Süper bir fikirmiş,benim aklıma gelmemişti
yolda sağlık ocağından aradılar 1 ay olmuş ben hastananeye gitmemişim merak etmişler bir sorunmu var diye bu ne ilgi şaştım
orasi neresi tatlim??
Orası tam olarak ne tarafda:uhm:
cinsiyetine baktirsana hemen gidipte belli olur şimdi yaaa
çarşamba randevum var o gün netleşir ilk tahmin erkek ama
eminönünde havuzlu han var sırf bebek eşyadı bide lohusa gecelik pijama takınları varr ne sabahlıklı takımlar vardıı ama daha erken
okadar hamiş vardıki orda göbeklerimiz birbirine çarpıyodu resmen delikafadulden
okadar hamiş vardıki orda göbeklerimiz birbirine çarpıyodu resmen delikafadulden
bende gidiim işten çikinca
Eminönü gezintisi yapılmış bugün ne güzelzemuszemus
Bayılırım orada gezmeyeopuyorumnanaktan
Siz tetanoz aşısı olacak mısınız kızlar?
Bana haziranın ilk haftası aşı için randevu vermişti hemşire..Doktoruma sorucam haftaya.Zaten sağlık ocakları yapıyormuş bu aşıyı
Şeniz
evet bende .ok sevdimm bihaki gittiğimde çok parayla gidicem toptan alıcamm herşeyii
En güzelide hafta içi gitmek ben çaluştığım için haftasonu gidiyorum o zaman gezmesi zor oluyor.
canım baktım maltepe lcw ya baya da büyük bir magaza ama çok az şey vardı hamile bölümünde. onların da ya bedeni yoktu ya da hoşşeyler değildi. acaba tüm hamile koleksiyonunu bulabileceğim bir mağazası var mıdır ki lcw ın?bijoux cum LCW hamile koleksiyonu var ordanda babilirsin okadarda pahalı degil fiyatları
En güzelide hafta içi gitmek ben çaluştığım için haftasonu gidiyorum o zaman gezmesi zor oluyor.
yakınmısın oraya
Valla bu doktorların bir kısmı izin veriyor bir kısmı vermiyor ben hem iş yeri hekimime hem kendi doktoruma sordum ikiside 3 aydan sonra yaptırabilirsin dedi.
canım baktım maltepe lcw ya baya da büyük bir magaza ama çok az şey vardı hamile bölümünde. onların da ya bedeni yoktu ya da hoşşeyler değildi. acaba tüm hamile koleksiyonunu bulabileceğim bir mağazası var mıdır ki lcw ın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?