2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan canım sende bi başka doktora göster sonucu, lady gibi olmasın.usgde normalse bence çıkmıyor bişey.

benim dr.um prof. cnm en ii si yanlış olması mümkün değil, zaten başka prof. da baktı amniyo şart ama benim içim rahat inşallah sonuç ii çıkacak, meybie ninde öle

bence nalanda bişey yokk ense kalınlığı çok iyi çünkü ama doktoru biraz pimpiriklii canım

saol tatlım bana moral oluyo bu yorumlarınız bende bi şi olduğunu sanmıyorum zaten...

yok bee şekerim ben çok severimmm
marulun içine koyup yemesine bayılırım
yanına da çay süper oluyorcokacimcoook

bende çok severim hafif ekşi ve biraz acılı....hımmmmmm

kızlar açcıktımm hemde çokk.işyernde hazır yemek istemyorum.eve gidp yemek yapcam.ne yapsam bilmyoumm.

çılbır yap cnm hem çabuk oluyo hem lezzetli hemde besleyici missss gibi.....

bugün herkesın evınde kısır varrr kaydirigubbakcemile3
ohh afiyet olsun hepinizee
bende bulgur pilavı yapıcam. bugün yapmazsam ölürümm yanınada yeşil mercimekcokacimcoook bende acıktımmm çoookkk

begümm akşam yiyipte gece rahatsız olmayalımm kıssss

ayyy sezenim kısırı bi yiyeyim hele rahatsız olursam düşünürüm onu şuan tek düşündüğüm kısırrrrrrr sempatiksalakcinni çok istiommmm çokkkk ohaoldumsmile

evet cnm hepsi çiğden eklenecek, sadece bulguru suda bekletcen o kadar ama ağzı kapalı kapta olsun, unutma yağını ve limonunu yavaş yavaş ilave et damak tadına göre ayarla, sıvıyağı çok koyarsan cıvık olur ona göre, yarın haber ver nasıl olduğunu tamam mı...

tamam canım anladım. peki kimisi neden pişirip koyuyo fark ne sence ?

sölerim mutlaka canım. geçende mantar yapmıştım yaaa offf çok güzel olduydu. eşim sen baya becermeye başlıon bu işi dedi sempatiksalakcinni demedim ona tarifi sizden aldığımı :kedi: ustalaşıom aşkım dedim :roflol:

benim dr.um prof. cnm en ii si yanlış olması mümkün değil, zaten başka prof. da baktı amniyo şart ama benim içim rahat inşallah sonuç ii çıkacak, meybie ninde öle

saol tatlım bana moral oluyo bu yorumlarınız bende bi şi olduğunu sanmıyorum zaten...

sana moral olmasına sevindim ama ben gerçekten inandığım için söylüyorum radyoloji uzmanı sorun olanlarda ense kalınlığından anlaşılıyo zatenn kan bahane demişti

kızlar bişey sorcam ben o ismimin altındaki nergis yazısını nasıl silcem nergis kim yaaaa

nergisi silmek için kullanıcı panelinde rütben bölümü var ordan yorum yaz bebişinle veya kendinle ilgili yoksa o çiçek isimleri çıkıyoo benim yazdığım gibi iyiki varsın erenim

nalanım var ya senin tariflerini de yapıp ayrıyeten mutlu oldukça aklıma geldikçe dua ediyorum size. inşallah sonuçlarınıza hoplucaz burda inanıyorummmm inşallah

ayyy sezenim kısırı bi yiyeyim hele rahatsız olursam düşünürüm onu şuan tek düşündüğüm kısırrrrrrr sempatiksalakcinni çok istiommmm çokkkk ohaoldumsmile

sölerim mutlaka canım. geçende mantar yapmıştım yaaa offf çok güzel olduydu. eşim sen baya becermeye başlıon bu işi dedi sempatiksalakcinni demedim ona tarifi sizden aldığımı :kedi: ustalaşıom aşkım dedim :roflol:

oldumu mantar güzel ay çok sevindim onun içine ben tavuk etide koyuyorum bazen etli yemek yapmak istersen öylede deneyebilirsin

bence nalanda bişey yokk ense kalınlığı çok iyi çünkü ama doktoru biraz pimpiriklii canım
bende olmadığına inanıyorum.

çılbır yap cnm hem çabuk oluyo hem lezzetli hemde besleyici missss gibi.....

işallah canım bizde eminiz iyi çıkacağına.işallah lady gibi sende doktor yanılmış dersin.

doktorumda bir sorun olduğunu sölemedi normal dedi 3.1 falan old-sa sorun demişti burada okuudklarım kafamı karıştırdı hep daha düşük sonuçlar ern sezencim senin doktorun sana bişey söledi mi?

doktorumda bir sorun olduğunu sölemedi normal dedi 3.1 falan old-sa sorun demişti burada okuudklarım kafamı karıştırdı hep daha düşük sonuçlar ern sezencim senin doktorun sana bişey söledi mi?

bende 3 ten sonrası riskli biliyorum benim doktorum kanada baktı risk yok üçlü ve dörtlü yapmıycam 10000de 1 çıkmış risk oranı çok düşük dedi ama tabikide allaha emanet bebişlerimiz neyin ne olucağı son ana kadar belli olmazz

bazıları kuru soğan kavurup onu ekliyo onu diyosun galiba cnm ama ben kısıra yakıştırmıyorum kuru soğanı biraz ağır oluyo ve ertesi güne kaldımı hiç hoş olmuyo ben beğenmiyorum ama mercimek köftesine kavrulmuş soğan çok yakışıyo mesela

yani tamamen tercih meselesi istersen ölede yapabilirsin tabi cnm her şey senin damak tadına bağlı...

oldumu mantar güzel ay çok sevindim onun içine ben tavuk etide koyuyorum bazen etli yemek yapmak istersen öylede deneyebilirsin

enfes oldu sezenim. aynı dediğin gibi kalabalığız ya biz domatesi biberi bol yaptım. ayyy kendimle gurur duydum. yemeklerim güzel olunca hele de eşim çok beğenince çok mutlu oluyorum yaa :sm_cool:

enfes oldu sezenim. aynı dediğin gibi kalabalığız ya biz domatesi biberi bol yaptım. ayyy kendimle gurur duydum. yemeklerim güzel olunca hele de eşim çok beğenince çok mutlu oluyorum yaa :sm_cool:

afiyet olsun burda çok şey öğrenicezz özelliklede nalancığımdan ben kısırı bilmiyodum bugün ilk yapıcam ve öğrenmiş olucamm

sana moral olmasına sevindim ama ben gerçekten inandığım için söylüyorum radyoloji uzmanı sorun olanlarda ense kalınlığından anlaşılıyo zatenn kan bahane demişti

çok saol sezenim ii ki varsın ya, seni tanımadığım halde çok sevdim valla, kanmı çekti ne...

nalanım var ya senin tariflerini de yapıp ayrıyeten mutlu oldukça aklıma geldikçe dua ediyorum size. inşallah sonuçlarınıza hoplucaz burda inanıyorummmm inşallah

çok teşekkür ederim cnm işine yarıyorsa ne mutlu bana, duaların için ayrıca teşekkür ederim Allah kabul etsin inşallah....

Back
X