• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ilki erken doğum oldu kaybettim bu ikinci
ilkide çok ağır geçiyodu ama 3,5 aydan sonra bi rahatladım uçuyodum herşeyi yiyodum şu an 9+4 bekliyorum bakalım ne zaman geçer senin ilkmi

evet ilki erken doğum oldu kaybettim bu ikinci
ilkide çok ağır geçiyodu ama 3,5 aydan sonra bi rahatladım uçuyodum herşeyi yiyodum şu an 9+4 bekliyorum bakalım ne zaman geçer senin ilkmi

Başın sağolsun üzüldüm allah buna uzun ömür versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Benimde ikinci ilkini maalesef 10.haftada kaybettik. Haftalarımız aynı galiba.

umarım en kısa zamanda geçer

Başın sağolsun üzüldüm allah buna uzun ömür versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Benimde ikinci ilkini maalesef 10.haftada kaybettik. Haftalarımız aynı galiba.

umarım en kısa zamanda geçer

sanada çok geçmiş olsun canım amin hepimize nasip etsin inşallah
ben 23.haftada kaybettim ozamana kadar yapılan testler filan sormak isterseniz canıgönülden cevaplarım burda birbirimize destek olalım ne güzel ilk gebeliğimde evde net yoktu ara ara dışarda bakar burdakilere özenirdim ama internet çok faydalı bilgi kaynağı ben ilkinde ne malmışım allahım diyorum hiçbişeyden haberim yok evde sularım geldi doğum başladı ondan bile haberim yok sonra nette okudum erken doğum nasıl başlar bilgi edindim ama geçti artık şimdi hiçbirşeye geç kalmamak için incik cıncık araştırıyorum kızıyolar bana

ahh canım benim ya! Çok üzüldüm,, seninki gerçekten çok çok daha zormuş.. Allah yar ve yardımcın olsun.. Rabbim elbet yardım eder, kaldıramayacağın yükü vermez.. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız. :emir_bebek:
bebklerimiz sağlıklı olsun bizler uykusuzluğa yorgunluğa razıyız.anneler yorulmaz uykusu gelmez acıkmazlarkaydirigubbakcemile2

şu an kendimi kötü hissettim valla ben böle evde rahatıma bakarken siz böle iş yerinde olmadı valla ya hamilelere süresiz izin verseler istediği zaman gitse istediği zaman geri dönse öle bi yasa çıkartmak lazım valla kısslllaarrralkisalkisalkis
ağzından bal damlıyor hayali bile çok güzel.

Kızlar herkese selam, iyi haberlerle geldim. Dün doktor randevum vardı ya hani kalp atışlarını duymak için, gittim ve bebişim pıt pıt atıordu o kadar çok duygulandım kı, umarım herkes o duyguyu yaşar. Folic Plus içiyordum doktorum ek olarak ta balık yağı bi de vitamin ilacı verdi. Şu an için herşeyin normal olduğunu ve 3 hafta sonra tekrar çağırdı ve tahliller yaptıracağını söyledi. Bulantı ve kusmam olmadığını söylemem üzerine ne kadar güzel sevinmen lazım, nazar değmesin dedi:)))))))) Şimdilik bu kadar ben bi geçmişi okuyup geliyorum kızlar:)

çok güzel bi haber.gözünaydın canım.mutluluğunu tahmin edebiliyorum:1hug:
kızlar benh geldım.dr.um gıttıgımde yoktu megerse dun nobetcıymıs bende yarını bekleyemedım baska dr.a gırdım kalp atıslarına baktı usten pek anlamamıs alttan baktı ılk defa alttan bakıldı bu arada.vee kalp atıslarını gorduk ama duyamadık dr. sımdı degıl dedı bıse anlamadım bu dr.da ama neyse onemlı olan bebısım sag salım orda duruyo olaması o bana yeter.bıde tahlıl yaptırdık yarın kendı dr.uma gıdıcem tahlıl sonucları için bıdaha baktırırım artık kalp atıslarına
gözünaydın canım.görmek yeterli zaten.çok duyacaksın kalp atışlarını

evet antepliyim çok karışık bi aile yapım tatar, arnavut, antep hepsi ortaya karışık olmuş yani ama antebe hiç gittin mi dersen gitmedim akrabaların hepsi ya yurt dışında yada istanbulun muhtelif semtlerinde ama ben damarlarımda antep kanı taşıdığıma eminim kendimi tam bi antepli gibi hissediyorum ve gurur duyuyorum dedem baklava ustasıymış ya

sende mi anteplisin yoksa sezen
benim annem antepli.aantepe de gittim.benim de aile yapım çok karışık.ben adanada doğdum büyüdüm.6 senedir diyarbakırda öğretmenlik yapıyorum

arkadaşlar bebeğimi alcaklar kalp atışı yok
çok üzüldüm canım.böyle zamanlarda insan söyleyecek söz bulamıyorum ama bi çoğumuzun geçmişinde acı hikayesi var.ben iki defa yaşadım kaybetme acısını.

DARISI BANA İNŞ CANIM YA BU ARALAR ARK LAR DR A GİDİP KÖTÜ HABERLERLE GELİYOR YA ÇOK ÜZÜLÜYORUM İNŞ BENİM BEBİŞİM TUTUNUR BANA YA ÇOK KORKUYORUM BU AYIN SONUNDA DR A GİDİCEM AY SONUDA GELMİYORKİ BİR TÜRLÜ DAHA 2 HAFTAM VAR :bbo: :bbo:
üzülme korkma canım.dünyaya sağsalim gelen bebekleri düşün.kaygı içimizdeki canlıya zarardan başka bi işe yaramıyor.güzel hikayeleride düşün.ben ilk hamilelğimde gitti gidecek düşecek derken dünyaya sağsalim geldi.hep kötüyü değil iyi olanıda düşünüp hamileliğimizin kıymetini bilelim

iyiyim diyim iyi oluyum ağzımın tadı berbat bide midem onun dışında iyiyim sabır çekiyorum bol bol neyseki tecrübem var geçiceni biliyorum onla avunuyorum işte :bbo:

benimde ağzımın tadı bi tuhaf sanki metal yutmuş gibiyim senin 2. gebelik mi?

ay o metalik tat beni mahvediyor kızlar.ne yesem hep kötü bi tat.ilk hamileliğimde yoktu şimdi var.inşallah geçerde en kısa zamanda yiyeceklerin tatlarının güzelliğini fark ederiz

ay o metalik tat beni mahvediyor kızlar.ne yesem hep kötü bi tat.ilk hamileliğimde yoktu şimdi var.inşallah geçerde en kısa zamanda yiyeceklerin tatlarının güzelliğini fark ederiz

geçicek canım merak etme hemde tam kısmetse yazın başında geçmiş olucak bütün meyvelerin sebzelerin en güzel zamanında

boş gebelikmiş

zeynep canım çok geçmiş olsun, ben de ilk gebeliğimi boş gebelik olarak yaşadım Allahtan kesem kendiliğinden düştü. Hiç üzülme canım çünkü kesenin içi boş yani bebek yok. ya bebek olsaydı o zaman daha çok üzülürdün.. ben bunu düşünerek güçlü oldum lütfen sen de kendini üzme.. düşükten 2 ay sonra da tekrar hamileyim canım. sen de bi kaç ay dinlen ondan sonra hayırlı haberlerini bizlere verirsin inşallah canım.

günaydın hanımlar nasılsınız ??
geçen cumartesi yediğim serum iyi geldi :) bi kaç gündür mide bulantım azar azar oluyor istifrar edecek duruma da gelmedim Allahıma şükürler olsun...

günaydın esracım.mide bulantılarım benimde biraz azaldı.zamanla dahada azalacaktır.benim ilk hamileliğimde tamamen hiç geçmedi.7-8 aylık hamileyken bile bazen ama böyle ayda bir 2-3 haftada bi oluyordu.onada razıyım her gün olmasında

Son düzenleme:
herkese günaydın,
güzel haberler gelmiş çok sevindim

bende dra gittim yolunda cok sukur hersey... 2 hafta sonra 2li test için rand verdi

Evet Helin, azalsın hatta tamamen gitsin.. Yaşayan bilir gerçekten çok zor mide bulantısı.. Midesi bulanmayan arkadaşlar hallerine şükretsinler... Rabbim sabrını gücünü veriyor bir şekilde.. Doğuma kadar bulanması da hiç iyi değil oyy düşünmesi bile kötü

Back
X