2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende inanmam öle şeylere, benim saçımla çocuğun ne alakası var ki, o zaman tırnak da kesmeyelim, diğer kıllarımızıda almayalım olacak işmi yani, neyse herkesin inancı kendine tabi, ama nerden çıkıyo böle şeyler annamdım, kestirmeyip yinede bebeği ölenler ne desin o zaman...

Sıra Var Mı?

Bıçkın delikanlının biri... Berber dükkanından içeriye kafasını uzatmış, o sırada müşterisinin saçını kesmekte olan berbere;
- Usta, demiş, tıraş olacağım, sırada bekleyen var mi acaba?
Usta, başını kaldırmış, eliyle 2 işaretini yapmış:
- ıki kişi var. ıki saat sonra gelirsen yaparım tıraşını.
Delikanlı,
- Tamam, oldu ustam, demiş ama gidiş o gidiş... ıki gün ortalıkta yok. ıki gün sonra aynı berberin kapısında görünmüş:
- Usta, traş olacağım, sırada bekleyen var mı?
Bu kez, 3 işareti yapmış usta...
- Üç kişi var. Üç saat sonra gel.
- Tamam, oldu ustacığım, demiş delikanlı ama gidiş yine o gidiş. Üç gün sonra yine kapıda... Delikanlının, iki üç günde bir kapısına gelip aynı soruyu sorduğunu ama hiçbir zaman saç kestirmeye gelmediğini gören usta, sonunda fena halde meraklanmaya başlamış:
- Bu delikanlı deli mi divane mi? Neden böyle yapıyor? Ve tamam usta, dedikten sonra nereye gidiyor? Yine bir gün, aynı diyalogun ardından, yanındaki çırağa seslenmiş:
- Oğlum, demiş, çaktırmadan takip et su herifi bakalım. Buradan ayrılınca nereye gidiyor? Çırak yarım saat sonra kapıdan girerken, usta merakla sormuş:
- Adamı takip ettin mi?
- Ettim usta.
- Nereye gitti peki?
- Sizin eve usta!

suyu çok zor içiyorum bende zorluyorum hergün 2 litre içebilmek için kendimi. sen valla ii içiyormuşşun gene canım

bijoux gözün aydın canım olumunekankayizsmile ohhh ne güzel istanbuldasın gez dolaş. cicilerini al resmini koyarsın göbük şova ordan bakarız bizde.

bu arada benim karnım daha şişti. indi şimdi. hafif bir çıkıntı var sadece eyvahedigeldismile gaz sıkıntımın bitmiş olmasıyla alakalı olabilirmi kızlar

ben normalde suyu hiç içemem ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu valla, bebeğim benim sağlıklı yaşamamı istiyo herhalde, eşim bile şaşıyo nasıl o kadar su içiyorum die, ama bi kötü tarafı var gece en az 5-6 kere tuvalate kalkıyorum...sabah 6:30 dedinmi cin gibiyim valla hemen kalkıyorum eskiden 11-12 den önce hayatta kalkamazdım...

iyiyim tatlım sadece uykuluyum
dün akşam iki tane pantolon aldım çok pahalı hamile pantolonları birde çok çeşit yok pek istediğim modeller değil.

güle güle giy cnm, bende baktım hamiş pantolonlarına ama daha göbüş çıkması lazım onlar için, şu an daha eşofmanla idare ediyorum, ben daha sonra alıcam Allah kısmet ederse tabi...

iyiyim tatlım sadece uykuluyum
dün akşam iki tane pantolon aldım çok pahalı hamile pantolonları birde çok çeşit yok pek istediğim modeller değil.

hayırlı olsun canım. kaça aldın pantolanları. aslında orası büyük yer ucuz satan yerlerde olmaz mı? burda çok pahalı alamadım ben hala akannehir

ben normalde suyu hiç içemem ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu valla, bebeğim benim sağlıklı yaşamamı istiyo herhalde, eşim bile şaşıyo nasıl o kadar su içiyorum die, ama bi kötü tarafı var gece en az 5-6 kere tuvalate kalkıyorum...sabah 6:30 dedinmi cin gibiyim valla hemen kalkıyorum eskiden 11-12 den önce hayatta kalkamazdım...

aynen bende öyleyim canım. her pazar 12 den önce kalkmazdım.şimdi aynen 7 gibi açıyorum gözlerimi. su içerken zorlanıyorum ama ben

hayırlı olsun canım. kaça aldın pantolanları. aslında orası büyük yer ucuz satan yerlerde olmaz mı? burda çok pahalı alamadım ben hala akannehir

aynen bende öyleyim canım. her pazar 12 den önce kalkmazdım.şimdi aynen 7 gibi açıyorum gözlerimi. su içerken zorlanıyorum ama ben

bol su içmek aslında benim çok işime yaradı, herhalde bu yüzden ne doğrudüzgün bulantım oldu nede kabızlık yaşadım, sanki hamiş değilmişim gibi her şey normal gidio sadece göbüş büyüyo işte...

ne yaptıracaksın nalan boshayallersmile
bayılırım kuaförlere opuyorumnanaktan

valla kendimi şımartacam bugün, manikür, kaş fön her şeyi yaptırcam..

pedikür 2 senedir kendim yapıyorum en son kuaförde yapılan pedikürden sonra batık oldu 6ay onunla uğraştım parmağım balon gibi oldu, doktor sonra orayı delip iltihabı akıttı ve tuhaf bi aletle batığı çıkardı, o gün nasıl rahatladığımı anlatamam valla o günden beri kuaföre yaptırmıyorum, nerdeyse tırnağımı çekeceklerdi...

kızlar geçmişi okudum. kısır ve patates salatası sohbetlerinizi okuyunca benımde canım çekti. siz yine akşam yapmışsınız ben sabah sabah yapsamda yesem diye düşünüyorum limonlu limonlu:))

aynen canım sorma eve gidince bende yapayım bari kısır uzun zamandır aklımdaydı yapmıyordum ama bugün baya iştahım kabardı cokacimcoook

bu arada herkese günaydın kızlar...hihoyyyt

selam kızlar

bijoo hosheldin istanbula hihoyyyt

ya kızlar ben arada geldiğpim için gecmişi okuyamıyorum

tosti neden bebeğini aldırdı anlamadım nolur biri yazsın yaa:çok üzgünüm:

İsimleride düşündüm kıslar sizce nasıl
Erkek: Sarp
Kız: Maya
:)
güzel :asigim:
erkek olursa doruk koymayı istiyorum ilk ismi de babasının ismi olucak
kız olursa neval olabilir henüz karar vermedik cinsiyeti kesin belli olsun da olumunekankayizsmile
ben daha başlamadım ya ne kullanıcaz acaba

aa neden baslamadın
bebe yağı felan kullansaydın baslarında
hiç kasıntın olmadı mı
palmers kakao kremi alabilirsin guzum olumunekankayizsmile

ladyim tostinin bebişinin kalbi durmuş o yüzden alınmış canım.

benim karnım kaşınıyor arada unutup tırnağımla kaşıyorum. hemen aklıma geliyor bırakıyorum.
bebeyağı iyi gidiyor şimdilik.

selam kızlar

bijoo hosheldin istanbula hihoyyyt

ya kızlar ben arada geldiğpim için gecmişi okuyamıyorum

tosti neden bebeğini aldırdı anlamadım nolur biri yazsın yaa:çok üzgünüm:

güzel :asigim:
erkek olursa doruk koymayı istiyorum ilk ismi de babasının ismi olucak
kız olursa neval olabilir henüz karar vermedik cinsiyeti kesin belli olsun da olumunekankayizsmile

aa neden baslamadın
bebe yağı felan kullansaydın baslarında
hiç kasıntın olmadı mı
palmers kakao kremi alabilirsin guzum olumunekankayizsmile

lady cmts bulusmasına gelıoı musun gelıosan hemen numaranı ve ısmını mesaj atıosun bana ozelden :)

yok canım nerdee
ben ilçedeyim çok fazla çeşit yok ve pahalı ürünler.
çalıştığım için mecbur aldım

kıslar ben izin aldım gidiyorum.

hadi baakalım bugün eve gidip iyice dinlen

bijoux gitmissin istanbula bol bol gez ve dinlen kendinede güzel cicilerde al bizede gösteropuyorumnanaktan

Back
X