2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arada yapıyorum hafif hafif, ama bir kadın alsam da ev pırıl pırıl olsa istiyorum, oh camlar mutfak dolapları falan..

kızlar elevit ve megadyn farklı firmaların gebelikte kullanılan vitaminleri... ikiside aynı görevi görüyor o nedenle aynı anda ikisini birden almaya gerek yok...

bulantılar için grisini birebir ben onunla yaşıyorum resmen...

kanaması olan arkadaşım, 2 hafta önce benimde olmuştu drum rahim ağzından geliyor korkma ama dinlen demişti 3 gün evde bacaklarım yukarıda yattım çok şükür şimdi iiiz...

sormayın o parfüm kokusu, temizlik maddeleri, diş macunu ve fırçası, hastaların ter kokusu, wc, banyo kokusu, sigara kokusu beni mahvediyor, insanların boğazına sarılasım geliyo valla offf biran önce bitse şu bulantılarda rahatlasak valla...

Yani böyle ev işi fln da düşüğe neden olabilio öyle mi ? Düşük nedenin kendini yormuş olmanmıydı senin yoksa içerden bir problem miydi?
içerden problem çıkmadı patolojide kan tahlillerinde sorun yoktuu ama nalaşılamadı tabi nedeni bu seferki doktorumm iş güç yapma kendini yorma dedi

Arada yapıyorum hafif hafif, ama bir kadın alsam da ev pırıl pırıl olsa istiyorum, oh camlar mutfak dolapları falan..
bende havalar düzelsin diye bekliyorum cam kapı sildirip bahar temizliği yaptırıcam havada ısınmadıki bugün yine kapalı hava

daha önceki düşüm bayramdan bi hafta sonra oldu karnımda ölmüştü o zamanda bayram temizliği filan yapmıştımm 1 hafta sonrada kanamam olunca bu sefer temkinli davranıyorumm

hadi yaa cumartesi misafirim gelecek evimi temizlemem lazım ne yapacağım ben şimdi :Saruboceq:

Ya kızlar ben bişi sormak istiyorum. Siz ev işi filan yapıyor musunuz, yapıyorsanız ne kadar yapıyorsunuz? Ben bebeğe bir zararı olur diye evi toplamak ya da mutfak işleri dışında temizlik fln yapmıyorum hiç, ama zamanında annelerimiz fln yapmış tabi. Sizde durumlar nedir merak ettim.

Ben pek bişey yapmıyodum zaten.Son iki gün ikiz olduğunu öğrenince neredeyse hiçbişey yapmıyorum..Eşim yapıyı sağolsun.Yemeğimi yiyorum battaniyeyi örtüp uzatıyorum bacaklarımı:CüvCüv:

içerden problem çıkmadı patolojide kan tahlillerinde sorun yoktuu ama nalaşılamadı tabi nedeni bu seferki doktorumm iş güç yapma kendini yorma dedi

Anladım. Çok geçmiş olsun, bu seferki sağ sağlim kucağına gelsin işalla. Ben çok korkuyorum temizlik fln yapmaktan, Tabağa çanağa uzanırken bile karnım ağrıyo, hoş benim çok karnım agrıo zaten de, offffff, evı bok gotursun yapmıcam temızlık fln :)

arkadaşlar temizlik yapmak veya bir yerlere uzanmak düşük sebei olmayack kadar basit nedenler, genellikle erken dönem düşükleri genetik bir nedenden kaynaklı olabiliyor... ancak zaten çok yorgun olan ve daha önce yaşamadığı şeyleri yaşayan vücudumuzu birde ev işleri ile yormamamız en doğru olanı..

bu nedenle bizim eve bikaç gün sonra ancak lastik çizme ile girilebilir ama şöle ii bi kadında bulamadık daha... offfffff offffffffff..

kızlar elevit ve megadyn farklı firmaların gebelikte kullanılan vitaminleri... ikiside aynı görevi görüyor o nedenle aynı anda ikisini birden almaya gerek yok...

bulantılar için grisini birebir ben onunla yaşıyorum resmen...

kanaması olan arkadaşım, 2 hafta önce benimde olmuştu drum rahim ağzından geliyor korkma ama dinlen demişti 3 gün evde bacaklarım yukarıda yattım çok şükür şimdi iiiz...

sormayın o parfüm kokusu, temizlik maddeleri, diş macunu ve fırçası, hastaların ter kokusu, wc, banyo kokusu, sigara kokusu beni mahvediyor, insanların boğazına sarılasım geliyo valla offf biran önce bitse şu bulantılarda rahatlasak valla...

Canım çok sağol rahatladım biraz daha. Ben de elevit kullanıyorum zaten bir buçuk aydır içiyorum ben.Yumurta takibinde başlamıştık.

Anladım. Çok geçmiş olsun, bu seferki sağ sağlim kucağına gelsin işalla. Ben çok korkuyorum temizlik fln yapmaktan, Tabağa çanağa uzanırken bile karnım ağrıyo, hoş benim çok karnım agrıo zaten de, offffff, evı bok gotursun yapmıcam temızlık fln :)
sağol canımm bende yan gelip oturuyorum valla bütün günn hafif hafif yorulmadan toz alıyorum kocişte 2 günde 1 süpürüyo haftada birde vileda yaptınmı yetiyo şimdilikk napayımm

valla ben de bir kere evi süpürdüm sildim toz aldım mutfagı bir güzel temizledim ama kocişim görünce çok kızdııı :bbo:
yaptırmıyo bişey bana da kendi süpürüyo evi yemeğini de kendi hallediyor. çamaşır asıyo falan.. geçen gün bıktım ev işi yapmaktan diyodu biz napalımmmmm yıllarca yapıyoruz dedim hahah

Ha bu arada. Kayınvalidem kahve falı baktırıyomuş. Falcı hamile olduğumu ve kız olcağını söylemiş ohaoldumsmile Sevindirik oldum ,ah ahhhhhh...

Ya kızlar ben bişi sormak istiyorum. Siz ev işi filan yapıyor musunuz, yapıyorsanız ne kadar yapıyorsunuz? Ben bebeğe bir zararı olur diye evi toplamak ya da mutfak işleri dışında temizlik fln yapmıyorum hiç, ama zamanında annelerimiz fln yapmış tabi. Sizde durumlar nedir merak ettim.

doktor bana iş yapmayacaksın dedi. ilk 3 ay çok dikkat et. çok kısa mesafeye bile arabayla git yürüme dedi. ben dayanamıorum bazen yapıorum iş. ev süpürmüyorum ama.

valla ben de bir kere evi süpürdüm sildim toz aldım mutfagı bir güzel temizledim ama kocişim görünce çok kızdııı :bbo:
yaptırmıyo bişey bana da kendi süpürüyo evi yemeğini de kendi hallediyor. çamaşır asıyo falan.. geçen gün bıktım ev işi yapmaktan diyodu biz napalımmmmm yıllarca yapıyoruz dedim hahah
ya şimdi kendileri yapıyo nasıl dikkat ediyolar dimi bende geçen sabah bütün camları açtım havalansın diye rüzgarda vardı baktım tek tek camları kapatıyoo hayırdır dedim rüzgar var evin içi toz olur daha dün süpürdüm dedi:roflol:

Ne kocalar var maşallah, Allah nazardan saklasın..
Ha bu arada. Kayınvalidem kahve falı baktırıyomuş. Falcı hamile olduğumu ve kız olcağını söylemiş ohaoldumsmile Sevindirik oldum ,ah ahhhhhh...
Erkek olsa üzülecek misin, sağlıklı olsun diye dua et.. Ben eskiden hep kız isterdim yeğenim erkek olduktan sonra erkek bebek de çok güzel. O yüzden farketmez yanii. Ama çok merak ediyorum daha iki ay var herhalde..

doktor bana iş yapmayacaksın dedi. ilk 3 ay çok dikkat et. çok kısa mesafeye bile arabayla git yürüme dedi. ben dayanamıorum bazen yapıorum iş. ev süpürmüyorum ama.
sende benim gibisin desene 1 ayımız kaldı kızlar az daha sabredelimm ondan sonra alışveriş cinsiyet telaşı bunlarda tatlı telaşlar olucak bizim için

Back
X