2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çaresi yok cnmm valla öğürüp öğürüp duruyorum karnım ağrıdı bu sabah öğürmektenn

ne yapalım bebişler için dayanıcaz artık..
normalde de beni araba tutar ama bu şekilde olduğumu hiç hatırlamıyorum ben..
Bu arada gün içinde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum bu sizde de oluyor mu ?

Günaydın kızlara.s.
Dün sağlık ocağından gelmişlerdi.Ben de bu sabah gittim kan falan verdim.Tahlil sonuçlarını 2 gün sonra alıcam

ne yapalım bebişler için dayanıcaz artık..
normalde de beni araba tutar ama bu şekilde olduğumu hiç hatırlamıyorum ben..
Bu arada çün içinde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum bu sizde de oluyor mu ?
gündüz bende 2 yada 3 kere çıkıyorum ama gece uykumdan 4 kere kalkıyorum valla tuvalate uyku haram oldu hem tuvalete kalk hem bulantıyaa -tatlicadiarzu-

bulantı benide mahfetti.hamileğimden bişey anlamadım ya .gören mide hastası sanıyolar alsanaalsanasmile

Ay canım bugün benim için de geldiler sağlık ocağından.Ev ziyareti yapıyorlar yaa.Ama birden şaşırdım.Apartman da öğrendi hamile olduğumu .Magazincilere yakalanmış ünlü gibi oldum sırnaşık şeyMadem öyle diyip annemlere de haber verdik. :teytey:
Hafta içi uğra tahlillerini yapalım dediler.Tetanos aşısı da olacakmışım ..Kalp atışlarını da bakarız dediler.Yarın bir uğramayı düşünüyorum.Aç karnına gideyim. Haftaya kendi doktoruma gideceğim zaten
ay süper yaa afişe oldu desene şok baskınn:roflol:

kızlar bişsey sorcam size.ben kalp atışlarını duymadım daha 8 nisanda randevum var.yani daha çokkkk.aacaba sağlık ocağına bende gidip dinlesemmi kalp atışlarını.içim hiç rahat değil

kızlar bişsey sorcam size.ben kalp atışlarını duymadım daha 8 nisanda randevum var.yani daha çokkkk.aacaba sağlık ocağına bende gidip dinlesemmi kalp atışlarını.içim hiç rahat değil
canım ben 8+2 deyim bugün kalp atışını dinlemediler 10 haftadan önce o alette gözükmezmişş ben 2 hafta sonra dinlemeye gidebilirim seninde çıkmaz şimdi ama kaydını yaptır 10 haftadan sonra duyabilirsin

kalp atışlarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum.perşembeden bu yana yoktum.
üçüz annesine maşalah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
MİLİ boş gebelik yaşamışsın.alah bi daha göstermesin canım.en kısa zamanda sağlılı bi gebelik yaşarsın inşallah
yeni gelen arkadaşlara hoş geliniz diyorum
sağol canımmmm aminnn bene dediysen eğerr :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canim valla sagol benimde icime su serptin Şenizbende niye mide bulantim yok diye takintili oldum resmen:uhm:
ayy ne guzel yaaa keşek benimde böle olsa mahvoldum sabah beridir 2 kere çıkardım
kızlar günaydın dün geceden beri mide bulantısı gece uykumdan uyandım yaaa ama kusmadım direttim valla sabahta kahvaltı hazırlarken öğürtü öğürtü ama mide boş bişey çıkmıyokii belki 10 15 kere öğürdüm ard arda bide öğürürken rahmim kasılıyo korkuyorum artıkk
çok kasılıyo kasıklarım ve agrıyo korkuyorumbende öğürmekten

Sağlık ocağındaki aletleri bilmem de hastahanede 5. haftadan sonra dinletiyolar. Ama ben de dinlemedim daha üstten ultrason istediğim için 10 nisanda benim de randevum, nolcak ki, için niye rahat diil?

sağol canımmmm aminnn bene dediysen eğerr :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayy ne guzel yaaa keşek benimde böle olsa mahvoldum sabah beridir 2 kere çıkardım

çok kasılıyo kasıklarım ve agrıyo korkuyorumbende öğürmekten
aynen canım ya sanki öğürürken duyduğum o kasıntı sorun çıkarıcakmış gibi his yaratıyo korkuyorum bu seferde

canım ben 8+2 deyim bugün kalp atışını dinlemediler 10 haftadan önce o alette gözükmezmişş ben 2 hafta sonra dinlemeye gidebilirim seninde çıkmaz şimdi ama kaydını yaptır 10 haftadan sonra duyabilirsin

o zamana kadar zaten kendi doktorm dinletir bana 2 hafta sonra randevum var.beklemek çok yordu beni.bidee bulantılı bi bekleyişbilmiyorumkismile

Günaydın kızlaaaarr nasılsınız bugün?Çok şükür bugün bulantım yok biraz daha iyiyim:)

Ben de dinlemedim sağlık ocağında.
Başak bikaç gün önce de gidebilirsin doktora.Bir sürü hastası vardır.Nereden bilecek senin geleceğin tarihi .

evt 8 gün çok korkuyrum ya ya duylmazsa kalp atışları.Allahım paranoyak oldum çıktım alsanaalsanasmile
canım sorun yoktur bende duyana kadar senin gibiydim ama kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz sorun olunca zaten düşük oluyomuşş kanama oluyomuşş ben 2 gün önce çok iyiydim hemen sorunmu var diye düşünmeye başladım şimdide tekrar bulantım başladı

günaydın benimde mide bulantım var ama işyerindeyim arkadaşlardan çekindiğim için kendimi zor tutuyorum öhh desem gelecek çok kötü yaa :(

Back
X