• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anneler gününüz kutlu olsun kızlar biraz önce oğlumun anaokulu toplantısı vardı bizlere el izlerini boyayla basmışlar üstünde süper bir şiir çerçeveleticem onu bide anneler günümüzü kutlayan havlu yapmışlar ne güzel ağlamamak için zor tuttum kendimi öğretmeni verirken

ayy maşallahhh negüzel bişiyyy

bijoux ne tur hediyeler alicaz CADIARZU bebislere belirli birsey varmi yoksa istedigimizi alabilirmiyiz
canım aklınıza ne geliyorsa..

birkaç örnek vereyim.. anne için düşünüyosanız mutfak eşyası, dekorasyon eşyası, tekstil, kozmetik vs olabilir. bebeğe düşünüyosanız oyuncak, tekstil vs olabilir..

aa süper eksik olan arkadaşımız geldimi?
geldi canım herşey tamam..

Nalan arkadaŞım dÜn bıjoıx arkadaŞımla dıŞarda alıŞvrıŞe gıttık bır bayanla tanıŞtık bebeĞınde sorun olduĞunu amnıyosentez yapılması gerektıĞı sÖylenmıŞ ama o eskıŞehırde baŞka bır doktora gıtmıŞ ve hıÇ bır sorun olmadıĞı sÖylenmıŞ ve ıŞlemı yaptırmamıŞÇocuĞu doĞmuŞ ve Çok saĞlıklıymıŞ baŞka doktorlar danıŞtın mı onlarda ynı Şeylerımı sÖyledıler canım bıras araŞtır

Mothers_Day5.gif

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
h.sonu fırsatım olmadığundan şimdi kutluyorum a.s​

anneler gününüz kutlu olsun kızlar biraz önce oğlumun anaokulu toplantısı vardı bizlere el izlerini boyayla basmışlar üstünde süper bir şiir çerçeveleticem onu bide anneler günümüzü kutlayan havlu yapmışlar ne güzel ağlamamak için zor tuttum kendimi öğretmeni verirken

çok tatlı ya yerim ben onu demek kendi elleriyle hediye hazırlamış annesine, inşallah bu duyguları bizde yaşarız en yakın zamanda...

Nalan arkadaŞım dÜn bİjoİx arkadaŞımla dıŞarda alıŞvrİŞe gİttİk bİr bayanla tanıŞtık bebeĞİnde sorun olduĞunu amnİyosentez yapılması gerektİĞİ sÖylenmİŞ ama o eskİŞehİrde baŞka bİr doktora gİtmİŞ ve hİÇ bİr sorun olmadıĞı sÖylenmİŞ ve İŞlemİ yaptırmamıŞÇocuĞu doĞmuŞ ve Çok saĞlıklıymıŞ baŞka doktorlar danıŞtın mı onlarda ynı Şeylerİmİ sÖyledİler canım bİras araŞtır

başka doktoroda gidicem cnm sabahtan beri o konuyla ilgileniorum merak etme kesinleşmeden bi işlem yaptırmam...

okurken bile o kadar duygulandım ki sezencim seni düşünemiyorum bile, allah hepimize o duyguları tattırır:))

kızlar bende cumartesi gittim dr bebegım iyiydi el salladı anneye babaya takla bile attı kuzum
ben adetıme yakın hamile kalmışım kızlar bebegım 11 haftalık cıktı bu yüzden ikili test cumartesiye kaldı
ense kalınlıgı içinde yan yatması gerekıyordu bebegın bizimkı sırtüstü oldugu için oda cumartesiye kaldı
iyi oldugunu görmek insanı cok rahatlatıyor kızlar

gözünaydın canım, demek ki anne karnında keyfi yerinde....

bende bu amniyosentez için araştırma yapmaya başladım, recep has ve atıl yüksel i diolar bakalım ikisinden birine randevu ayarlamaya çalışıcam çok yoğunlarmış 3-4 ay sonraya randevu veriolarmış ama napalım diretecem bu konuda...

ben önce detaylı ultrasona gireyim diorum amniyo yaptırmadan önce eğer ordada bi sorun görünürse amniyo yaptırayım, bakalım dr. benim bu düşüncemi onaylayacakmı

kan gurubum negatif olduğu için çok korkuyorum amniyo sırasında kanlar karışacak bebişle die, eğer öle bi şi olursa bebeği hemen atıyormuş vucüt oooffff... yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali oldu bu yani...

Nalancım lütfen canını sıkma, bebişinde bu durumdan etkilenmesin sen mutsuz olduğun da o da mutsuz oluyor, olumlu düşün ki olumlu gelişsin her şey, eminim ki iyi bir sonuç alacaksın içime öyle doğuyor canım

kızlar biraz önce Prof. Recep Has hocanın sekreteriyle görüştüm ve 2 li test sonucumu hocamın muayenehanesine faxlattırdım hocamdan haber bekliorum şimdi, ay heyecan yaptım valla bakalım kabul edecekmi beni..

riskli durumlarda 16. haftadan itibaren önce detaylı ultrasonla bakıp eğer gerek görürse amniyo yapıyormuş hoca...

günaydın kizlar..
hepinizin anneler günü kutlu olsun :)
C.tesi ikili testi yaptirdik.Ense kalinliği nolmal çikti maşallah :nazar:
kan tahlilinide haftaya alicaz,inşallah o da normal çikar.
Şu an herşey yolunda görünüo şükürler olsun.
Bi de işyerinde giydiğim şu takimlardan kurtulabilsem...
gözün aydin canimopuyorumnanaktan
kızlar bende cumartesi gittim dr bebegım iyiydi el salladı anneye babaya takla bile attı kuzum
ben adetıme yakın hamile kalmışım kızlar bebegım 11 haftalık cıktı bu yüzden ikili test cumartesiye kaldı
ense kalınlıgı içinde yan yatması gerekıyordu bebegın bizimkı sırtüstü oldugu için oda cumartesiye kaldı
iyi oldugunu görmek insanı cok rahatlatıyor kızlar[/QUOT hakkinda hayirlisi olsun canim
bende bu amniyosentez için araştırma yapmaya başladım, recep has ve atıl yüksel i diolar bakalım ikisinden birine randevu ayarlamaya çalışıcam çok yoğunlarmış 3-4 ay sonraya randevu veriolarmış ama napalım diretecem bu konuda...

ben önce detaylı ultrasona gireyim diorum amniyo yaptırmadan önce eğer ordada bi sorun görünürse amniyo yaptırayım, bakalım dr. benim bu düşüncemi onaylayacakmı

kan gurubum negatif olduğu için çok korkuyorum amniyo sırasında kanlar karışacak bebişle die, eğer öle bi şi olursa bebeği hemen atıyormuş vucüt oooffff... yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali oldu bu yani...
canim rabbim gönlüne göre versin insallah bütün testlerin iyi cikar beraber seviniriz:1hug:

cok güzel bir duygu degilmi benim kizimda anaokula basladigi zaman bos kagidi karalasa bile sakliyordum halada cogu seyi duruyor bazen beraber bakiyoruz bana diyorki iii anne bunu benmi yapmisim at gitsin bende attirmiyorum hatira diye sakliyorum diyorum sonra hosuna gidiyor cocuklar istesırnaşık şey

Nalancım lütfen canını sıkma, bebişinde bu durumdan etkilenmesin sen mutsuz olduğun da o da mutsuz oluyor, olumlu düşün ki olumlu gelişsin her şey, eminim ki iyi bir sonuç alacaksın içime öyle doğuyor canım

saol cnm inşallah ii çıkar, bütün çabam onun için zaten yeterki bebişim bi zarar görmeden bu işlemi atlatsın kıyamam ben ona çok minik daha o... valla benim içimede ii şeyler doğuyor cnm Allahın izniyle sonuç inşallah ii çıkar...:Saruboceq:

kızlar biraz önce Prof. Recep Has hocanın sekreteriyle görüştüm ve 2 li test sonucumu hocamın muayenehanesine faxlattırdım hocamdan haber bekliorum şimdi, ay heyecan yaptım valla bakalım kabul edecekmi beni..

riskli durumlarda 16. haftadan itibaren önce detaylı ultrasonla bakıp eğer gerek görürse amniyo yapıyormuş hoca...

nalancım bak recep beyle ilgili bilgi http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...dr-recep-hasa-ayrintili-icin-giden-varmi.html

cnm senin oğluşun nasıl oldu umarım daha ii dir, arabanız tamir oldumu fazla hasar varmıydı?

oğlum daha iyi.bahar dolayısıyla öksürüğü oluyor.alerjik yapılı olmak hayatı zorlaştırıyor.
arabamız henüz tamir olmadı.hasar var biraz.ön kısım gitmiş çarpmanın etkisiyle.çok şükür ne bize ne karşıdakilere bi şey olmadı.zengin daha 18 yaşında altında 50-60 milşyarlık arabayla kırmızı ışıkta geçen bi akılsız az daha kötü sonuçlara sebebiyet verebilirdi.

hadi arkadaşlar çekilişe katılmak isteyen bir kişi daha bulalım da duyguss arkadaşımızla eşleştirelim yoksa katılamayacak..

sürekli gelenlerden katılmayan kaldımı ki?

bilmiyorum ki canım bak ona hiç dikkat etmedim..prophetic olsaydı belki katılırdı ama haberi bile yok. hala da gelmedi neti heralde. ben sürekli duyuru yapıyorum ki belki gelir birisi daha.. heyecan süper oluyor kızlar hadi bekliyoruz :)

Back
X