2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay şekerim tabi ki belli diil, umut fakirin ekmeği işte, benimki öööle bi hayal bakalım şimdilik.

Allah herkesın gonlune gore versın.herkesın ıcınde bı ıstek vardır ama yınede Allah elı ayagı saglam saglıklı bı bebıs nasıp etsın hepımıze..hadı ben cıkıyorum optum sızı sekerler..

guclubacismile cok şekersiniz kızlarrrr :):):):)

O senin şekerliğin yahu :) Tabi ki once saglıklı olsun .Ama hangı cınsıyet olursa olsun aılenın yarısı mutsuz olacak. Biz iki kız kardeşiz, eşim iki erkek kardeş, ailelerin her biri farklı bişi istio halıyle, bakalım hayırlısıyla kım sevınen taraf olacak :):nazar:

genelde babalar hep kız istiyo annelerde erkek acaba kayınvalidelik damarlarımızmı gelişiyoo

biz 3 kızız ben o yüzden erkek istiyorum ama kızında güzelliği annneye yakınlığı bambaşka oğlanın sevgisinim rabbim sen ver kız kendini sevdirir diyenlerin var bi bildiği tabi

Arkadaşlar ilk defa çok açık kahverengi akıntı geldi çok fena oldum yaa. İnşallah bir şey yoktur doktora cuma gidecektim erkene mi alsam of ya of. Daha önce hiç gelmemişti panikledim şu an.. :(

Arkadaşlar ilk defa çok açık kahverengi akıntı geldi çok fena oldum yaa. İnşallah bir şey yoktur doktora cuma gidecektim erkene mi alsam of ya of. Daha önce hiç gelmemişti panikledim şu an.. :(
panik yaoma cnm kötü bişey yoktur inş.yarınada alabilirsin randevunu için rahat eder

8. HAFTA
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).

Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir. KAAN KOCATEPE

canım bak oku bunu

MERAK ETME BİŞEY YOKTUR İNŞ.

8. HAFTA
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).

Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir. KAAN KOCATEPE

canım bak oku bunu

MERAK ETME BİŞEY YOKTUR İNŞ.
evet bende her hafta okuyorum kağan kocatepenin hafta hafta gebelik bölümünü çok işime yarıyo

tatlım korkma olabilir diyor doktor hele acık kahve rengine hiç takılma ama devam ederse dokturunu bilgilendirirsin.

önemli bişey oldugunu zannetmiyorum hemen hemen hepimize oldu. sakin olmaya calıs tatlım

e kızlar nasılsınız maşallah sohbet baya ilerlemiş kaydirigubbakcemile5

Randyy Allah razı olsun. Çünkü tam da adet zamanım ondan oldu herhalde ay ay neyse artmadıktan sonra sorun yok. Çok açıklayıcı oldu sağol ya.

demek ki 8. hafta belirtisi iyi neyse büyüsün de bebişim. o zaman ben gene cuma giderim randevu günümde.

slm kızlar bafodum merhaba tatlım arkadaslık teklifini aldım ayrıca resimlerini gördüm cok hoşsun canım kaç haftalık oldu canım bebişin dr gittin mi ne durumdasın bahseder misin canım

slm kızlar bafodum merhaba tatlım arkadaslık teklifini aldım ayrıca resimlerini gördüm cok hoşsun canım kaç haftalık oldu canım bebişin dr gittin mi ne durumdasın bahseder misin canım
ben bu hafta baya bir zor geciyor kızlar.
nezle oldum baş ağrım nerdeyse hiç geömiyor canım sadece domates ekmek istiyor ve onu yiyebiliyorum.
idrar kültür sonucum cıktı enfeksiyon varmıs haftasonu bakalım dr ne dıyecek. en son gecen hafta gitmiştim dr a işte tosticim.. çok şükür yolundaydı hersey...

ama yemek yiyememek beni çok üzüyor hele meyve yiyememek..

ya yemek yapamayan varmı benim gibi kızlarr aranızda içim bayılıyor resmen :gitme:

ben bu hafta baya bir zor geciyor kızlar.
nezle oldum baş ağrım nerdeyse hiç geömiyor canım sadece domates ekmek istiyor ve onu yiyebiliyorum.
idrar kültür sonucum cıktı enfeksiyon varmıs haftasonu bakalım dr ne dıyecek. en son gecen hafta gitmiştim dr a işte tosticim.. çok şükür yolundaydı hersey...

ama yemek yiyememek beni çok üzüyor hele meyve yiyememek..

ya yemek yapamayan varmı benim gibi kızlarr aranızda içim bayılıyor resmen :gitme:

hayatım kaç haftalıksın

acıkınca mecbur kalkıp yapıyorum bir başkası yapıp önüme koysa çok sevinirim tabii ama nerdee. benim ailem de eşimin ailesi de uzakta..Şimdi kalktım şipşak yaptım yemeğimi bir de çorba yapabilsem tam olur.

Back
X