- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
ben 12 haftalık öğrenemedim. doktor 1 ay sonra dedi.
yani 16-17 haftalık filan olacak çok merak ediyorum.
8 e 3 veya 8 e 5 çıkıyor düştüğü zaman
onun dışında iyi hisettiğim zaman 11 e 7 10 a 7 gibi baya iyi çıkıyor
senin de bayağı düşükmüş benim de hep 8e 5 ya da 4 çıkıyor.ama vücudum alıştı artık onun için halsiz hissetmiyorum.senin vücutta alışır inşalllah.Geçen gün tansiyonumu ölçtürdüm arkadaşım diyor ki benim tansiyonum 8e 4 olsa ben hasta evde yatardım sen iyi ayaktasın dedi :)8 e 3 veya 8 e 5 çıkıyor düştüğü zaman
onun dışında iyi hisettiğim zaman 11 e 7 10 a 7 gibi baya iyi çıkıyor
evet canım bu hafta sonu süper dinlendim
gezdim alışveriş yaptım şansıma hava da süperdi çok güzel bir hafta sonu oldu
hamileyken daha çabuk yoruluyoruz
değişen vücut yapımızla ilgili
benim randevum da pazartesi günü 1 hafta var ama bebişi özledim
aminnnnn canımmm inşallahhhanladım cnmm üçüz olunca erken doğum riski yüksek tabii 32 haftaya gelseler hayırlısıyla
benimki yay burcu olacak.
yaylar özgürlüğüne düşkün olurmuş.
evde tutamayacağız anlaşılan.
kaydirigubbakcemile3 oh ne güzel o zaman birçoğumuz kolay doğurcak :) şaka bir yana doktorlar da düşük tansiyonun yüksekten daha iyi olduğunu söylüyorlar.Halimize şükretmeyeliz :)Bu arada benım her daim 8-6 8-5 fln benım hep dusuk yanı super kolay dogurucam o zaman ben :)))
aa gelinimi ben burdan seçicem burdaki kızlar benim elimde doğmuş gibi olucaklar gelin adayım hangisi olucak acaba:roflol:
ay dalga gecıorum ıste kız barays da o yuzde kopmuş ya ıltıfat edım dıyınce aklıma o geldı onu dıyıverdım kaydirigubbakcemile3
aminnnnn canımmm inşallahhh
ayy canım yayın kızıda erkeğide pekk iyidir
ben yay oldugum için demiyorummm :)))))
ama yay kadını çok hamarattır
biraz özgürlükçüdür ben merkezcidir ama o kadarda olsunn demiii
bakalım hangi şanslı gelin adayını seçeceksin...
içimi rahatlattın valla.
bende özgürlüğüme düşkünümdür.
hamarat olması ne güzel. kızım olursa ana kız oh değmeyin keyfimize.
yok cnm ya asıl şanslı olan benim bu kadar güzel anne adayından kız bakmak kime nasip olmuşş
kız bu kadar adamınki belli olmuş nedir yani bizimkiler namuzsuz mu aşkolsun hahahahahahha
begümcüm sen zaten kız hissediyodun herkezin hissttiği çıkıyo kızlar farkındamısınızz
kaydirigubbakcemile3Yok ya ne bulantısı, bende hıçççç bişicik olmadı cok sukur, ıtınayla kılo almaya da devam edıyorum her hafta yarım kılo gıbı bısı alıyorum doktor bıraz fazla dıyo ama ben takmıyorum pek kussaydım ben de almıcaktım kusmadıgıma gore almam normal yanı bence, yanı ben kendımı oyle avutuyorum :)
içimi rahatlattın valla.
bende özgürlüğüme düşkünümdür.
hamarat olması ne güzel. kızım olursa ana kız oh değmeyin keyfimize.
:roflol::roflol:
evet çoğunda öyle oldu. ayyy ama tekrar değişmez inşallah :lepi:
inş. değişmez evet allah herkezin gönlüne göre versinn
kilo konusunda senle yarış edcez biz anladım :CüvCüv:
ayyy yine geldi yaa. çok sık tuvaletim gelio benim. geçmedi gitti.
benim eşim de yay burcu hatta ben de eşimin dogum gununde dogum yapabılırım. yay burclarını çok severım kızları becerıklıdır ve eşimde çok güzel yemek yapar :)) iki türlüde iyi yani ..zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?