2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz tetanoz aşısı olacak mısınız kızlar?

Bana haziranın ilk haftası aşı için randevu vermişti hemşire..Doktoruma sorucam haftaya.Zaten sağlık ocakları yapıyormuş bu aşıyı

Siz tetanoz aşısı olacak mısınız kızlar?

Bana haziranın ilk haftası aşı için randevu vermişti hemşire..Doktoruma sorucam haftaya.Zaten sağlık ocakları yapıyormuş bu aşıyı

benimde 7 haziran sağlık ocağı randevu verdi ama doktoruma sorucam o yap derse yaparım

bijoux cum LCW hamile koleksiyonu var ordanda babilirsin okadarda pahalı degil fiyatları
canım baktım maltepe lcw ya baya da büyük bir magaza ama çok az şey vardı hamile bölümünde. onların da ya bedeni yoktu ya da hoşşeyler değildi. acaba tüm hamile koleksiyonunu bulabileceğim bir mağazası var mıdır ki lcw ın?

Valla bu doktorların bir kısmı izin veriyor bir kısmı vermiyor ben hem iş yeri hekimime hem kendi doktoruma sordum ikiside 3 aydan sonra yaptırabilirsin dedi.

benim dr um ancak organik boyaya izin veriyor. hele röfleye kessinlikle karşı. benim saçlarım da röfleli, yarıya kadar indi berbat bir durum ama katlanıcam napiyim. doğurur doğurmaz alırım soluğu artık kuaförde kaydirigubbakcemile3

canımm hoşgeldinn istanbula rahat geldinmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…