2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e-gebe.com/?urun-detay_190_Dar_Pantolon_Camelot_Slim.html[/url]

Bak cnm biri bu aldıklarımın, bu mağazadan aldım zaten acayip şeyler var bayıldım, bir an önce karnım kocaman olsun da hepsini giyim istiyorum. Ha bi de şunu aldım :)))

e-gebe.com/?urun-detay_74_Esprili_Tisort_[/url]
Başında 3 tane w var tabi :)

pantolona bayıldım... bişiy diycem.. üst kısmı tamamda bacak bölgelerin bolluk varmı.. yandan cepleri olan modellerde varmıydı orda..

rişörtte çok güzelmiş ama onu dışarda giyebilirmiyim bilmiyorum.. utanırım ben onu giymeye..bilmiyorumkismile ama yakın evde felan giyerim..

bende bende kasım annesıyım

hoşgeldin hamişler dünyasınaa hihoyyyt

doğru valla onların keyfi gıcır..kaydirigubbakcemile2
biz kendi kendimize kuruntu yapıyoruz.. aynen bende koktey yerine,, bende maden suyu göndercem iice keyiflensin diye kaydirigubbakcemile3:dance:

valla haa canımı çektirdiniz. bende isteyim bi tane madensuyu da içim :CüvCüv:

pantolona bayıldım... bişiy diycem.. üst kısmı tamamda bacak bölgelerin bolluk varmı.. yandan cepleri olan modellerde varmıydı orda..

rişörtte çok güzelmiş ama onu dışarda giyebilirmiyim bilmiyorum.. utanırım ben onu giymeye..bilmiyorumkismile ama yakın evde felan giyerim..

Çok bol değil bacakları tam yapışmıo da ama, strech bi kumaş zaten, bedenleri var şu anki durumuna göre daha dar ya da bol da alabilirsin. T-shirt üstümde su an :)) Dışarda da giyiyorum gururla. Her önüüme gelene gerine gerine gosterıyorum :) İnanılmaz guzel seyler var o magazada abiyeden iç çamasırına kdr, ben butun magazayı satın alıcam ılerleyen gunlerde :)

canım dur hemen panikleme.. bebiş senin göbüşünden kendine beslenebilsin diye hat çekiyo ne güzel..

göbek bağı gelişiyo demekki bebişin.. fazla pırgalamada.. rahat rahat beslensin gelişsin yavrucak..:ecrin_bebek:

bende ağrı değilde kaşınma oluyor göbişimde sizlerdede varmi ?

var canım kaşınmada var :)
hatta ben kaşınırken kociş kızıyo.. "çek elini bebişi gıdıklıyon" diyoo :roflol:

slm kızlar,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebekleriniz
inşallah sağlıklı aylar geçireceğiz hep beraber.

kızlar merhaba,

sabah kalktığımda azıcık, böyle bulaşık gibi şeffaf açık kahve lekelenme vardı... akşamdan koyduğum progynex ile beraber akmış koyduğum pede :( umarım devamı gelmez.
yine mi yaa?? :( :1no2:

bu tşörtler çook güzeelll kaydirigubbakcemile4

ca85mzyp4922.jpg
[/URL][/IMG]
cae4gg6o9376.jpg
[/URL][/IMG]
caxvbtnc2201.jpg
[/URL][/IMG]
catiu4wt5680.jpg
[/URL][/IMG]

kizlar ya atesinizi ölcsenize digital termometreyle ben hep ölcüyorum 36.8 36.9 37.0 gün ici böyle gidiyor sizinkiler kac acaba

ahahahaha bayıldım tişörtleree kaydirigubbakcemile3
kanıma girdinizx kızlar bende alıcam bitane.. ama prophetic inden istiyom ben..

kızlar merhaba,

sabah kalktığımda azıcık, böyle bulaşık gibi şeffaf açık kahve lekelenme vardı... akşamdan koyduğum progynex ile beraber akmış koyduğum pede :( umarım devamı gelmez.
yine mi yaa?? :( :1no2:

Canım endişelenme.Daha önce olduğunda tehlikeli bi sıkıntı oluşturdu mu?Dr.un belki olabilir endişelenme der, sen üzmesene kendini.

ayyy o tişörtler ne öyle. çokk tatlılar yaaa. insanın içini kıpırdatıo :CüvCüv:

Kızlar kızlarrr hamile modasını yakından takip edip sizlerle paylaşıcam merak etmeyin. Gerçekten de o jileler fln o kdr tatlılar ki tam bizim zor aylarımız yaza gelcek giyincez püfür püfürrr ohhhhhh

Back
X