gerzekler, neyse hayırlısıyla bağlandı ya önemli olan o, biz senin kulakları çınlattık arada zaten..
nalan cinsiyeti ne bebeğin tahmin yok mu hiç :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerzekler, neyse hayırlısıyla bağlandı ya önemli olan o, biz senin kulakları çınlattık arada zaten..
gaçmişe bakıyım ya 3 gündür yoktummm
kolay gelsin canım çok yorma kendini..
aman da aman pabucunu yesinner onuninsanın içini ısıtıo küçücük şey opuyorumnanaktan
hoşgeldin prop. oğluşun oluyor muş gamyoncuiremsu gözün aydın canım
tsh yüksek çıktı canım. cumartesi gittim doktora güç bela. ilaç kullanıcam
gözün aydınnn canımm maşllah hep böyle gitsin![]()
hoşgeldin sezencim, geç kaldın bugün, yazlıktan geçmi döndünüz...
meraba arkadaşlar nasılsınız maşallahınız var hepinizin.bide bişey soracam benim boğazım ağrıyor evde kloroben gargara var boğazımı gargara yapsam bişey yaparmı?reçetesini atmışımda.
gözün aydın canım.darısı bekleyen herkesin başınaBafocum,
2'li test sonuçlarım güzel çıktı listede güncellermisin
hoşbuldummmm...
saol cnm alışmaya çalışıorum erkek fikrine, hatta alıştım bile sayılır :) seninki kızmış senin de gözün aydın cnm
nalan cinsiyeti ne bebeğin tahmin yok mu hiç :)
begümcüm okudum yazdıklarını ne salak insanlar bunlar yaa neyse idare et cnm biraz daha sonra ardına bile bakmadan çıkarsın cnmm boşver takma sende cinsiyet tahmini varmı begüm
yok cnm dün akşam döndüm evde işler vardı temizlik filan onlara hallettin nasılsın cnmm
iyiyiz canım.bende bi kaç gündür internet nedeniyle giremiyordum.oğlun hayırlı olsun.benim favorim erkek çocuklarından yanadır aslında.çok tatlı oluyor küçük adamlar.bi oğlum olduğu için ikinciyi kız istiyorum.yoksa bayılıyorum küçük erkeklere.yaz geldi oğluma bahçıvan pantolonlarını giydiriyorum tam küçük adam oluyor.tabii evladın kızı erkeği olmaz.hayırlı sağlıklı olsun önceliklehoşbuldum canım, nasılsın
sen uzun zamandır olmadığın için olayları bilmiyorsun tabi, benim 2li kan testim kötü çıktı haftaya cuma amniyosentez olucam Allah kısmet ederse, bebekte down sendromu riski varmış, amniyodan sonra her şey netleşecek... gittiğimde cinsiyet için erken dedi benim dr.um, şimdi sabırsızlıkla haftaya cuma olmasını bekleyecem bi de 3 hafta sonuçların çıkmasını...:gitme::gitme:
ii yim tatlım bende dinlene dinlene işleri halletmeye çalışıyorum, salonun yerini silcem birazdan bi de toz aldımmı sanırım bugünlük işim biticek...girdinmi denize bakim yoksa güneşlendinmi sadece...
iyiyiz canım.bende bi kaç gündür internet nedeniyle giremiyordum.oğlun hayırlı olsun.benim favorim erkek çocuklarından yanadır aslında.çok tatlı oluyor küçük adamlar.bi oğlum olduğu için ikinciyi kız istiyorum.yoksa bayılıyorum küçük erkeklere.yaz geldi oğluma bahçıvan pantolonlarını giydiriyorum tam küçük adam oluyor.tabii evladın kızı erkeği olmaz.hayırlı sağlıklı olsun öncelikle
inşallah güzel sonuçlar alacaksınçben kötü bi şey çıkacağını düşünmüyorum.arkadaşlarımdan çok gördüğüm için rahatım.sende kötü şeyler getirme aklına.bende bu cuma cinsiyet için tekrar gideceğim doktora.bu sefer benim inatçı keçi gösteriri kendini inşallahsen uzun zamandır olmadığın için olayları bilmiyorsun tabi, benim 2li kan testim kötü çıktı haftaya cuma amniyosentez olucam Allah kısmet ederse, bebekte down sendromu riski varmış, amniyodan sonra her şey netleşecek... gittiğimde cinsiyet için erken dedi benim dr.um, şimdi sabırsızlıkla haftaya cuma olmasını bekleyecem bi de 3 hafta sonuçların çıkmasını...:gitme::gitme:
yok cnm nerde cumartesi hava kapalıydı ara ara yağdı dünde çok rüzgarlıydı denizde fırtına kopuyodu yemyeşil olmuştu kabarmıştı deprem olucak diye korktum valla çok kötüydü