Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru söylüyosun uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş her giden heyecanlanır bende sakin ol iyi haberle dönücen derdimm şimdi başıma geldii terzi söküğünü dikemezmiş o hesappaynen öyle doğru söylüyosun.
ben de bugün kontrolden önce kalp krizi geçircem diye korktum yani :)))
kalp atışlarım tavan yaptı.
ama naapalım işte.anneler cenneti boşuna kazanmıyolar.her an yüreğimiz onlarla çarpıyo.hem de şimdiden başlıy bu duygular.daha miniminnacıklarken :))
gelmem öğleni bulur ama ilk işim buraya yazmak olucakk utanmasam doktorum bilgisayarından giricem ama:roflol:
ayy canım benimm merak etme canım ben gelir gelmez yazıcam doktor yoğun oluyo her gittiğimde 1 saat sıra bekliyorum ondan gecikirimm beni bu kadar düşündüğün içinde sağol hemşerimmmopuyorumnanaktanvalla ne ii olur aslında dr. bize 2 dakika izin verse oradan hemen haber versek
ya öğlende yazsan önemli değil yeterki haber ver cnm ne kadar çabuk olursa o kadar ii ben kurtlanırım şimdi onun için sabah geç kalkayım en ii si
Ben de midem bulanmıyor diye endişeleniyordum, hatta ctesi dayanamayıp tekrar test yaptırdım, değerim çok güzel katlamış rahatladım opuyorumnanaktan
Kanım çabuk pıhtılaştığından kan sulandırıcı iğne yapıyorum ve ekopirin alıyorum her gün, crinone jel günde 2 defa. Demir hapı ve elevit yanında. Birşey olacak diye ödüm kopuyor haliyle... 4 yıl sonunda hamile kalabildim, yaşım da 35 diye ekstra evhamlıyım sanırım eyvahedigeldismile
tevet gerçekten farklı bi gün yaşamışınn ama ben en çok kaportayı açıp aküye bakmana bittim çokta anlarım demişin yaa:roflol:
ayy gene iyisin ben onuda yapamazdımm valla sen yine kaportayı açıp bakmışın:roflol:ya sorma bende tam seviyo die krep yapıyodum mutlu bi şekilde, panik yaptım birden kız içeride kalınca, elimde cep tel. eşimi aradım o da garibim telefonda ne diim ben şimdi bilemedimki dio, yani orası kablo doludur hangisinde sorun var biz bilemeyizki yol yardımı arasaydınızdiyo ben hala bakıyorum aküye, komşularda gülmüştür halime tam komedi yani...![]()
kızlar bana alttan bakarmı şimdiye kadar 2 kere alttan baktııda
kızlar bana alttan bakarmı şimdiye kadar 2 kere alttan baktııda
ayy canım benimm merak etme canım ben gelir gelmez yazıcam doktor yoğun oluyo her gittiğimde 1 saat sıra bekliyorum ondan gecikirimm beni bu kadar düşündüğün içinde sağol hemşerimmmopuyorumnanaktan
ban kaçıyorum kızlarr erken yatıcam sabah duş alıyım erken kalkıpp yarın görüşürüz iyi geceler