2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben sıze bıse sorcam burda elevıtten falan bahsedılıyo ben hergun folıbol ıcıyorum dr.um bıde elevıtı yazmıstı ama onu halsız olursan iç demişti..siz onudamı hergunn içiyosunuz...bıde ben 2 gun ust uste elevıtı ıctım solemesı ayıp buyuk abdesım sıyaha yakın bı renk oldu bıde rahat cıkamadım tuvalete sızde bole bıse oldumu..tekrardan afedersenız ama sormak ıstedım

iyi geceler kızlar,
MoonGoddess'in bugün muayenesi vardı, sonra haber verdi mi?Nasıl acaba bilen var mı?

slm kızlar ayy sizi okumadan edemiyorum 2009 kasım annesiyim bende 13 şubattı satım cıncık seninle aynı 17 kasımda normal doğum yaptım hepinize güsel hamilelik hayırlı doğumlar diliyorum keyfini çıkarın süper hamilelik bolbol dinlenin çok ararsınız bu günlerinizi

Geldim arkdaşlar geldimm. merak eden arkadaşlara da çok teşekkürler, duygulandım valla..haberler güzel.. kalp atışını gördük ve duyduk bütün odayı dolduruyordu ben tabii pıtpıtları duyucam sanıyorum dandandan diye atıyordu. ne mübarek bir şey çok heyecanlandım. doktor iki kere sesini dışarı verdi. ay iki cmmiş henüz ama o ne sesli kalp öyle:) maşallah. neyse tetkiler istedi onları da bir hafta sonra falan yaptırıcam.
canim gözün aydin senin adina cok sevindim darisi bizlere insallah:Saruboceq:
kızlar ben sıze bıse sorcam burda elevıtten falan bahsedılıyo ben hergun folıbol ıcıyorum dr.um bıde elevıtı yazmıstı ama onu halsız olursan iç demişti..siz onudamı hergunn içiyosunuz...bıde ben 2 gun ust uste elevıtı ıctım solemesı ayıp buyuk abdesım sıyaha yakın bı renk oldu bıde rahat cıkamadım tuvalete sızde bole bıse oldumu..tekrardan afedersenız ama sormak ıstedım

canim bende elevit kullaniyorum ilk zamanlar kabizlik yapiyor ve tuvalet rengi siyah yesil oluyor korkmana gerek yok normal bir durum olumunekankayizsmile

canim bende elevit kullaniyorum ilk zamanlar kabizlik yapiyor ve tuvalet rengi siyah yesil oluyor korkmana gerek yok normal bir durum olumunekankayizsmile[/QUOTE]

tamam canım sagol...:enbuyukkk:

slm kızlar ayy sizi okumadan edemiyorum 2009 kasım annesiyim bende 13 şubattı satım cıncık seninle aynı 17 kasımda normal doğum yaptım hepinize güsel hamilelik hayırlı doğumlar diliyorum keyfini çıkarın süper hamilelik bolbol dinlenin çok ararsınız bu günlerinizi

Allah bebişini analı babalı buytmeyı nasıp etsın inşallah. ve ne kadar korksamda inşallah bende senın gıbı normal dogum yapanlardan olurum .AMİN

iyi haftasonları hepinize kılzar ben muhtemelen salı gününe kadar olacağım hepinizi öpüyorum

Günaydın kızlar bizde sizin gibi tablo yapmak istiyoruz aralık anneleri olarak ama nasıl yapıldığını bilmiyoruz bize yardım edebilirmisiniza.s.

Günaydın hanımlar,
ben çok kötüyüm, dünden beri kusuyorum bi de ishal olmuşum.. bütün gece wc deydim :(
midem bomboş su bile içsem çıkarıyorum çok fena birşey bu... su içsem o da ishal olarak çıkıyor. hiç tadım tuzum yok.. çokta uykusuzum.. ya napıcam ben.. akşama da dr.a gidicez bebiş için...
midem ağzımda akşam edebilirmiyim acaba...

Günaydın kızlar! Bugün ben de güne şişkinlik ve gazla başladım. Dışarıdan görseniz sanki 4 aylık hamileyim. Acaba bu şişkinlik ve gaz ne zaman biter:(((((

günaydın kızlarrr :emir_bebek:

Geldim arkdaşlar geldimm. merak eden arkadaşlara da çok teşekkürler, duygulandım valla..haberler güzel.. kalp atışını gördük ve duyduk bütün odayı dolduruyordu ben tabii pıtpıtları duyucam sanıyorum dandandan diye atıyordu. ne mübarek bir şey çok heyecanlandım. doktor iki kere sesini dışarı verdi. ay iki cmmiş henüz ama o ne sesli kalp öyle:) maşallah. neyse tetkiler istedi onları da bir hafta sonra falan yaptırıcam.

hadi gözün aydın canım.benim salak doktor sesi dışarı vermediği için ben sadece gördüm kalp atışlarını ama bu sefer dicem sesi dışarı versin opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar, hala folik asit içiyomusunuz? 7.haftadan sonra bi faydası yokmuş öyle mi??

ben içiyorum hala.dr. bana hap bitene kadar iç dedi.

slm kızlar bende yarın bebeğimi ilk kez görücem inş :)

inşallah canım. çokkk çokk güzel bişey yaa. bende özledim bebeğimi

Merhabalar kızlar!!!Aranıza yeni katıldım;bende muhtemelen kasım annesiyim.:))

hoşgeldin canım aramıza a.s. tahmini doğum ne zaman

Allah bebişini analı babalı buytmeyı nasıp etsın inşallah. ve ne kadar korksamda inşallah bende senın gıbı normal dogum yapanlardan olurum .AMİN

inşallahhhhh bende normal istiyorum ya rabbim :Saruboceq:

Günaydın kızlar! Bugün ben de güne şişkinlik ve gazla başladım. Dışarıdan görseniz sanki 4 aylık hamileyim. Acaba bu şişkinlik ve gaz ne zaman biter:(((((

benim hala devam ediyor canım şahsen. kişiden kişiye değişiyor ama belli bi müddet devam eder sanırım

günaydın kızlar.nasılsınız bugün.birisi adına çok sevindim canm.sen anlatırken sanki ben yaşıyomuşum gibi geldi o anı.bende salı gidicem. inş senin gibi duyarım kalp atışlarını.:Saruboceq:

bende de çok oluyor. özellikle de akşamları. dr normal dedi. yediklerine dikkat et ama yine de olur dedi.

bende de çok oluyor. özellikle de akşamları. dr normal dedi. yediklerine dikkat et ama yine de olur dedi.

ben de bir tek akşamları değil canım, günün her saati şişkinlik içerisindeyim ve bundan da çok rahatsız oluyorum. Doktorum da bana normal dedi ama ne bileyim yine de kendime dert ettim:))

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyduk.gerçi muaynem alttan oldu çevremdekiler baya kızdı ama doktor en iyisini bilir.benimde 1 haftadır sürekli mide bulantım ve iştahsızlığım var hiç bi şey yiyemiyorum.dün bir serum takıldı şimdi azcık iyiyim ama gene bi şey yiyemiyorum.benim gibi belirtiler yaşayan var mı ve bu bulantılar ne zaman geçer

Begümcükk bir de bende bulantı ve kusma da yok. Homini gırtlak ta yiyiyorum ama o kadar da abartmıyorum. Ama şu şişkinlik insanı çok rahatsız ediyor.

tamam canım bende öyleyim. 10. haftaya girdim bende bulantı kusma yok. inanılmaz bi boğaz var. benim sorunum uyku sadece. sürekli uykum geliyor işte olunca o zorluo

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyduk.gerçi muaynem alttan oldu çevremdekiler baya kızdı ama doktor en iyisini bilir.benimde 1 haftadır sürekli mide bulantım ve iştahsızlığım var hiç bi şey yiyemiyorum.dün bir serum takıldı şimdi azcık iyiyim ama gene bi şey yiyemiyorum.benim gibi belirtiler yaşayan var mı ve bu bulantılar ne zaman geçer

canım gözün aydın kalp atışlarını duymuşşun. burdada bi çok arkadaş bulantıdan çekiyor. benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden bilmiorum ama. Allah kolaylık versin canım. bebişlerimiz ii olsunlarda katlanıcaz herşeye :emir_bebek:

Back
X