2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
8 e 3 veya 8 e 5 çıkıyor düştüğü zaman
onun dışında iyi hisettiğim zaman 11 e 7 10 a 7 gibi baya iyi çıkıyor
senin de bayağı düşükmüş benim de hep 8e 5 ya da 4 çıkıyor.ama vücudum alıştı artık onun için halsiz hissetmiyorum.senin vücutta alışır inşalllah.Geçen gün tansiyonumu ölçtürdüm arkadaşım diyor ki benim tansiyonum 8e 4 olsa ben hasta evde yatardım sen iyi ayaktasın dedi :)

ooohhh ii yapmışsın valla kendine gelmişsindir biraz, bende dinlendim valla hafta sonu, c.tesi mutfak alışverişi için bi posta çıktık, benim pilim bittiği için sadece mutfak alışverişiyle sınırlı kaldı başka mağazaları dolaşamadım valla...

anladım cnmm üçüz olunca erken doğum riski yüksek tabii 32 haftaya gelseler hayırlısıyla
aminnnnn canımmm inşallahhh
benimki yay burcu olacak.
yaylar özgürlüğüne düşkün olurmuş.
evde tutamayacağız anlaşılan.

ayy canım yayın kızıda erkeğide pekk iyidir
ben yay oldugum için demiyorummm :)))))
ama yay kadını çok hamarattır
biraz özgürlükçüdür ben merkezcidir ama o kadarda olsunn demiii

kaydirigubbakcemile3
Bu arada benım her daim 8-6 8-5 fln benım hep dusuk yanı super kolay dogurucam o zaman ben :)))
kaydirigubbakcemile3 oh ne güzel o zaman birçoğumuz kolay doğurcak :) şaka bir yana doktorlar da düşük tansiyonun yüksekten daha iyi olduğunu söylüyorlar.Halimize şükretmeyeliz :)

ay inşalla dediği gibi kolay doğum yaparız eskisine halsiz değiliöm çok şükür yolda rahat ve hızlı yürüyebiliyorum meskisi gibi

içimi rahatlattın valla.
bende özgürlüğüme düşkünümdür.
hamarat olması ne güzel. kızım olursa ana kız oh değmeyin keyfimize.

içimi rahatlattın valla.

demek aramızda 2 gün var
bnmki de yay olcak yaylar iyidir çok sevdiğim iki ark ım yaydır
en güzel tarafı da hamarat olması herlde:)

kız bu kadar adamınki belli olmuş nedir yani bizimkiler namuzsuz mu aşkolsun hahahahahahha

:roflol::roflol:

begümcüm sen zaten kız hissediyodun herkezin hissttiği çıkıyo kızlar farkındamısınızz

evet çoğunda öyle oldu. ayyy ama tekrar değişmez inşallah :lepi:

kilo konusunda senle yarış edcez biz anladım :CüvCüv:

içimi rahatlattın valla.

benim eşim de yay burcu hatta ben de eşimin dogum gununde dogum yapabılırım. yay burclarını çok severım kızları becerıklıdır ve eşimde çok güzel yemek yapar :)) iki türlüde iyi yani ..zemuszemus

Sık kendını sakın aynı gun dogurayım deme ıkı kutlama yapcanıza bı gunde aradan cıkıverır dogum gunlerı snr aman dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…