• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar bende şuanda bişi yok aynıyım sanırım arada göğüslerin aıyordu ama bugünlerde acımıyor acaba neden böyle oluyor perşembe gelsede bi gitsem doktora merak ediyorum herşeyi acaba ne dicek acaba sağlıklımı yoksa alıncakmı allahım neyi uygun görürse onu nasip etsin
canım hemen kaygılanma.belirtiler bazen our bazen kaybolur.benim midem çok bulanırdı oğlumda ama bazen iki üç gün bulanmazdı o zamanlar çok telaşlanırdım.göğüslerim bazen çok ağrır bazen günlerce ağrımazdı.şimdiki hamilkeliğimde daha sakinim.tecrübeliyim ondandır.inşallah bebeğin seninledir ve her şey yolundadır.en güzeli hareket etmeye başlayınca.yaşadığınan emin oluyorsun.ama o zamanda özellikle ilk hareket etmeye başladfığında hareketler sık olmadığından bi hareket etmiyor bi bakıyorsun ertesi gün tık yok korkuyorsun.kaç kere doktora kaoştum oğlumda bu yüzden.ama şöyle hergün hareket ettikten sonra kaygıların azalıyor.

ben iki kilo aldım diye üzülüyorum sen 7 mi diyorsuun, amman yusyuvarlak olurum çok kilo alırsam...

ben iki kilo aldım diye üzülüyorum sen 7 mi diyorsuun, amman yusyuvarlak olurum çok kilo alırsam...

Ya dun de yazmıstım normal kılolarından zayıf hamıle kalan annelerın eksıklerını hemen kapatması normaldır dıyo bı kaynakta. E benım normal kılom 70 olmalıymıs ıste oyle gorunuo, ben de 70 küsürüm su an yanı normallesmısım guyya :)
Hos bana gore kadın dedıgın zayıf olur benım normalım 62 fln ama bebecık ıcın katlanıcaz şişkoluga :)

boyun kaç? 1.80 mi? kilo ile boy arası 10 kilo bana göre güzel.. :) tabii ben inceliği severim..

Ya resmını mı degıstırdın, ben de kım bu dıyorum :)
evet konsepte uygun olsun dedim canım zemuszemus

ben de 3 kilo almışım ama bişeyyediğimden değil serumlardan :bbo:
ama pek dikkat etmeyi düşünmüyorum uzun bir diyetten sonra buralara geldim. bebişleyken istediğimi yicem doğunca da vericem inşallah kaydirigubbakcemile2

boyun kaç? 1.80 mi? kilo ile boy arası 10 kilo bana göre güzel.. :) tabii ben inceliği severim..

Boyum 181 ya da 182 çelişkili ölçümler oldu :) Ben mis gibi 62 kiloyla evlendim, snr 65-64 arası oldum hep aldım verdım fln, şimdi de 70.8 mi neyim, hayatımda bu kdr şişmemiştim, en son ÖSS ye hazırlanırken 68 olmuştum ama, şu an sen diil ben balinayım asıl :)))

:) oo ne kadar uzunsun maşallah ! 62 o zaman çok iyiymiş, manken gibi.. :) 70 yine iyi görünmez sen de..

evet konsepte uygun olsun dedim canım zemuszemus

ben de 3 kilo almışım ama bişeyyediğimden değil serumlardan :bbo:
ama pek dikkat etmeyi düşünmüyorum uzun bir diyetten sonra buralara geldim. bebişleyken istediğimi yicem doğunca da vericem inşallah kaydirigubbakcemile2

Doktor ilk muayenede direk diyetisyene yönlendirdi ama ben hayatım boyunca kılo takıntılıydım 1 kılo alınca aglardım fln sımdı ılk defa rahat rahat yıcem her ıstedıgımı dıye gıtmedım dıyetısyene :)) Ama tabı 6. aydan snr seker hastası olma rıskımız olucagından her kosulda dıkkatlı beslenmemız lazım :(

Doktor ilk muayenede direk diyetisyene yönlendirdi ama ben hayatım boyunca kılo takıntılıydım 1 kılo alınca aglardım fln sımdı ılk defa rahat rahat yıcem her ıstedıgımı dıye gıtmedım dıyetısyene :)) Ama tabı 6. aydan snr seker hastası olma rıskımız olucagından her kosulda dıkkatlı beslenmemız lazım :(

tabi canım öyle sürekli tatlı yağlı şeyler de yememek lazım ama en azından kasmayız yaaaniiii :) ben 19 kilo verdim hamile kaldım diyetten bıkmışken iyi bir ara olacak.. sen de takma vücudun alışık olduğu kiloya döner keyfini sürr :içelim:

:) oo ne kadar uzunsun maşallah ! 62 o zaman çok iyiymiş, manken gibi.. :) 70 yine iyi görünmez sen de..

Evet manken gibidim, böhüüüüüüüüüüüüüüüüü :((( Şimdi gelinliğimin yarısına sığamam heralde. Ya şöyle tanıyanlar anlıo kılo aldıgımı normalde zayıftım cunku bacaklarım kalınlastı gobegım cıktı fln ama sokakta yuruyen hamıle olmayan herhangı bı kadından hala zayıf gorunuyorum benı tanımayan bırısı bana donup kılolu dıyemez yanı, şimdilikalkisalkisalkis

tabi canım öyle sürekli tatlı yağlı şeyler de yememek lazım ama en azından kasmayız yaaaniiii :) ben 19 kilo verdim hamile kaldım diyetten bıkmışken iyi bir ara olacak.. sen de takma vücudun alışık olduğu kiloya döner keyfini sürr :içelim:

19 kılo ne dimek ya, 6 tane cocuk dogurmus kadar olmussun maşalla, nası becerdın :) Senin boyun kac, kılon kactı?

ben de hayatımda hiç kilo almadım bakalım hamilelikte ilk def alıcam, nasıl olacak çok merak ediyorum.. sadece karnım şöyle top gibi :) ama yemeğe dikkat ediyorum da yine de çok büyük porsiyon yemiyorum alışık değilim çünkü..

19 kılo ne dimek ya, 6 tane cocuk dogurmus kadar olmussun maşalla, nası becerdın :) Senin boyun kac, kılon kactı?

80kg dan 61kg ya indim. yaklaşık 6 ayda. boyum da 1,65 ama kemikli olduğum için 61 de baya zayıf görünüyodum :) neler neler yaptım bilmek istemezsiniz ama sağlıklı verdim..

günaydın kızlr.nasılsnız.ben çok kötüyüm.mide bulantısından ölücem sandım dün gece.çokkk susuyorum aama su içtiğim anda doğru lavabaya.buakşam serum bağlatmaya gidicem hastaneye.

günaydın kızlr.nasılsnız.ben çok kötüyüm.mide bulantısından ölücem sandım dün gece.çokkk susuyorum aama su içtiğim anda doğru lavabaya.buakşam serum bağlatmaya gidicem hastaneye.

ay canım kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum. herkes su iç su iç çok yararlı hem bebeğe hem sana diyor ama su benim de çok midemi bulandırıyorrr :bbo:

git bence de serum bağlatmaya, çok rahat ediceksin..

Back
X