biz msn den konusmustuk önceden
biliyodum mart ayında doğum yapacağını
naptın doğurdun mu dedim
o zaman aldım kötü haberi :çok üzgünüm:
bende çok etkilenmiştim , sevdiğim arkadaslarımdan biridir
cici mi cici
Allah sabrını veriyo ona iyi ama şimdi
ben çıkmak üzereyim
öpüyorum çok
ben geldim kızceler zemuszemus
dün feci yoğundum giremedim siteye
bugunde dr a gidiyorum :çok üzgünüm: güzel haberler alırım inşallah
inşallah amniyosenteze gerek kalmaz :gitme:
kızlar burda okudum geçen hafta kaybetmiş bu cici anne bebeğini okuduğumdan beri hüngür hüngür ağlıyorumm allah sabır versinn yaaa
merhaba kizlar,nasilsiniz?
ben iyi olmaya çalişiyorum.
2li test sonuçlarim normal çikti şükürler olsun
3 lü test yaptirsam mi bilemedim
2hafta sonra yine gidicem doktora..
İnşallah :Saruboceq: Güzel haberlerle dön kuşum :1hug:
Sezen mafoldumben çok üzüldüm ya Allah sabır versin senağlama
Benimde 2 li test güzel çıktı aslında ben de düşünüyorum 3 lü yaptırmasam mı diye
yaa gerçekten bilemiyorum.yaptiracak olsam bile artik özelde yaptirmam test filan.
resmen soydular geçen sefer.şok oldum ama yaptirdim bi daha izin alamam şirketten diye
190 TL ödedim 2 li test için, Allah başka dert keder vermesin ödenmeyecek paralar değil bunlar.
Ancak özeller gerçekten abartıyorlar yazık yani bir yer 50 TL ye aynı testi yaparken özel 250 TL alıyor sömürücülükten başka birşey değil. :umursamaz:
sezen ağlattın beni burda ya.. ama bunları okumak iyi oluyor herşeye hazır olmak lazım.
190 TL ödedim 2 li test için, Allah başka dert keder vermesin ödenmeyecek paralar değil bunlar.
Ancak özeller gerçekten abartıyorlar yazık yani bir yer 50 TL ye aynı testi yaparken özel 250 TL alıyor sömürücülükten başka birşey değil. :umursamaz:
evet ya kimi yer uçmuş resmen bende 155 bayıldımm ama üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi doktorum
siz yine az paralar vermişsiniz :ecrin_bebek:
ben toplam 500 tl bayıldım nan
siz yine az paralar vermişsiniz :ecrin_bebek:
ben toplam 500 tl bayıldım nan
Naptılar haftasonu 5 yıldızlı otelde mi konaklattılar sizi yoksa ultrason cihazını size mi sattılar :umursamaz:
tosti gelmedimi arkadaşlar merak ettim ya ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?