bu sabah belli oldu daha canım yaa :1rolleyes:aaaa çok ii miş de bu kadar çabuk organize olurmuyuz onu bilmiyorum tabi, kıız neden daha önce haber vermedin son anda sölüyon sende...fisfisfis
oyy yerim ben onları. annesi hiçbişey yok onlarda sen üzülme sadece şimdiden başladılar yaramazlığa 2 kız bayanssulusmilebayanssulusmilegünaydın kızlar...
dün profta randevumuz vardı..yaklaşık olarak bir saate kadar ultrasonda iki bebeğimi incelemeye aldı..biliyorsunuz ikili testimin sonucu trizonomi 18 1/83 çıkmıştı..ve dünkü konturolde problemlemli görünen bebeğimde iki adet choroid plexus kist çıktı.bu kist normal gebeliklerdede görünürmüş ve 26.haftasına kendiliğinden kaybolabilirmiş ve beyinde her hangi bir hasar bırakmazmış..fakat trizonomi 18 de çok sıkça görülebilinen bir durummuş..yarın amniosentez yapılacak her iki bebeğimede...üzgünüm ...umarım rabbim sağlıkla sıhatle iki kızımıda bana bağışlar.bu arada ikiside kızmış..ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
ben dee kaydirigubbakcemile2Valla ben sırt üstü,yüz üstü,sağıma soluma her bir yanıma yatıyorum daha :)))))
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin..bende uykusuzum şu abuk sabuk rüyalar daha geçmedi dün geceki son abuk rüyamı anlatayım kızlar gülün futbolcu arda turan varya dün gece onunla evleniyodum düğünümüz vardı:roflol::roflol:
bu sabah belli oldu daha canım yaa :1rolleyes:
oyy yerim ben onları. annesi hiçbişey yok onlarda sen üzülme sadece şimdiden başladılar yaramazlığa 2 kız bayanssulusmilebayanssulusmile
ben dee kaydirigubbakcemile2
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin..
Naptılar haftasonu 5 yıldızlı otelde mi konaklattılar sizi yoksa ultrason cihazını size mi sattılar :umursamaz:
anaa hangi hastane bu acıbademmi
ayak üstü ameliyat ettiler anacım:mymeka:
sanomed görüntüleme merkezi canım
dr. a gittim ordan da figen arkadaşımıza uğradım. sağolsun yemek ısmarladı bana :)
neyse arkadaşlar bir daha akademik bir dr a gitmemeye karar verdim. adam konuşmadı bile doğru düzgün.. ultrasona aldı orasına baktı burasına baktı, bişey demiyo.. dedim herşey normal mi kalp atışları nasıl iyi iyi dedi yine baktı susarak sonra da 3 lü testini yaptır gel dedi.. tabi ki gitmicem. cinsiyeti ne dedim daha çok erken bunun için dedi 15.haftada cık cık cık.. o kadar.. neyse iyi olduğunu gördüm ya bana yeter..kendi dr umun gözünü seveyim..
erensezen ne yaptın gözyaşlarım sel oldu mafoldumben mafoldumben
ben bu testler konusunda çok şanslıyım. 2 liyi yaptırmadı dr, ense ve vurun kemiği yeter dedi. 3'lüyü de hastane ücretsiz yapıyor. daha doğrusu kanımızı alıyor devlet hastanesi, dışarıya yaptırıyor ama bizden hiç ücret alınmıyor..
ayak üstü ameliyat ettiler anacım:mymeka:
dr. a gittim ordan da figen arkadaşımıza uğradım. sağolsun yemek ısmarladı bana :)
neyse arkadaşlar bir daha akademik bir dr a gitmemeye karar verdim. adam konuşmadı bile doğru düzgün.. ultrasona aldı orasına baktı burasına baktı, bişey demiyo.. dedim herşey normal mi kalp atışları nasıl iyi iyi dedi yine baktı susarak sonra da 3 lü testini yaptır gel dedi.. tabi ki gitmicem. cinsiyeti ne dedim daha çok erken bunun için dedi 15.haftada cık cık cık.. o kadar.. neyse iyi olduğunu gördüm ya bana yeter..kendi dr umun gözünü seveyim..
ben bu testler konusunda çok şanslıyım. 2 liyi yaptırmadı dr, ense ve burun kemiği yeter dedi. 3'lüyü de hastane ücretsiz yapıyor. daha doğrusu kanımızı alıyor devlet hastanesi, dışarıya yaptırıyor ama bizden hiç ücret alınmıyor..
benimkide görüntüleme merkeziydi bakırköyde ultrasona 100 tl kan içinde 55 verdim
Bişi ettikleri kesin o rakamlara millet doğum yapıyor len:umursamaz:
ilona 500 tl mi verdin. doğum parası bu?
oyy yerim ben onları. annesi hiçbişey yok onlarda sen üzülme sadece şimdiden başladılar yaramazlığa 2 kız bayanssulusmilebayanssulusmile
ben dee kaydirigubbakcemile2
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin..
ben bu testler konusunda çok şanslıyım. 2 liyi yaptırmadı dr, ense ve burun kemiği yeter dedi. 3'lüyü de hastane ücretsiz yapıyor. daha doğrusu kanımızı alıyor devlet hastanesi, dışarıya yaptırıyor ama bizden hiç ücret alınmıyor..
bende dün gittim bi profa. sen yine iisin.beni ultrasona bile sokmadi.
2 hafta önce girmiştim,onlara bakti herşey güzel kizim bi ay soora gel dedi
gitti benim 200 lira
ee nooldu şimdi?kalakaldim çikti odadan bilmiyorumkismile
kızlar sigorta doğum parası veriyormuş diye duydum. 2500 tl.
daha yeni olmuş galiba.
bilgisi olan var mı?
aa oda yanii bi ultrasonda bakmayamı üşenmişş dengesiz adam okadar para ver kuru kuru çıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?