ben de kaçayım ya azcık uzanayım kaynanam gelcek birazdan zaten.Çok öpüyorum hepinizi kızlar görüşmek üzerehoşçakal canım,öp benim için bebişi opuyorumnanaktan
Ohh süper yaa.ben de kendim yazıp kendim okuyorum sanıyodum.herkese sağlıklı ve bulantısız günlerr.
ben de kaçayım ya azcık uzanayım kaynanam gelcek birazdan zaten.Çok öpüyorum hepinizi kızlar görüşmek üzere
bende facebookda katılma isteği gönderdimm :lepi:
bijoux seni kabul etmesi lazım...
slmm kızlarr
Nasılsınız kızlar?
Bugün tatildi bana,fırsat bu fırsat çekiliş hediyemi aldım
aa bende aldımm sen kime aldın bebeğemi anneyemi
Bebeğe aldım.Anneye de istedim aslında ama zevkine uydurmak mesele.Yakınlarda da hediyelik eşya satan bir yer yok açıkçası..Beğenir umarım
kızlar bi yer buldumm 100 tl ye 50 adet bebek şekeri hangi model seçersenn yüzlerce model var yazılı kapı süsü kuş var bezden ağzında bulut üzerine hoşgeldinn ........... bebek yazdırıyosun 7 mt kapı tülü altın yastığı oda süslü şeker sepeti istersen kenarında kuş tüyü var istersende tüllü
nerdeymiiiş????alkisalkisalkis
bende bebeğe aldım anneyede lohusa tacı alıcaktım ama bulamadım aklımda o vardı kaldıı
havuzlu handa aaayy bayıldım tam cinsiyet kesinleşseydi hemen alıcaktımm ama ne çeşitler var bi görsenn kuş tüylü mavi şeker sepeti beğendim içinede biberonlu ve bebek arabalı şeker 50 adett altın yastığıda aydede şeklinde beğendimm aklım kaldı orda isimde yazıyolar renkli taşlardan kapı süsüne
havuzlu handa aaayy bayıldım tam cinsiyet kesinleşseydi hemen alıcaktımm ama ne çeşitler var bi görsenn kuş tüylü mavi şeker sepeti beğendim içinede biberonlu ve bebek arabalı şeker 50 adett altın yastığıda aydede şeklinde beğendimm aklım kaldı orda isimde yazıyolar renkli taşlardan kapı süsüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?