• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekür ederim arkadaşlar hoşbuldum bende gecen hafta gittiğim doktorların ikisi kalp atışını göremediklerini hatta avecennadaki burcu hanım belkide alıncanı söylemişti ama gopta haluk bey var sağ olsun o içimi biraz rahatllattı senin sadtan hesaplıyorlar hamileliğini dedi normalde benim 7 haftalık olması gerekiyormuş ama dedi senin yumurtaların gec calışmış olabilir oyüzdende sen daha yeni 6 haftalık olabilirsin dedi yani kalp atışlarını oyüzden şimdi tam göremiyoruz dedi kesin herşey perşembe ortaya cıkacak inşallah hayırlısı olur

kızlar mrb. öyle uyku bastıki yine yaaa. işkence resmen mirmirmirmir

bu arada 30 nisanda randevu aldım ya ben başka doktordan. 2 hafta gerilik o zamana bitermiki CADIARZU

Hahaaaa... Ben geldim kızlar, cillop gibio oldum geldim.. Bu arada konusmustuk daha mı cok acıo fln dıye evet agda yapılırken bende normalden cok acıdı bugun, ama olsun cillop oldum oh misss :)

Hahaaaa... Ben geldim kızlar, cillop gibio oldum geldim.. Bu arada konusmustuk daha mı cok acıo fln dıye evet agda yapılırken bende normalden cok acıdı bugun, ama olsun cillop oldum oh misss :)

hoşgeldin
saatler olsun canım
:CüvCüv: :emir_bebek:

Valla oyle, bı de erkekse anne adayı guzellesırmıs cok, benım heryerımı sıvılceler fln bastı saclarım dokuluo tutam tutam demek kı kız olcak :))) Cok cırkınım cok

Back
X