2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekkürler blue monncum acıkcası gereksiz görmüştüm ben de zaten özel olarak dr a görüneceğim diye
madem öle ilgileniyorlar aşı yapıyorlar neden olmasın
kusura bakmayın daha yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri:utangac:

cnm bende senin gibi yeni öğrendim insan başına gelmeden bilemiyor yavaş yavaş öğrenicez herşeyi inşallah sen ne kadarlık hamilesin

cnm ben test yaptırdım kan beta hcg değerim 1000 çıktı
idrar testi de pozitif cıktı
dr a daha görünemedim ama eczacı bir ark a yorumlattık 4 haftalık fiklan olabilir dedi
pazartesi için randevumuzu aldık inş.
dereyi görmeden paçaları sıvadım ama...

dr a daha görünemedim ama eczacı bir ark a yorumlattık 4 haftalık fiklan olabilir dedi

hayırlısı olsun cnm son adet tarihini biliyorsan nette hamilelik hesaplayan siteler var oradan kaç haftalık hamile olduğunu öğrenebilirsin .bende yarın gidicem henüz göremedik inşallah yarın görebiliriz

bizim burdaki hemşire ark lara sormuş içinizde hamile olan varsa kayıt yapalım diye bnm oldugmu bilmedikleri için yok demişler
sağlık ocakları neden kayıt yaparlar ki ben anlayamadım
bu arada bnm hiç bulantım yok:(

Canım sağlık bakanlığının uygulaması.Hastaneler bizi kaydediyor gebe olarak aynı bilgi sağlık ocaklarına da gidiyor sistemde.Sağlık ocakları da ev ziyaretleri yaparak,gebeleri kaydediyorlar..Sanırım 1 yıllık bir uygulama

Hayırlı olsun canım

hayırlısı olsun cnm son adet tarihini biliyorsan nette hamilelik hesaplayan siteler var oradan kaç haftalık hamile olduğunu öğrenebilirsin .bende yarın gidicem henüz göremedik inşallah yarın görebiliriz

5 hafta 3 günlük görünüyor cnm
ilgin için tesekkrüler
hadi bakalım ne heyecan vardır sen de şimdi

Görürsün canım.Hatta vajinal ultrasonla kalp atışı da duyulabilir

Canım sağlık bakanlığının uygulaması.Hastaneler bizi kaydediyor gebe olarak aynı bilgi sağlık ocaklarına da gidiyor sistemde.Sağlık ocakları da ev ziyaretleri yaparak,gebeleri kaydediyorlar..Sanırım 1 yıllık bir uygulama

dilemma cım tesekkürler a.s.
inanın bilmiyordum

kızlar bugün 6+1 oldum, 7'ye bişey kalmadı artık:) geçen gün devlet hastanesine ilaç yazdırmaya gitmiştim, "kasıklarım çok ağrıyor normal mi" deyince "enfeksiyon olabilir" demişti doktor da, tedbiren idrar tahlili istemişti. sonucunu gösterdim bugün, 1 saniyede baktı ve "normal" dedi. ama lökosit pozitif çıkmış, eritrosit negatif gerçi, bir de dansite 1,005 çıkmış. endişelendim yine. acaba kendi doktorumdan randevu alsam mı, normal randevuma 6 gün var daha. kızlar idrar yolu enfeksiyonu olanlar bilir, cevap yazabilir misiniz?

kızlar bugün 6+1 oldum, 7'ye bişey kalmadı artık:) geçen gün devlet hastanesine ilaç yazdırmaya gitmiştim, "kasıklarım çok ağrıyor normal mi" deyince "enfeksiyon olabilir" demişti doktor da, tedbiren idrar tahlili istemişti. sonucunu gösterdim bugün, 1 saniyede baktı ve "normal" dedi. ama lökosit pozitif çıkmış, eritrosit negatif gerçi, bir de dansite 1,005 çıkmış. endişelendim yine. acaba kendi doktorumdan randevu alsam mı, normal randevuma 6 gün var daha. kızlar idrar yolu enfeksiyonu olanlar bilir, cevap yazabilir misiniz?

canım lçkosit sayısı belirtilmiş olması gerekir.kaç lökosit yazıyo peki sonuçta?
eritrosit demek idrarda kan bulunması anlamına gelir.o genelde taş kum düşürenlerde görülür.

Oo daha kimse uyanmadı mı yahu.. Günaydııın! Bugün doktora gidicez hihoyyyt

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn birisi hadi hayırlısı olsun canımmm... bebişini gör bi güzel.. ben de yarın gidicem nasipse...

bende haziranda tetanoz aşısı olucakmışım banada 7 hazirana gün verdilerr
aa günlerimiz aynı seninle ama 10 gün arayla randevu vermişlerr kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar.ya ben sağlık ocağına kayıt olmadım.ne de olsa hastanede kontrollerimi oluyorum aylık diye.onun yanında buna da gerek varmı ki
tabi ki var. sağlık ocakları gebelikte ve bebeğin aşı takiplerinde çok önemli. mutlaka herkes gidip kaydını yaptırsın arkadaşlar.. özel dr a veya hastaneye gitmek çok farkı birşey yerimseniben

yok canım en az 3-4 yıllık bir uygulama bu çünkü yılda bir kapıma gelip kayıt alıyorlar sorumlu ebeler ve her seferinde hamile kalırsan kesinlikle bize gelip kayıt olucaksın diye de sıkı sıkı tembih ediyorlar..

günaydın herkese opuyorumnanaktan
dün nispeten daha rahat bir gün geçirdim ama bu gece hiç uyumadım desem yeridir :bbo: bu uykusuzluk nereye kadar böyle gidecek çok merak ediyorum. valla rahat rahat deliksiz uyumayı çok özledim mafoldumbenmafoldumben
midem bugün de yoklamaya başladı bakalım durdurmak için elimden geleni yapıcam..

dr a gidicek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle dönerler. haberlerinizi bekliyoruz canlarım kaydirigubbakcemile5

GUNAYDIN CNM BENIMDE ENFEKSIYON VAR ANTIBIYOTIK ICIYRUM SIMDI AMA ORANI BENDE BILMIYORUM CNM

GUNAYDIN CNM HADI GUZEL HABERLERLE GEL BIZEE:emir_bebek:

günaydııınnnn canım. inşallah hayırlı haberlerle gel bize hihoyyyt

bugün 7 hafftalık olduk yuppiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah maşallah yawaş yawaş büyüyoruz :nazar:

günaydın herkese opuyorumnanaktan
dün nispeten daha rahat bir gün geçirdim ama bu gece hiç uyumadım desem yeridir :bbo: bu uykusuzluk nereye kadar böyle gidecek çok merak ediyorum. valla rahat rahat deliksiz uyumayı çok özledim mafoldumbenmafoldumben
midem bugün de yoklamaya başladı bakalım durdurmak için elimden geleni yapıcam..

dr a gidicek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle dönerler. haberlerinizi bekliyoruz canlarım kaydirigubbakcemile5

canım bulantıdan mı uyuyamıosun. bende sabahları saat sesini zor duyardım şimdi 6 dedimi uyanıorum kafamçokkarıştı

Back
X