Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız
ii yim sen nasılsın?
iyiyim diyim iyi oluyum ağzımın tadı berbat bide midem onun dışında iyiyim sabır çekiyorum bol bol neyseki tecrübem var geçiceni biliyorum onla avunuyorum işte :bbo:
evet ilki erken doğum oldu kaybettim bu ikinci
ilkide çok ağır geçiyodu ama 3,5 aydan sonra bi rahatladım uçuyodum herşeyi yiyodum şu an 9+4 bekliyorum bakalım ne zaman geçer senin ilkmi
Başın sağolsun üzüldüm allah buna uzun ömür versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benimde ikinci ilkini maalesef 10.haftada kaybettik. Haftalarımız aynı galiba.
umarım en kısa zamanda geçer
hadi ben kaçar kıssllaarrr
bütün annelere ve bebişlerine ii geceler tatlı rüyalar
iyi akşamlar kızlar
bugün dr a gittim
çok şükür bebeişim çok sağlılık 6. haftasındaymışız
kalp atışlarını da duydum
4 cm cikmiş henüz:)
bebklerimiz sağlıklı olsun bizler uykusuzluğa yorgunluğa razıyız.anneler yorulmaz uykusu gelmez acıkmazlarkaydirigubbakcemile2ahh canım benim ya! Çok üzüldüm,, seninki gerçekten çok çok daha zormuş.. Allah yar ve yardımcın olsun.. Rabbim elbet yardım eder, kaldıramayacağın yükü vermez.. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.![]()
ağzından bal damlıyor hayali bile çok güzel.şu an kendimi kötü hissettim valla ben böle evde rahatıma bakarken siz böle iş yerinde olmadı valla ya hamilelere süresiz izin verseler istediği zaman gitse istediği zaman geri dönse öle bi yasa çıkartmak lazım valla kısslllaarrralkisalkisalkis
Kızlar herkese selam, iyi haberlerle geldim. Dün doktor randevum vardı ya hani kalp atışlarını duymak için, gittim ve bebişim pıt pıt atıordu o kadar çok duygulandım kı, umarım herkes o duyguyu yaşar. Folic Plus içiyordum doktorum ek olarak ta balık yağı bi de vitamin ilacı verdi. Şu an için herşeyin normal olduğunu ve 3 hafta sonra tekrar çağırdı ve tahliller yaptıracağını söyledi. Bulantı ve kusmam olmadığını söylemem üzerine ne kadar güzel sevinmen lazım, nazar değmesin dedi:)))))))) Şimdilik bu kadar ben bi geçmişi okuyup geliyorum kızlar:)
gözünaydın canım.görmek yeterli zaten.çok duyacaksın kalp atışlarınıkızlar benh geldım.dr.um gıttıgımde yoktu megerse dun nobetcıymıs bende yarını bekleyemedım baska dr.a gırdım kalp atıslarına baktı usten pek anlamamıs alttan baktı ılk defa alttan bakıldı bu arada.vee kalp atıslarını gorduk ama duyamadık dr. sımdı degıl dedı bıse anlamadım bu dr.da ama neyse onemlı olan bebısım sag salım orda duruyo olaması o bana yeter.bıde tahlıl yaptırdık yarın kendı dr.uma gıdıcem tahlıl sonucları için bıdaha baktırırım artık kalp atıslarına
benim annem antepli.aantepe de gittim.benim de aile yapım çok karışık.ben adanada doğdum büyüdüm.6 senedir diyarbakırda öğretmenlik yapıyorumevet antepliyim çok karışık bi aile yapım tatar, arnavut, antep hepsi ortaya karışık olmuş yani ama antebe hiç gittin mi dersen gitmedim akrabaların hepsi ya yurt dışında yada istanbulun muhtelif semtlerinde ama ben damarlarımda antep kanı taşıdığıma eminim kendimi tam bi antepli gibi hissediyorum ve gurur duyuyorum dedem baklava ustasıymış ya
sende mi anteplisin yoksa sezen
çok üzüldüm canım.böyle zamanlarda insan söyleyecek söz bulamıyorum ama bi çoğumuzun geçmişinde acı hikayesi var.ben iki defa yaşadım kaybetme acısını.arkadaşlar bebeğimi alcaklar kalp atışı yok
üzülme korkma canım.dünyaya sağsalim gelen bebekleri düşün.kaygı içimizdeki canlıya zarardan başka bi işe yaramıyor.güzel hikayeleride düşün.ben ilk hamilelğimde gitti gidecek düşecek derken dünyaya sağsalim geldi.hep kötüyü değil iyi olanıda düşünüp hamileliğimizin kıymetini bilelimDARISI BANA İNŞ CANIM YA BU ARALAR ARK LAR DR A GİDİP KÖTÜ HABERLERLE GELİYOR YA ÇOK ÜZÜLÜYORUM İNŞ BENİM BEBİŞİM TUTUNUR BANA YA ÇOK KORKUYORUM BU AYIN SONUNDA DR A GİDİCEM AY SONUDA GELMİYORKİ BİR TÜRLÜ DAHA 2 HAFTAM VAR :bbo: :bbo:
gözünaydın canım.4cmm değil 4 mm dir henüz bebeğin.iyi akşamlar kızlar
bugün dr a gittim
çok şükür bebeişim çok sağlılık 6. haftasındaymışız
kalp atışlarını da duydum
4 cm cikmiş henüz:)
iyiyim diyim iyi oluyum ağzımın tadı berbat bide midem onun dışında iyiyim sabır çekiyorum bol bol neyseki tecrübem var geçiceni biliyorum onla avunuyorum işte :bbo:
benimde ağzımın tadı bi tuhaf sanki metal yutmuş gibiyim senin 2. gebelik mi?
ay o metalik tat beni mahvediyor kızlar.ne yesem hep kötü bi tat.ilk hamileliğimde yoktu şimdi var.inşallah geçerde en kısa zamanda yiyeceklerin tatlarının güzelliğini fark ederiz
boş gebelikmiş