çözümü yok galiba 3 ay bitene kadar gaz bizle devam edicekk
bebiş varya.. hepsı guzel aslında... bu sorunların... gaz, bulantı, vs..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çözümü yok galiba 3 ay bitene kadar gaz bizle devam edicekk
devlette hemen aynı gün vermiyolar benim bildiğim ertesi güne oluyo
canımmm sıkılma bu kadar bende bulantı olsun diyodum ama 2 gün önce aynı gün 2 kere kusunca olmasın dedim içim dışıma çıktı vallaYa cok cıddıyım, nefret edıorum bu halımden, hayatım boyunca zayıftım ben bı tek OSS ye hazırlanırken 68 kılo olmustum o zmn bıle dıyet yapmıstım sımdı dıyet de yapamıyorum sureklı kılo alıyorum daha cok erken almak ıcın(( Annem cok moralımı bozuo, bende toplam 7 kılo kardesımde 9 kılo almısmıs ben sımdıden 7 aldım allahım offfffffff
kaç tahlil verdi benim 7 taneydi özelde aynı gün akşam 5 te anca veriyolardı çünki kan testlerinin bilmem kaç saat durması gerekiyomuşbende bu şans varken hiç bişiyey yapamam benmafoldumben
Ya cok cıddıyım, nefret edıorum bu halımden, hayatım boyunca zayıftım ben bı tek OSS ye hazırlanırken 68 kılo olmustum o zmn bıle dıyet yapmıstım sımdı dıyet de yapamıyorum sureklı kılo alıyorum daha cok erken almak ıcın(( Annem cok moralımı bozuo, bende toplam 7 kılo kardesımde 9 kılo almısmıs ben sımdıden 7 aldım allahım offfffffff
Ya cok cıddıyım, nefret edıorum bu halımden, hayatım boyunca zayıftım ben bı tek OSS ye hazırlanırken 68 kılo olmustum o zmn bıle dıyet yapmıstım sımdı dıyet de yapamıyorum sureklı kılo alıyorum daha cok erken almak ıcın(( Annem cok moralımı bozuo, bende toplam 7 kılo kardesımde 9 kılo almısmıs ben sımdıden 7 aldım allahım offfffffff
kaç tahlil verdi benim 7 taneydi özelde aynı gün akşam 5 te anca veriyolardı çünki kan testlerinin bilmem kaç saat durması gerekiyomuş
seninki çokmuşştoplam 12 tane.bizde kan uyşmazlğıda var.onun testleride var
karnın gerginleşiyosa ondandırkızlarr ya benim göbikk deliğimin olduğu yer cok acıyooooooooo
evt çk testlerim.birnde sorun çıkmasa birinde çıkarmafoldumben
başak sen bugün karamsarlık yapıyosun gülüm geç olsun bi gün bişey olmaz bende akşam 5 te veriliyodu almadım ertesi gün gittim aldım testlerde sorun çıkarmı e çıkıyo bendede kan değerim düşük çıktı idrarda bakteri çıktı ilaçla onlarda tedavi oluyo ben 9 ay kan hapı içicem maleseffevt çk testlerim.birnde sorun çıkmasa birinde çıkarmafoldumben
başak sen bugün karamsarlık yapıyosun gülüm geç olsun bi gün bişey olmaz bende akşam 5 te veriliyodu almadım ertesi gün gittim aldım testlerde sorun çıkarmı e çıkıyo bendede kan değerim düşük çıktı idrarda bakteri çıktı ilaçla onlarda tedavi oluyo ben 9 ay kan hapı içicem maleseff
geçmiş olsun canımm dinlen bu dönemde bol bolMeraba kızlara.s.
Bugün evdeyim.Çünkü doktora gittim. Aslında 3 gün önce gene biraz kanam olunca acile gittim.Çok şükür kalpleri atıyordu miniklerimin..Bugün de kendi doktoruma gittim.Çok şükür yine gördüm bebişlerimi.Kalpleri atıyordu.Rahim ağzı kapalı dedi doktor.Kanamalar önemli değil dedi,Az az olabilirmiş.Tahlil istedi.Yarın sabah yaptırıp sonucunu göstereceğimkaydirigubbakcemile5
aa bebişide üzmeeevt bugün çok kötüyüm.ağlayasım geliyo ağlayamıyorum.senağlama eve gidip yorganı kafama çekik uyumak biraz olsun uzaklaşmak istyorum