geçmiş olsun başakcım, inşallah biraz daha iyi olursun.
inş cnm nefes alırken ciğerlerim acıyo resmen mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun başakcım, inşallah biraz daha iyi olursun.
günaydın kızlr.nasılsnız.ben çok kötüyüm.mide bulantısından ölücem sandım dün gece.çokkk susuyorum aama su içtiğim anda doğru lavabaya.buakşam serum bağlatmaya gidicem hastaneye.
Maşallah azimliymişsin, hamilelikten snr da verirsin sen korkma..
Cok gecmıs olsun
Kocam nihayet işe gidebildi :) Ben de film indiriştim dün onu seyredicem şimdi bana iyi seyirler size iyi yazışmalar, kendinize iyi davranın, görüşürüz sonra..
canım hastaneye 2300 verdim.1100 de ilaçlar.
ama ilaçlarım baya bi arttı.toplu almasaydım hem o kadar tutmazdı hem de artmazdı.yani toplam 3500 lira.bunun dışında 2-3 kere de tahlil istedi.o da çok bişey tutmadı zaten.başka hastanede de yaptırabilir tahliller.
ssk nın karşılaması için raporunun olması lazım.raporu çıkartmakta hiç kolay değil.bi gidip görüşmesi lazım tabi.
bahçelievler medical parkta 3500 dolar olarak biliyorum ben fiyatı.ama emin değilim.
bende de 3 embriyo yerleştirildi 2 si tuttu çok şükür
Begüm günaydın. Seni ne zaman görsem yemekten bahsediosun artık valla gobegın ne alemde merak edıorum benımkını gececen :) Cok yeme faydalı seyler ye, snr benım gıbı olcaksın bak :)
sorma ben cok kilo aldim. midem hic bulanmadi, istah acildi :) ee 19 kg aldim, 56yla basladim cok belli degil 19 kg oldugu uzerimde boydan kurtariorum biraz .
gobegim de kocaman oldu artik evet :)
Hahaha 19 çok mu , ben şimdiden 7 kılo aldım, ama cidden boyum saolsun oyle kılo almıs gıbı fln durmuyorum hıc bakalım kapanısı kacla yapıcaz :)
Boyum 181 ya da 182 çelişkili ölçümler oldu :) Ben mis gibi 62 kiloyla evlendim, snr 65-64 arası oldum hep aldım verdım fln, şimdi de 70.8 mi neyim, hayatımda bu kdr şişmemiştim, en son ÖSS ye hazırlanırken 68 olmuştum ama, şu an sen diil ben balinayım asıl :)))
80kg dan 61kg ya indim. yaklaşık 6 ayda. boyum da 1,65 ama kemikli olduğum için 61 de baya zayıf görünüyodum :) neler neler yaptım bilmek istemezsiniz ama sağlıklı verdim..
günaydın kızlr.nasılsnız.ben çok kötüyüm.mide bulantısından ölücem sandım dün gece.çokkk susuyorum aama su içtiğim anda doğru lavabaya.buakşam serum bağlatmaya gidicem hastaneye.
bir ara başarı öyküsü yazıcam foto falan da eklicem. o zaman heppsini yazıcam oraya. link veririm sana da canım..şahsen ben bilmek isterim canım. doğumdan sonra işime yarar sempatiksalakcinni
tebrikler çok iyi vermişsin.bende doğumdan sonra üç ay içinde 18 kilo verdim.doğumdan sonra insanın vücudu toparlıyor alışık olduğu kiloyu buluyor.ben hiç bi şey yapmadan sadece emzirerek verdim kiloyu.ama kilomun çoğu şişti sanırım.şişlerim indi.
80kg dan 61kg ya indim. yaklaşık 6 ayda. boyum da 1,65 ama kemikli olduğum için 61 de baya zayıf görünüyodum :) neler neler yaptım bilmek istemezsiniz ama sağlıklı verdim..
geçmiş olsun canım.en kısa zamanda kurtulursun inşallah bu mide bulantılarındangünaydın kızlr.nasılsnız.ben çok kötüyüm.mide bulantısından ölücem sandım dün gece.çokkk susuyorum aama su içtiğim anda doğru lavabaya.buakşam serum bağlatmaya gidicem hastaneye.
teşekkürler lady
mide bulantıları iştahsızlıkla geçiriyoruz günleri.allah daha kötü şeyler yaşatmasın
sen nasılsın
Eğer son zamanlardaki filmlerden tavsiye etmemi istersen ama Nine harikaydı ben bayıldım, Everbody's Fine duygusaldı hoşuma gitti, Julie&Julia çok eğlenceli çok sevdim, bi de Nothing But The Truth diye bi film seyrettim o da hoşuma gitti :) Bu kdr, ben filme başlıyorum, sağlıcakla kalın =))