ayy erkek kardeşimden bilirim akrep erkeklerini çok yaramaz oluyolar çokkkkkk
inattçıı aksiiii :)))))))
nalan seninkide erkekse oda akrep oluyo
evet bencede yüz ifadesi bile anlaşılıyo inş. oğluma benzer oğlum ilk doğduğunda çok güzeldii halada çok güzel yolda beğenip sevenler bile olur ilk doğduğunda hastanedekiş muhasebe servisindekiler bile metnini duyup görmeye gelmişlerdi hemşireler söylemişler çok güzel bi bebek doğdu diye
Selam cnm hoşgeldin nerelerdeydin nasılsın?slm kızlar uzun bir süre sonra ben de geldim naıslsınız
hoşgeldin baraycım, nasılsın dinlenebildinmi bu hafta sonu, yok yormuyorumda ne yaptığım temizlikten bi şi anlıyorum nede dinlenmemden çok uzun sürüyo, hamileyken temizlikte zor oluyo valla...
Hadiiiii... Hangisini istiodu peki? Ay süper, gercı ben ıkı haftadır oğlum dıye sevıyorum artık arkadaşlarımda sana oğlan anası olmak yakışır diyolar ama ahah annem sevıncten cıldırdı cocugun yatak odası benden dedı sımdı kıza donerse arkadaslarım ve annem ve en onemlısı babamız coooooook bozulur hahahah ne macera olur ama:)
yalnız cnm doktor da oyle dıyo cocuk sıze cekmıs hıc durmuo fln dıye ılk gıttıgım gun 3.5 saatte pozısyon yakalayamadık ınanabılıo musun yanı doktor pes ettı sonunda baska gun tekrar gıttım fln cıdden bana cekıcek
ha bu arada hepınıze bı kotu haber, şimdi bizim bu veletler akrep burcu olcak ya, yanı ben akrep burcu kotudur ıgrenctır fln bılıodum ama hıc yasayıp gormemıstım ne dengesız olduklarını gecenlerde ogrendım esımın kuzenının kızı var ıste 4 yasında 16 kasım dogumlu ya bı gıttık kız top gıbı ordan oraya atıo kendını bagırıo cagırıo sımarıo fln dedım kı annesıne ne kdr sımarık kadın dedı kı hayır akrep burcu dedı yattık uyuduk fln sbh kalktık kız sakın sessız efendı agzını acmıo yerınde kalkmıo fln annesıne dedım hasta mı hayır dedı ben sana demıstım hep boyle oluo havası sureklı degısıo mudahale edemıyorum napcamı sasırıorum dedı kadıncagız ay yasadım gordum bızımkıler boyle olmasın ya cok zorrrrrrlaelaelaelaelaeeyvahedigeldismile
canım tahmin edebiliyorum iş arkadaşlarımın ikisinde aynı sorun onlar iğne oldularOfff had ya sende mi((( çok fena bir şey ya.şu an gözlerim kıpkırmızı yanıyor,burnum tıkalı ve içi yanıyor öksürük cabası birde boğaz kaşıntısı oooooffff doktorum iğneye izin vermedi bu sene bakalım çekmeye çalışıyorum alerji hapıyla :S
ivet farkındayım, benim hala kız umudum var ama en başta sağlıklı olması önemli tabi... ay bide kız olup çapkın olursa daha feci yauw...
evet kızın çapkınlığı daha kötüü babalarda kızlarını çok kıskanırlar paylaşamazlar akrep kızıda kötü kızkardeşim akrepp inatçı dediğim dedik ama çok başarılı ve hırslı oluyolar bu bakımdan çok iyi
kız tatlı olmazmı tabiki olur ya minicik şey nasıl tatlı olacak kimbilir, inşallah abisine benzer, demek iki yakışıklı oğlun olacak gelin adayları kapını aşındırır sürekli...
Ya deme cnm öyle aynı doktor gıbı konusuosun. Doktor aynen dedı kı hanı bebek dogunca dedı hayatınızı ona gore ayarlarsınız fln da sız sımdıden ona uymak zorunda kalıosunuz keyfını beklıosunuz mecburen dedısenin kocan yandı desene iki çatlağın arasında, neyse canı hiç sıkılmaz ömrü boyunca, bu arada akrep erkekleri çok çapkın olurmuş diolar, evde yanlız bırakmayada gelmez bunları hemen kız atmaya kalkarlar, eyvah eyvah yandınız kızlar, bunlarla nasıl baş edeceksiniz bakalım, o zaman gelince buraya akrep burcu anneleri topiği açar dert yanarız herhalde...
senin ense ölçümüde baya sürmüş benim 2 dakika falan sürdü hemen sırtüstü döndü kuzucum, dr. da hemen ölçtü, valla sen yandın prop senin çekeceğin var bu çocuktan...kafamçokkarıştı
Aaaaa ne hediyesi ne çekilişioo prop gelmiş, eee tabii muhabbet almış başını gitmiş. hediye çekilişini de kaçırdın propcuum..
oğluşun olacak demek benim de oğlanmış ben çok sevindim ama içime zaten erkek diye doğmuştu.. oğlanlar pek masum oluyorlar ben çok seviyorum.
ben girdiğimde 6 aylık olucak cinsiyetini net görsek yeter bana hazırlıklar için daha bişey almadım korkuyorum almaya sen aldınmı cnm
hoşgeldin canımmmslm kızlar uzun bir süre sonra ben de geldim naıslsınız
of canım o kadar kötüyüm ki sabahlara kadar uyanık işkence çekiyorum yarım saat önce de baş ağrısı eklendi şuan delirmek üzereyim :S:gitme: doktorumla sık sık görüşüyoruz ama iğneyi önermiyor şimdi.hap verdi işe yaramıyor dedim ,birkaç gün kullan yaramazsa bakcaz çaresine dedi.yarın arayacağım yeter artık işe yaramıyor işteevet canım bu hafta sonu süper dinlendim
gezdim alışveriş yaptım şansıma hava da süperdi çok güzel bir hafta sonu oldu
hamileyken daha çabuk yoruluyoruz
değişen vücut yapımızla ilgili
benim randevum da pazartesi günü 1 hafta var ama bebişi özledim
ayy prop gözüm korktu walla
zaten çocuklar sürekli huy değiştirir bizimkilerde demek ki huy muy kalmayacakakannehir
canım tahmin edebiliyorum iş arkadaşlarımın ikisinde aynı sorun onlar iğne oldular
ama sen tabi iğne olamaz belki de olabilirsin bi dr a görünsene gebelikte kullanılan ilaçlar varfisfisfis
ben girdiğimde 6 aylık olucak cinsiyetini net görsek yeter bana hazırlıklar için daha bişey almadım korkuyorum almaya sen aldınmı cnm
Ya deme cnm öyle aynı doktor gıbı konusuosun. Doktor aynen dedı kı hanı bebek dogunca dedı hayatınızı ona gore ayarlarsınız fln da sız sımdıden ona uymak zorunda kalıosunuz keyfını beklıosunuz mecburen dedı
Aaaaa ne hediyesi ne çekilişiYaaaa ama ben de hediye istiyodum kocama yalvardım bi anneler günü hediyesi al bak sana oğlan doğuruyorum diye de cicek bıle almadı :lepi:
Çok geçmiş olsun canım.biraz daha dayan az kaldı geçicek hepsi çok dikkat et kendine olur muasogkl sorma cnm bnm ya bu haftasonun yine annemlerdeydim onun dışında başdönmesi baş agrsı ve bulantı nedeniyle hep yattım
sizler nasılsınız kızlar
ana yandık desene seninkilerde akrep dimi ekim sonu alırlar senide sezeryana benimde öyle olucak
aa gelinimi ben burdan seçicem burdaki kızlar benim elimde doğmuş gibi olucaklar gelin adayım hangisi olucak acaba:roflol:
yok bitanem yaa 32. haftaya kadar dayansalar diye dua ediyorum
28. haftadan sonra dogum riskim artıyo kii
32. haftada alır büyük ihtimal doktor
hayırlısı tabiii
sağlıkla gelsinelrde belki 35 e kadar dayanırlar
Hahahaah benimki kız olsa almazdın kesin bunun anası çatlak kendi kim bilir nasıl olur diye hihoyyyt
valla sabrrediyorum napim evim perişan durumda
en cok da nedense ona üzülüyorum
bnm gibi başka başagrısı başdönmesi ceken var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?