraya randevu veriolarmış ama napalım diretecem bu konuda...
ben önce detaylı ultrasona gireyim diorum amniyo yaptırmadan önce eğer ordada bi sorun görünürse amniyo yaptırayım, bakalım dr. benim bu düşüncemi onaylayacakmı
kan gurubum negatif olduğu için çok korkuyorum amniyo sırasında kanlar karışacak bebişle die, eğer öle bi şi olursa bebeği hemen atıyormuş vucüt oooffff... yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali oldu bu yani...
gözün aydin canimopuyorumnanaktangünaydın kizlar..
hepinizin anneler günü kutlu olsun :)
C.tesi ikili testi yaptirdik.Ense kalinliği nolmal çikti maşallah
kan tahlilinide haftaya alicaz,inşallah o da normal çikar.
Şu an herşey yolunda görünüo şükürler olsun.
Bi de işyerinde giydiğim şu takimlardan kurtulabilsem...
kızlar bende cumartesi gittim dr bebegım iyiydi el salladı anneye babaya takla bile attı kuzum
ben adetıme yakın hamile kalmışım kızlar bebegım 11 haftalık cıktı bu yüzden ikili test cumartesiye kaldı
ense kalınlıgı içinde yan yatması gerekıyordu bebegın bizimkı sırtüstü oldugu için oda cumartesiye kaldı
iyi oldugunu görmek insanı cok rahatlatıyor kızlar[/QUOT hakkinda hayirlisi olsun canim
canim rabbim gönlüne göre versin insallah bütün testlerin iyi cikar beraber seviniriz:1hug:bende bu amniyosentez için araştırma yapmaya başladım, recep has ve atıl yüksel i diolar bakalım ikisinden birine randevu ayarlamaya çalışıcam çok yoğunlarmış 3-4 ay sonraya randevu veriolarmış ama napalım diretecem bu konuda...
ben önce detaylı ultrasona gireyim diorum amniyo yaptırmadan önce eğer ordada bi sorun görünürse amniyo yaptırayım, bakalım dr. benim bu düşüncemi onaylayacakmı
kan gurubum negatif olduğu için çok korkuyorum amniyo sırasında kanlar karışacak bebişle die, eğer öle bi şi olursa bebeği hemen atıyormuş vucüt oooffff... yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali oldu bu yani...
cok güzel bir duygu degilmi benim kizimda anaokula basladigi zaman bos kagidi karalasa bile sakliyordum halada cogu seyi duruyor bazen beraber bakiyoruz bana diyorki iii anne bunu benmi yapmisim at gitsin bende attirmiyorum hatira diye sakliyorum diyorum sonra hosuna gidiyor cocuklar istesırnaşık şey
Nalancım lütfen canını sıkma, bebişinde bu durumdan etkilenmesin sen mutsuz olduğun da o da mutsuz oluyor, olumlu düşün ki olumlu gelişsin her şey, eminim ki iyi bir sonuç alacaksın içime öyle doğuyor canım
canim rabbim gönlüne göre versin insallah bütün testlerin iyi cikar beraber seviniriz:1hug:
kızlar biraz önce Prof. Recep Has hocanın sekreteriyle görüştüm ve 2 li test sonucumu hocamın muayenehanesine faxlattırdım hocamdan haber bekliorum şimdi, ay heyecan yaptım valla bakalım kabul edecekmi beni..
riskli durumlarda 16. haftadan itibaren önce detaylı ultrasonla bakıp eğer gerek görürse amniyo yapıyormuş hoca...
cnm senin oğluşun nasıl oldu umarım daha ii dir, arabanız tamir oldumu fazla hasar varmıydı?
nalancım bak recep beyle ilgili bilgi http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...dr-recep-hasa-ayrintili-icin-giden-varmi.html
sürekli gelenlerden katılmayan kaldımı ki?