2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman da aman pabucunu yesinner onun :emir_bebek: insanın içini ısıtıo küçücük şey opuyorumnanaktan

hoşgeldin prop. oğluşun oluyor muş gamyoncuiremsu gözün aydın canım

tsh yüksek çıktı canım. cumartesi gittim doktora güç bela. ilaç kullanıcam

gözün aydınnn canımm maşllah hep böyle gitsin :nazar:

hoşbuldummmm...
saol cnm alışmaya çalışıorum erkek fikrine, hatta alıştım bile sayılır :) seninki kızmış senin de gözün aydın cnm

meraba arkadaşlar nasılsınız maşallahınız var hepinizin.bide bişey soracam benim boğazım ağrıyor evde kloroben gargara var boğazımı gargara yapsam bişey yaparmı?reçetesini atmışımda.

begümcüm okudum yazdıklarını ne salak insanlar bunlar yaa neyse idare et cnm biraz daha sonra ardına bile bakmadan çıkarsın cnmm boşver takma sende cinsiyet tahmini varmı begüm

meraba arkadaşlar nasılsınız maşallahınız var hepinizin.bide bişey soracam benim boğazım ağrıyor evde kloroben gargara var boğazımı gargara yapsam bişey yaparmı?reçetesini atmışımda.

tam emin değilim ama yutmadıktan sonra sorun olmaz sanırım diş fırçalamak gibi bişey gargarada

hoşbuldummmm...
saol cnm alışmaya çalışıorum erkek fikrine, hatta alıştım bile sayılır :) seninki kızmış senin de gözün aydın cnm

evet canım doktorlar tekrar farklı bi tahminde bulunmazsa kız hihoyyyt Allahım sağlıkla versin öncelikle hepimize :emir_bebek:

nalan cinsiyeti ne bebeğin tahmin yok mu hiç :)

sen uzun zamandır olmadığın için olayları bilmiyorsun tabi, benim 2li kan testim kötü çıktı haftaya cuma amniyosentez olucam Allah kısmet ederse, bebekte down sendromu riski varmış, amniyodan sonra her şey netleşecek... gittiğimde cinsiyet için erken dedi benim dr.um, şimdi sabırsızlıkla haftaya cuma olmasını bekleyecem bi de 3 hafta sonuçların çıkmasını...:gitme::gitme:

begümcüm okudum yazdıklarını ne salak insanlar bunlar yaa neyse idare et cnm biraz daha sonra ardına bile bakmadan çıkarsın cnmm boşver takma sende cinsiyet tahmini varmı begüm

çekiyorum mecbur başa gelen çekilir napayım canım.insaf yok işte bazı insanlarda :oklava:
evet tatlım geçen hafta doktora gittim. kız dedi hihoyyyt sağlıkla gelsinde Allah gönlüme göre verdi :sm_cool:

yok cnm dün akşam döndüm evde işler vardı temizlik filan onlara hallettin nasılsın cnmm

ii yim tatlım bende dinlene dinlene işleri halletmeye çalışıyorum, salonun yerini silcem birazdan bi de toz aldımmı sanırım bugünlük işim biticek...girdinmi denize bakim yoksa güneşlendinmi sadece...

hoşbuldum canım, nasılsın
iyiyiz canım.bende bi kaç gündür internet nedeniyle giremiyordum.oğlun hayırlı olsun.benim favorim erkek çocuklarından yanadır aslında.çok tatlı oluyor küçük adamlar.bi oğlum olduğu için ikinciyi kız istiyorum.yoksa bayılıyorum küçük erkeklere.yaz geldi oğluma bahçıvan pantolonlarını giydiriyorum tam küçük adam oluyor.tabii evladın kızı erkeği olmaz.hayırlı sağlıklı olsun öncelikle

sen uzun zamandır olmadığın için olayları bilmiyorsun tabi, benim 2li kan testim kötü çıktı haftaya cuma amniyosentez olucam Allah kısmet ederse, bebekte down sendromu riski varmış, amniyodan sonra her şey netleşecek... gittiğimde cinsiyet için erken dedi benim dr.um, şimdi sabırsızlıkla haftaya cuma olmasını bekleyecem bi de 3 hafta sonuçların çıkmasını...:gitme::gitme:

Hmmm, hemen kötü düşünme cnm, bı yakınımızın bayağ yuksek cıkmıstı 1:140 fln gıbı bısı, amnıyosentez oldu, bısı cıkmadı, hem korkma canın da cok yanmıcak evet cok nahoş bı durum ama korkma yanı. Hayırlısı olsun cnm, işalla iyi cıkar, kotu cıksa da dunyanın sonu degıl, takma kafana yanı. Sorduğum ve hatırlattıgım ıcın cok ozur dılerım ben dedıgın gıbı bayagdır yokum bılmıodum

ii yim tatlım bende dinlene dinlene işleri halletmeye çalışıyorum, salonun yerini silcem birazdan bi de toz aldımmı sanırım bugünlük işim biticek...girdinmi denize bakim yoksa güneşlendinmi sadece...

yok cnm nerde cumartesi hava kapalıydı ara ara yağdı dünde çok rüzgarlıydı denizde fırtına kopuyodu yemyeşil olmuştu kabarmıştı deprem olucak diye korktum valla çok kötüydü

iyiyiz canım.bende bi kaç gündür internet nedeniyle giremiyordum.oğlun hayırlı olsun.benim favorim erkek çocuklarından yanadır aslında.çok tatlı oluyor küçük adamlar.bi oğlum olduğu için ikinciyi kız istiyorum.yoksa bayılıyorum küçük erkeklere.yaz geldi oğluma bahçıvan pantolonlarını giydiriyorum tam küçük adam oluyor.tabii evladın kızı erkeği olmaz.hayırlı sağlıklı olsun öncelikle

Ah işte ben de mınık kızlara bayılıodum doktor ılk erkek demeden bıle bız babasıyla bısı gorduk ultrasonda dedık bu pıpı mı fln bayag uzuldum ılk seferınde, snr tekrar gıttım e yıne erkek dedı doktor, e dedım bu degısmez artık erkek kalıcak, ismine bıle karar verdık sayılır: Batıkan :) Nasıl?delikafadulden

inşallah güzel sonuçlar alacaksınçben kötü bi şey çıkacağını düşünmüyorum.arkadaşlarımdan çok gördüğüm için rahatım.sende kötü şeyler getirme aklına.bende bu cuma cinsiyet için tekrar gideceğim doktora.bu sefer benim inatçı keçi gösteriri kendini inşallah

Back
X