2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy dün gece rüyamda suda doğuruyordum o kadar kolaydı ki acısız sancısız :)

dünyalar güzeli bir erkek çocuğuydu.. rüya tabirlerine baktım.. rüyasında erkek doğuran hamilenin kız çocuğu olurmuş..

Allah sağlıklı ve hayırlısını versin de kız erkek hiç farketmez...

vitamin haplarından konuşulmuş.benim doktorum ilk üç ay sadece folbiol yeterli.3.aydan sonra elevit ve demir hapı kullanacağız dedi.oğlumda hamileyken de ilk üç ay folbiol 3. aydan sonra elevit ve demir hapı aldım.doktorum bebek şu an küçük yediklerin senin depoların ona yeter.elevit sana kilo yapmaktan başka bi işe yaramaz dedi.ben oğluma hamileyken 8.haftaya kadar 2 kilo vermiştim.elevit kullanmaya başlayınca 14.haftaya kadar 1.5 kilo aldım.ama tüm hamileleğim boyunca 23 kilo aldım ama çoğu şişlikti.yalnız doğumdan sonra 18 kilo verdim hiç bi çaba sarfetmeden kendiliğinden.son beş kilo fazlam kalmıştı yeniden hamile kaldım.kiloyu hiç takmıyorum 18 kilo verebildiğime göre vücudum atıyor demekki.9 kilo hamileleğini tamamlayan bi arkadaşım doğumdan sonra iki ay içinde 6 kilo aldı emzirme döneminde.çoğu arkadaşım daha az kilo ile tamamlayıp hamileliğini ama emzirme döneminde beni çok geçtiler.o yüzden kilo hiç önemli değil benim için.ben emzirirken çok veriyorum zaten.bi de oğlum çok zor bi bebekti.

benimde bugün sat'a göre 8+0 oldu.
çok kötü mide bulantıları iştahsızlık var.bazen de kusuyorum.sürekli ağzımda acı metalik bi tat var.çok halsizim.yemek görsem midem kalkıyor.akşamları burnum tıkanıyor başım çok ağrıyor.hamileleiğim boyunca çok kötü başağrısı çekiyorum.adeta hastayım hamile değil sanki.bitseydi şu haftalar da normalleşseydim.

bir gün avr aramızda benım bugün tam 7 haftalık benım hiç mide bulantısı kusma baş agrısı olmadı hıç hamıle degılım sankı
ayy ne güzel vallaaa keşke bende de olmasa... baş ağrısı yok bende bir de o olsa ne yapardım aman Allahımmm...

benimde bugün sat'a göre 8+0 oldu.
çok kötü mide bulantıları iştahsızlık var.bazen de kusuyorum.sürekli ağzımda acı metalik bi tat var.çok halsizim.yemek görsem midem kalkıyor.akşamları burnum tıkanıyor başım çok ağrıyor.hamileleiğim boyunca çok kötü başağrısı çekiyorum.adeta hastayım hamile değil sanki.bitseydi şu haftalar da normalleşseydim.
burun tıkanıklığı ben de de var.. yemek görünce benim de midem kalkıyor... Evet canım ya şu dönemi güzelce atlatsak.. rahatlasak..:Saruboceq:

benim de bahar alerjim başladı burnum sürekli akıyor yakında diğer şeyler de başlar ..

yakızlar benım 7 haftalık oldu bugün hiç mıde bulantım yada başka bir rahatsızlıgım olmadı bir arada şişkınlık oluyor acaba bundan sonra olur mu

yakızlar benım 7 haftalık oldu bugün hiç mıde bulantım yada başka bir rahatsızlıgım olmadı bir arada şişkınlık oluyor acaba bundan sonra olur mu

hiç belli olmaz canım her an gelebilir veya hiç gelmeyebilir. ama umarım olmaz..

genelde babalar hep kız istiyo annelerde erkek acaba kayınvalidelik damarlarımızmı gelişiyoo

bizde inanılmaz bir kız sevdası var aslında. eşimde bende v.s. ama artık tek derdim bebeğimin sağlıklı olması

Ay ilk kimin belli olursa gelip yazcak buraya kızmış erkekmiş diye çatır çatır çatlatcak bizi :))

valla yaaa o zamanlar gelseydi bi :CüvCüv:

1-2 kasım anneleri söyler heralde benim 11 filan

benim 2 kasım hayırlısı bakalım. o günlere sağ salim gelelimde :Saruboceq:

ışallah geliriz bugünleri gösteren rabbim bize o günleride nasip eder ışallahhhhhhhhhhhh

kızlar ya dün gece 6 kere tuvalete kalktım yatağımı tuvalete sericem böyle giderse gece uyku sersemi sağa sola çarpa çarpa gidiyorum vallakaydirigubbakcemile3

İşallah geliriz bugünleri gösteren rabbim bize o günleride nasip eder İşallahhhhhhhhhhhh

inşallah canım inşallahhhhh.

kızlar bu arada sabah ilk kez kustum biliomusunuz. miğdem kalktı bi anda. durup durup 9+3 oldum başlarmıki bulantı :uhm:

Back
X