2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi olmasına çok sevindimm inş. en kısa zamanda tekrar meleğine kavuşur senin randevun kaçta

merhaba kizlar,nasilsiniz?
ben iyi olmaya çalişiyorum.
2li test sonuçlarim normal çikti şükürler olsun
3 lü test yaptirsam mi bilemedim
2hafta sonra yine gidicem doktora..

Okudum Çok kÖtÜ oldum allahım ne kadar kÖtÜ allah yardımcısı olsun allah sabırlar versın allah herkezın bebeĞını korusun saĞlıklı doĞmasını nasıp etsın ınŞallah

ben geldim kızceler zemuszemus

dün feci yoğundum giremedim siteye

bugunde dr a gidiyorum :çok üzgünüm: güzel haberler alırım inşallah

inşallah amniyosenteze gerek kalmaz :gitme:

İnşallah :Saruboceq: Güzel haberlerle dön kuşum :1hug:

kızlar burda okudum geçen hafta kaybetmiş bu cici anne bebeğini okuduğumdan beri hüngür hüngür ağlıyorumm allah sabır versinn yaaa

Sezen mafoldumben çok üzüldüm ya Allah sabır versin senağlama

merhaba kizlar,nasilsiniz?
ben iyi olmaya çalişiyorum.
2li test sonuçlarim normal çikti şükürler olsun
3 lü test yaptirsam mi bilemedim
2hafta sonra yine gidicem doktora..

Benimde 2 li test güzel çıktı aslında ben de düşünüyorum 3 lü yaptırmasam mı diye

yaa gerçekten bilemiyorum.yaptiracak olsam bile artik özelde yaptirmam test filan.
resmen soydular geçen sefer.şok oldum ama yaptirdim bi daha izin alamam şirketten diye

yaa gerçekten bilemiyorum.yaptiracak olsam bile artik özelde yaptirmam test filan.
resmen soydular geçen sefer.şok oldum ama yaptirdim bi daha izin alamam şirketten diye

190 TL ödedim 2 li test için, Allah başka dert keder vermesin ödenmeyecek paralar değil bunlar.
Ancak özeller gerçekten abartıyorlar yazık yani bir yer 50 TL ye aynı testi yaparken özel 250 TL alıyor sömürücülükten başka birşey değil.
:umursamaz:

evet ya kimi yer uçmuş resmen bende 155 bayıldımm ama üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi doktorum

sezen ağlattın beni burda ya.. ama bunları okumak iyi oluyor herşeye hazır olmak lazım.

2 li test çok pahalıymış.
istanbulda fiat 2 ye katlanmış resmen.
burada 80 tl demişlerdi.

sezen ağlattın beni burda ya.. ama bunları okumak iyi oluyor herşeye hazır olmak lazım.

ay canım bende ağladım hüngür hüngür en çokta bebeğine baktığında koptum zaten bebeğini kaybedenler bölümünde bu yazı gerçekten ne büyük bi imtihann allah hiçbirimize yaşatmasınn o anneyide en kısa zamanda bebişle müjdelendirsin

ben 2li teste hiç ücret ödemedim :lepi:
3lü test ücretliymiş. ama doktorum 3lüye grek yok demişti :CüvCüv:

ben 250 werdim muayene filan hariç.
kimbilir 3lüye ne kadar isticek.
dewlet hastanesinde yaptircam bundan sonra

siz yine az paralar vermişsiniz :ecrin_bebek:
ben toplam 500 tl bayıldım nan

evet ya kimi yer uçmuş resmen bende 155 bayıldımm ama üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi doktorum

Ne güzel en azından doktorun dürüst davranmış.
Benimki de bana sormuştu 2 li test yaptırmak istermisin diye.

Melodi hastaneden hastaneye fark var burada da ucuz yapan yerlerde var da ben kontrole gittiğim hastanede yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…