seninki kaç bugün benim 10+3
Benim 9+2 bi hafta var aramızda :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki kaç bugün benim 10+3
hafta faretmez aslında mühüm olan bebişlerin göstermesi bazen inatla göstermiyolarBenim 9+2 bi hafta var aramızda :)
hafta faretmez aslında mühüm olan bebişlerin göstermesi bazen inatla göstermiyolar
en erken 12. haftalıkken belli olur diyolar
bi arkadasımın yakını bebeği daha 2 aylıkken cinsiyetini öğrenmiş kafamçokkarıştı
burdan satın aldım onlar bana gönderdi ordan okuyun anlarsınız zatennasıl hesapladın ki kafamçokkarıştı
aa onunkide çok inatçıymışş benimki bugün sırt üstü yatıyodu valla cinsiyeti anlaşılsaydı gözükürdüüDün manikürcüm söyledi kardeşi 8. ayındaymış cinsiyetini hala bilmiolarmış :S Şok oldum.. Bütün alışverişi unisex yapmışlar mecburen. O kadının yerinde olmak istemezdim valla...
hafta faretmez aslında mühüm olan bebişlerin göstermesi bazen inatla göstermiyolar
ben genelde limonlu soda içiorumozaman bizde çikolata yeriz =)))
bişi sorucam sodayı sademi içiyosunuz meyvalımı
çikolata yedim sabah ama bi işe yaramadı bugünn uyuyodu valla soda sade cnmm bide üztünde mineralli su yazsınozaman bizde çikolata yeriz =)))
bişi sorucam sodayı sademi içiyosunuz meyvalımı
ben genelde limonlu soda içiorum
çikolata yedim sabah ama bi işe yaramadı bugünn uyuyodu valla soda sade cnmm bide üztünde mineralli su yazsın
benimde cumartesi canım sucuk istedi güzelce pişirdim yedim ama bütün gün midemi mahvetti sanada dokunmaz inş..en iyisi kızılay ozaman
canım acayip sucuklu yumurta istiyo bişi olmaz dimi yesem yaa boshayallersmile
benimde cumartesi canım sucuk istedi güzelce pişirdim yedim ama bütün gün midemi mahvetti sanada dokunmaz inş..
slmlarropuyorumnanaktan
bende soda içiyorum burdan okumuştum :))
dün bikaç yudum kola içtim acayip gaz yaptı bende kolayı çok severım görünce dayanamadım içtim azcık :bbo: nasıl dayanacağım kolasızlığa bilmeem Çok üzgünüm çoook
Dün manikürcüm söyledi kardeşi 8. ayındaymış cinsiyetini hala bilmiolarmış :S Şok oldum.. Bütün alışverişi unisex yapmışlar mecburen. O kadının yerinde olmak istemezdim valla...
ben eşim her içişinde bi yudum aşırıyorum valla :kedi:
sağol canımm evet içim rahatladı hep merak içindeydimm barays daha gelmemişş doktorda heraldeselam kizlar nasilsiniz ?
sezen gozun aydin canim bebisin iyiymis masallah
baraystan haber varmi kizlar merak ettim insallah iyidir
benimde ikili test gunum belli oldu 23 nisan