2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benimde aynen böyle uyku problemlerim var ve hatırlarsanız psikoloğa gidiyorum. vucudumuz hormonlarına uyum sağlarken bazı kişilerin psikolojisi bozulabilirmiş. psikoloğum bana bir kitap tavsiye etti ve araştırdım dünyada çok ilgi gören bir kitap eğer kendinizi biraz depresif hissediyorsanız. ıYı HıSSETMEK.. çok tavsiye ederim. kişi kendi kendine terapi yapabiliyor ve bunu öğreniyorsun. içimdeki huzursuzluk azaldı veinşallah yok olucak.... kızlar yarın kontrolüm var dua edin lütfen.....

canım böyle içinde huzursuz birşeyler mi oluyor bir türlü uykuya dalamıyorsun ve kalp atışın mı hızlanıyor.

valla canım saçmasapan rüyalar görüyorum, uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. veya bölük pörçük yani yarım saat uyuyup yine kalkıyorum. yine dön dön.. eşim bile rahatsız olmaya başladı artık sayende dinlenemeden işe gidiyorum bir rahat dur diyor :(

kalp atışım hızlanmıyor ama..

dün akşam 7-8 gibi bi yattım sabah 7 ye kadar.. ama nasıl uyduum gelin bi de bana sorun... sürekli uyandım döndüm durdum.. yemek bile yemedim 1 kase yoğurt yemiştim onu bile çıkardım.. sabaha karşı mide bulantılarım oldu ama yataktan kalkmadım... ondan önce de wc ile yatak arasında mekik dokudum durdum.. işe gelirken kreker yedim işe geldim su içtim içtiğim gibi çıkardım.. daha yeni geldim kendime yine grissini ve meyve suyu içtim... şimdi biraz rahatım.. çok uykuya düşkün oldum ben..
eşim aradı biraz önce maaşallahh 12 saatt uyudun dedi.. bi de bebek nasıl beslenicek hiç yemek yemiyosun yediğin çıkıyor dedi :)) dedim 3 ay depodan besleniyor :D :D

dün akşam 7-8 gibi bi yattım sabah 7 ye kadar.. ama nasıl uyduum gelin bi de bana sorun... sürekli uyandım döndüm durdum.. yemek bile yemedim 1 kase yoğurt yemiştim onu bile çıkardım.. sabaha karşı mide bulantılarım oldu ama yataktan kalkmadım... ondan önce de wc ile yatak arasında mekik dokudum durdum.. işe gelirken kreker yedim işe geldim su içtim içtiğim gibi çıkardım.. daha yeni geldim kendime yine grissini ve meyve suyu içtim... şimdi biraz rahatım.. çok uykuya düşkün oldum ben..
eşim aradı biraz önce maaşallahh 12 saatt uyudun dedi.. bi de bebek nasıl beslenicek hiç yemek yemiyosun yediğin çıkıyor dedi :)) dedim 3 ay depodan besleniyor :D :D

kıslarrr yaaa uykusuzluk sorunu bendede varr. geceleri aşırı uyanıyorum sanki rahatca yatakta değilde sıkışık bir yerd eyatıyorum yatak dar geliyo rahatsız geliyo bana.

valla canım saçmasapan rüyalar görüyorum, uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. veya bölük pörçük yani yarım saat uyuyup yine kalkıyorum. yine dön dön.. eşim bile rahatsız olmaya başladı artık sayende dinlenemeden işe gidiyorum bir rahat dur diyor :(

kalp atışım hızlanmıyor ama..
aynen o saçmasapan rüyalar bendede var anlamadımki sebebi ne 10 yıl önce çalıştığım işyerini ve arkadaşlarımı gördüm kimi kansermiş kimi ölmüşş okula gidiyorum onu gördümm ordada playlar çıkıyo rüyamı kabusmu anlamadım ama bunlar hatırladıklarım dün geceki gördüklerimden

günaydın arkadaşalar
çok kötü bi akşam geçirdim.pembe renkli kanamam oldu saat 12 ye doğru.acilen hastaneye gittik.puroluton depot iğne yapıldı.bebeklerimin kalp atışlarını gösterdi doktor.sorun gözükmüyor şimdilik dedi.
ama ne kadar kötü bir duygu olduğunu anlatamam.umarım hiç birinizz yaşamazsınız bunu.
şimdi istirahatteyim.hala çok korkuyorum.inşallah bebeklerim hep benimle olur :(((

günaydın arkadaşalar
çok kötü bi akşam geçirdim.pembe renkli kanamam oldu saat 12 ye doğru.acilen hastaneye gittik.puroluton depot iğne yapıldı.bebeklerimin kalp atışlarını gösterdi doktor.sorun gözükmüyor şimdilik dedi.
ama ne kadar kötü bir duygu olduğunu anlatamam.umarım hiç birinizz yaşamazsınız bunu.
şimdi istirahatteyim.hala çok korkuyorum.inşallah bebeklerim hep benimle olur :(((

o iğneyi olduysan allahın izniyle hiçbişey olmaz canım bebişlerine.. yakar biraz ama baya etkilidir. hiç kalkmadan dinlen sen ne yapalım kolay değilmiş hiç değilmiş..

günaydın arkadaşalar
aa çok geçmiş olsun cnmmm bişey olmaz allahın izniyle bebişlerinin kalp atışındada sorun yokmuşş dinlenmene bak kalkma yerindenn

günaydın arkadaşalar

korkma canım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. ben de bildiğin kanama oldu. aynı iğne vurdular acilde. dr. 1 hafta rapor vermişte o süre belki hatırlarsınız. yattım hep çok şükür şimdi iiyiim. kendini yorma sadece. korkma

günaydın arkadaşalar

çok çok geçmiş olsun canım. kalpleri atıyormuş bak. iğneni de olmuşsun. hiç bir şeycikler olmaz.
hiç kötü bir şey düşünme. pozitif düşün pozitif olsun her şey. :1hug:

aynen o saçmasapan rüyalar bendede var anlamadımki sebebi ne 10 yıl önce çalıştığım işyerini ve arkadaşlarımı gördüm kimi kansermiş kimi ölmüşş okula gidiyorum onu gördümm ordada playlar çıkıyo rüyamı kabusmu anlamadım ama bunlar hatırladıklarım dün geceki gördüklerimden

kızlar kontrole gittiğimde doktorum bana çift yastık kullan nefes problemi yaşrsın buda kabus görmene hem senin heme bebeğin rahatsız olmasına neden olur demişti sizler böyle anlatınca aklıma geldi başın yüksek olsun dedi

bende kocamı özledim mafoldumben en son pazar günü gördüm. bi hafta gececi bi hafta gündüzcü vardiyalı çalışıo. sabah ben işteim o evde ben eve gittiğimde de o olmuo mafoldumbenmafoldumben

günaydın arkadaşalar

bende yaşamıştım canım kötü bir durum inşallah bir daha yaşamazsın banada progestan verdi oda mide bulantısı yaptığı için dünden beri içmiyorum bugün midem daha iyi valla

Back
X